82

иванасен

преди 7 години

Как ли го е прекъсвала?И що за гордост е това да го заявяваш пред хората?А той-тиквата, кой ли пръст и е показвал? Пита и отговор не искам.Господи, от къде изплуваха всички тези на повърхността.Казват,че след 10.11.1989г., Митка Гръбчева е казала: сега отгоре ще изплуват същите лйна,както след 9ти,Септември 1944г. Пророчица,нали?ГОСПОДИ,само в теб вярвам,на тези изплували отгореНАРОДЕ...

81

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 60Независимо от това, Цеци ще спечели. Не напразно разни фактори ходят в Биг Брадър на курсове за изборна "победа". Едно време факирите имаха едни д-ъ-ъ-лги ръкави. И от там изскачаха какви ли не работи. Та някоя и друга хартийка ли да не изскочи?!

80

домашен любимец

преди 7 години

Цецка е много подходяща. Обтекаема, безгръбначна, слузеста като риба, домашен любимец на пожарникаря, лесна за гледане.

79

сминдух енд чесън

преди 7 години

Пускам телевизора ,навсякъде дават Бойко и Цачева.Не смея да щракна някой порноканал.

78

шанс за промяна

преди 7 години

Ако българите изберат генерал Румен Радев, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Цачева, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на пожарникаря.

77

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, пожарникарю! С твоята кандидатура, Цвечка Цачева, ти най-много допринасяш за избирането на генерал Радев за президент!

76

Nqkoi

преди 7 години

Уникални качества за президент:-прекъсвала премиера, който е лидер на партията на която е член.-хората я познавали, защото я давали по телевизията. Много хора ги дават по телевизията, значи всеки става за президент. Интервюто и е пълна нула само глупости и общи приказки.

75

Анонимен

преди 7 години

И той е ***, и тя е проста, затова се прекъсват.

74

Анонимен

преди 7 години

"Прекъсвам го,а той ме сочи с пръст" Може би иска с друго да я сочи, но...с това грозноватичко мъжко лице трудно ще я насочи.

73

САМО ПИТАМ

преди 7 години

Генералът е московско ***!Стига шизофрения!Харесвате Москвичи, купувате Мерцедеси!Гледате на Изток, бягате на Запад!Аз ли съм луд, или всички останали?

72

Димитър

преди 7 години

Тиквата с пореден провал!

71

Анонимен

преди 7 години

Най-добре да си остане на работа в Народното събрание и да бие звънеца. Не е за пред хора, камо ли да ни представлява като президент.

70

Анонимен

преди 7 години

Абе защо пустите му безпристрастни телевизии мълчат за съпруга на Цецка Цачева.Как така един човек,виждал самолет само на снимка,сега заема висок пост в РВД на 12 хиляди лева заплата.Защо никой не пита и самата Мама как в разрез с всички закони като шеф на парламента е съдружник в акционерно дружество.Вчера Велизар Енчев тъкмо щеше да каже за тоя скандал по БНР и водещият веднага го изключи от ефир.

69

Анонимен

преди 7 години

Прекалено смо.тана е за президент.

68

Врътка

преди 7 години

Веднага Бойко да я смени с Кристалина!

67

ШКУМВАТА

преди 7 години

Радев и Цачева, кандидат-президентска двойка.Радев към Цачева:- Трябва да си помагаме! И не забравя, като чуеш команда "Залегни!", не се ляга по гръб! И... не се вирят краката нагоре...

66

Анонимен

преди 7 години

Не става тази жена за президент. Дори и интонацията на гласът и ме дразни. Като си отвори устата все едно, че докладва някакъв отчет или ми се кара. Гаф след гаф. Русия столица, Бруксел държава, и на 40 г. си безмозъчен, ако изповядаш леви убеждения / с цялото ми уважение към левия избирател/. Гледах ги с Борисов в "120 мин"по БТВ. Унизително!

65

фен на бсп

преди 7 години

Тиквата превря!

64

И кво толкова

преди 7 години

Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст...И аз я соча със среден пръст, дори и без да ме прекъсва.

63

ЦвИК

преди 7 години

Ние от ЦвИК - Цветанова Избирателна Комисия гарантираме провал на социологията като наука на тези избори. Иначе по същество - Цецка пасва точно на президентския стол. Не знае английски, името и ще и бъде произнасяно с мъка в повечето езици по света, а членството й в БКП я прави приемствена фигура на политическата класа. Какво повече може да иска човек?