59

Анонимен

преди 7 години

Не гласувах на референдума и съм доволен от резултата. Можеше още по-висок да е - да не достигат 100-200 гласа....

58

Димитър

преди 7 години

Бойко се изчерпа, вече три мандата кмет и два мандата премиер му стигат, това е било достатъчно време за лъжи, лапане и батманство. От сега нататък България има нужда от ново начало, нов лидер, който да е балансира между дясно и ляво, запада и изтока.

57

Аз

преди 7 години

За себе си реших, че няма повече да гласувам на парламентарни избори. Явно единственият начин да вземем решение чрез референдум е да намалим избирателната активност при парламентарни избори и аз ще дам своя принос за това.

56

Боби

преди 7 години

До 6785Защо 2 години за 3 отклонени от "Конституционния съд" веднага може да се направи нов референдум но след като въпросите бъдат "ПРЕФРАЗИРАНИ" нали такъв е модерния метод на ПИЛИТИЦИТЕ?

55

6785

преди 7 години

Дори и сега да не се получи нещо,след 2 години когато има право пак да се свика референдум ,тогава вече ще успеем ,въпрос на време е ,но по- добре е да не се губи време,всичко да започне от сега

54

Боби

преди 7 години

До Анонимен 60Не съм казал че не може да има - Може разбира се но на много по-голяма цена и с много по-голям риск.Няма да има фашификация като направим дистанционно гласуване.Всеки паспорт е Цифров подписЕГН + Паспорт(Цифров Подпис) + ГЛАС + НЕОБРАТИМ МАТЕМАТИЧЕСКИ АЛГОРИТЪМ генерира 2 числа - едното е самия глас, другото се слага на сайта на избирателната комисия и всеки може да отчете дали гласът му е отчетен като двете числа са свързани.Изключително трудно е да измамиш подобна система

53

И ваща мама също

преди 7 години

Проектът "Бойко Борисов" се изчерпва.Време е да ви намерят нов идол, който да ви клати и ограбва през следващите 7-8 години ...Явно Славчо Дългия е на ред ...

52

набабаимфърчилото

преди 7 години

Населението намалява .Колко са загиналите и починалите от предните избори насам?Колко останах извън секциите след девет с чужбина?Фалшив закон не допускаш референдуми .

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57Мдам, точно по план на баш мафията (Българската и американската) - тиквата вече не върши работа и имат нужда от нова кукла на конци, която да залъгва известно време зомбирания чалгализиран електорат, и да им вдъхва надежда.

50

Анонимен

преди 7 години

Революция! По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!

49

Анонимен

преди 7 години

До БобиКак пък реши, че при 100% избирателна активност фалшификация не може да има? Доста наивно, но това е характерно за всички гласуващи. Затова и няма да видим истинска положителна промяна.

48

Анонимен

преди 7 години

трябва да благодарим на САЩ и представителствата им в България - БХК, Амнести и много други за това, че оправят демографския срив в страната с емигранти!!Господ да поживи демокрацията и свободата от Барак Хюсеин Обама, Хилари Клинтон и всички останали стожери на България!!Долу Радев

47

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И с какво щеше да промени Системата този референдум, ако беше успял ?Вие наистина ли вярвате, че смяна на Системата става с референдуми ? :)Наистина ли вярвате, че хора като Слави Трифонов и Веселин Марешки са антисистемни играчи ?Та, нали, ако не беше същата тази Система никой нямаше да е чувал за тях и нямаше да са милионери !

46

Анонимен

преди 7 години

Е,сега вече ще предизвикат Слави да направи "Движение за .." и да промени статуквото по парламентарен път,като спечели следващите парламентарни избори.Историята ще се повтори,както харизматичния образ на Борисов спечели изборите през 2009 г. ,по инерция спечели и следващите,въпреки,че доверените му хора в ГЕРБ го портиха постоянно,и сега се появява нов харизматичен образ на борец с несправедливостта,който ще увлече масите към промяна.

45

На Буров чичата

преди 7 години

Всички знаем,че гласовете ги има,но са скрити...

44

Анонимен

преди 7 години

ахахахха добре че е имало изхвърлени чували

43

Анонимен

преди 7 години

Ако на недрагите господа дупетати Сирия им се вижда далечна перспектива, да помислят пак!

42

Боби

преди 7 години

До До 7+ 49Полезно е както щеш го наречи - Имаш 3 групи хораГЛАСУВАЩИПлащащи им да гласуват Негласуващи - които по скапания закон реално си ПРЕДАВАТ гласовете за първите 4 партии.При задължително ГласуванеГласуващите няма да се промени нищо за тяхПлащащите пак ще им платят заради бройкитеНЕГЛАСУВАЩИТЕ - Ще трябва да идат и пуснат или глас или невалидна Бюлетина - но няма да им откраднат гласа а те гонят 45% от всички имащи право на глас.

41

Анонимен

преди 7 години

То и да мине границата и да стане задължителен, пак ще измислят нещо да кажат че не става. Я закон ще променят, я ще кажат че било пак нещо противоконституционно, я не било в духа на евроатлатинческите ценности, я противоречило на едикой си член от незнам си коя европейска директива, я ще го забатачат във времето.На никой ама на никой от политиците не им се иска да има референдуми.

40

Анонимен

преди 7 години

Е, като не щат мира, ще получат секира!!!