106

Анонимен

преди 7 години

Борисов - *** си с МИР!

105

до руснака

преди 7 години

Досега не съм виждал пълзящи българи в Русия.Но пък по нашите куроорти колко пълзящи руснаци има -паднали жертва на нашата ракия!Въобще пълзенето си е ваш специалитет - руснака включва предното предаване и след 300 грама ракийка,особено ако е домашна 60 градусова.Вие там такава нямате,а и в мезенето никакви ви няма!А в България толкова вина и ракии има като три Русии да пълзят поне 10 века напред.Затова България е привлекателна за вас.Цяла Европа идва тук да пие лятото и Русия също.

104

Леми

преди 7 години

Стига с този шантаж и заплахи, светът не свършва без Герб. Те в Герб са 10 коляно потомствени политици. Генерал Радев е може би най-силната личност и кандитат президент през последните 26 г насам.

103

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да си представя, че може да е по-лошо. Нека дойдат БСП. Ако ми дигнат заплатата с 200-300-400 лева нямам нищо против да ме управляват нито комунисти, нито турци.

102

Хамериканец

преди 7 години

ааааа тез кои бяха бе джордж ааааа незнам кви сте ама пълзете пред наз иначе ще ви бомбим пакМоже и с атом кат у япония или с турската армия

101

Анонимен

преди 7 години

"хората се изморяват от политиканстване и празно говорене" - и затоав хората искат да ви махнат. какво стана реформата в МВР и правосъдната реформа, а? да не би Делян Пеевски да не ни управлява в момента?

100

Анонимен

преди 7 години

Вие можете да продължавате да се изживявате като месии, но в моя живот лично, промяна няма. Продължаваме да сме най-бедната страна в Европа, пенсионерите мизерстват, хората имигрират, навсякъде цари разрушение и беззаконие. Изобщо не ме е страх от абсурдните ви ултиматуми! Дотук не чух какво ще подобрите, а само как без вас идва апокалипсис. България я е имало 1300 години и без жалките, меркантилни, прости и продажни управници ще оцелее, дори ще е по-добре...

99

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ - това е Герб - Герб - тоав е ЕРдоган.Всички магистрали се строятот фирми близки до ЕРдоган. Втория лъч на метрото - също.както и небостъргачи в Младост.

98

u4en

преди 7 години

Фъндакова сега ли се усетихте.....Помислихте се по-велики от народа...Грешка след грешка :Фъндакова - Вдигането на билетите за гр.транспорт е политическо решение !...Л.Павлова - На които му е скъпа винетката да не кара кола !.....С отвращение ще гласувам за Цачева !

97

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за цецка - получваш Местан и Ердоган.

96

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова защо напъли София с имигранти? Улица пиротска вече е улица Арабска.

95

размисъл

преди 7 години

Радев=Доган.Който иска да е президент Доган да гласува за Радев!А който като мен не одобрява Доган за съжаление трябва да гласува за ЦЦ.В края на краищата и Чърчил не е мислел да става съюзник със Сталин но е станал.Чърчил е мъдър човек.Нека постъпим като него!

94

Анонимен

преди 7 години

Стига бе данче, не се излагай.Стабилността на страната е последното с което ще ме убедиш.Стаблиност когато 3 години няма да мърдате заплатите......м-да голяма стабилност.Аз съм за РИСКА.

93

Innes

преди 7 години

Фандъкова,защо квартал Княжево е изключено от програмата за изграждане на канализация в Софийски квартали?Докога с тази дискриминация???

92

Анонимен

преди 7 години

Спокойно може да стане едва когато Борисов си подаде оставката. А най-добре с еднопосочен билет - при щерката.

91

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Радев-получаваш *** на Доган!

90

Нечервен

преди 7 години

Червените кхмери пак са налазили този сайт. Нямате ли почивка? Искате любовницата на Първанов да стане вице , а един бивш военен президент.Докато такива недоразумения се тикат да управляват страната ще ни смятат за втора ръка по света. Никой не гледа сериозно на поддръжниците на Путин.

89

Васо

преди 7 години

Обаче имате още време да го подсетите за един Молебен в полза на СТАБИЛНОСТА.

88

Българин

преди 7 години

Какво значение има мнението на тази ***?

87

Васо

преди 7 години

"Едно безвремие от няколко месеца могат да върнат нещата много назад". И за това ще е виновен патрона ти, който се държи като момченце без желания захарен памук на панаир. И той ни бил бг-генерал. Бяга от бойното поле при първата пукотевица. Ама никой не му казва нищо. Всички около това "стабилноста, та стабилноста". А тя една стабилност на бавната и сигурна гибел. Тече втори мандат и само Патриарха Бог да го поживи не е от партията ви.