24

Ала_Бала

преди 7 години

Нашите сестри бяха набедени, като изкупителна жертва, защото от всички чужденци, които са работели там са били най-беззащитни. Дипломатите ни и тайните служби не направиха нищо съществено - грешка след грешка. Хубавото Наде ( Надежда Михайлова ) въобще не беше в час ( и сега си е такава ) Да не говорим за нивото в посолството ни Триполи - ядене и пиене ....Сделката с биопродуктите довели до епидемията е корупция на ниво регионално Министерство на здравето в Бенгази.

23

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Я кажете по-добре какво стана с Либия след отстраняването на Кадафи ... Има ли изобщо такава държава вече ?Кой властва там ?Ислямският фанатизъм взе ли властта в Либия след като убиха Кадафи ?Какъв е стандартът на живот на обикновените либийци днес ?на какво ниво са либийските здравеопазване, образование и т.н. в днешна "демократизирана" Либия ?Тези въпроси също са интересни за хората ...

22

Паметлив

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Как да не се записват в тефтер,бе пич!?То понякога всичко изгаря-хора,техника и прочее,но паспортите на терористите оцеляват!(11.09.01)

21

123

преди 7 години

А е стига с тези американски партенки! Никой не им се връзва, освен...либералчетата "ни", с промитите мозъчета :)

20

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И понеже манипулациите на господа евроатлантиците стават вече брутални да припомня, че бунтът срещу Кадафи, който всъщност го свали от власт и го ликвидира физически започна точно от ... Бенгази - градът, където бяха заразени децата.Логиката сочи точно обратното на това, което се твърди в тази статия.ЦРУ поръчва заразяването, за да настрои общественото мнение срещу режима. Изпълнители на чудовищното деяние лесно се намират в лицето на продажните български медицински сестри.

19

Хм

преди 7 години

Колко удобно!Значи скоро можем да очакваме да открият и химическото оръжие на Садам...В арабските страни медицинските стандарти винаги са били ниски,дори и в богатите!Един приятел отиде да работи в емирствата като готвач и още с пристигането опитали да му вземат кръв с УПОТРЕБЯВАНА ИГЛА!Естествено отказал и после имаше големи неприятности!Колкото до нашите сестри-може да са били всякакви,но такива завери не са работа за тях!Което не попречи на И.Костов да се изцепи:"Може да са виновни!"

18

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Бреййй, не знаех, че такива крупни престъпления се записват в ... тефтер ! :)За и.идоти ли ни взимате, господа евроатлантици ?!Може ли някой да каже каква е логиката един режим да заразява децата в собствената си държава със СПИН ?Каква е била ползата на Кадафи от подобно престъпление ?Няма ли полза един диктатор в държавата му всичко да е тихо и спокойно ?Много по-логично звучи ЦРУ да са поръчали заразяването на либийските деца с цел да разклатят режима на Кадафи. Така и стана !

17

Ала_Бала

преди 7 години

Вие, който пишете за режима на Кадафи, не го познавате. Аферата в Бенгази е следната. Заразата тръгва от биопродукти, които са били направени от кръв, която е купена на безценица от страни от Централна и Южна Африка. В тези райони разпространението на заразата е много голямо. Фирмата изпълнител е от Западна Европа. Работело се е по занижени критерии. Тогава Либия беше под ембарго. Тези продукти са били предложени на много ниски цени чрез посредник от Египет, срещу солидни комисионни.

16

Анонимен

преди 7 години

Путинофилите защитават брутален диктатор, заразил със СПИН деца от собствения си народ и осъдил на смърт невинни български медици. Сами си правете извод що за извратеняцu са.

15

от козяк

преди 7 години

Интересно как се напъваш а днес и утре не плащаме

14

Анонимен

преди 7 години

Във връзка с тази статия, изниква съвсем резонния въпрос :Е ли епидемията от СПИН в Рашка естествено следствие от наркоманията, проституцията и гейщината на руснаците или е активно мероприятие на КГБ ?

13

Анонимен

преди 7 години

Ето този 'човек' защитават путинофилите и Путин. Браво !

12

Анонимен

преди 7 години

Комунистическите режими на всякъде по света са ИНКУБАТОРИ ЗА ***!

11

Анонимен

преди 7 години

Вирус ХИВ няма, тъй като СПИН не е заразна болест. Досега никога не е откриван или видян от някого. Проблемът със слабата имунна система - СПИН винаги е съществувал. Да, той се наследява или придобива, но никой не може да те зарази с него. Затова за СПИН няма ваксина и никога не ще има, защото ваксината се прави от жив/отслабен вирус, а такъв липсва. Той е илюзия/измислица на СЗО и да двамата мошеници, които го "откриха" в началото на 80те. Това е и най- доходоносния бизнес на фарма-компаниите.

10

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXПак ли сте се дрогирал рано сутринта ?

9

6

преди 7 години

Амерканци проклети избиха навсякэде народ и сега измислят всичко

8

Бръчков

преди 7 години

Това беше ясно , че българските жени нямат вина , само Надето Михайлова не си помисли да помогне настоятелно с думите : Ами ако е така ! Резил в тогавашната ни външна политика достоен за седесерастите !!! Сега поне тази политика , вуншната , де , се диктува от американското посолство....амин !

7

Анонимен

преди 7 години

Заразиха ги наште к***ви!

6

Анонимен

преди 7 години

Как за 50 години така и не бе открит този зъл вирус,поне една изтинска снимка

5

Перо

преди 7 години

Трябвало е да напуснат Либия, след като са видяли, че се ползва една спринцовка за поставяне на инжекции на няколко деца. Че така не се прави, ми бе ясно, когато бях на 18 години. Постъпих с пневмония в студентската поликлиника в Букурещ. Сестрата изплакваше спринцовката на чешмата и правеше инжекция на следващия пациент. Не я дочаках, взех си дрехите и се върнах да се лекувам в Търново.