55

Мунчо

преди 7 години

Напротив-новините за Путин са много добри,ама няма как да го разбереш защото си дибил с бира!!!

54

Анонимен

преди 7 години

Има още накъде по-зле да става. Предстоят TTIP и разрешението за шистови сондажи. Следват TiSA и TPP. И глобализацията е готова.

53

Берлин

преди 7 години

Лоши новини за Путин. Отварям си бира. :)

52

Мунчо

преди 7 години

Сега разбирате ли защо Англия си направи БРЕКЗИТ???!!!

51

Анонимен

преди 7 години

Само като видите каква ГМО физиономия има канадския премиер, очаквайте това да застигне и децата/внуците, които ще имате!

50

Armagedon

преди 7 години

Точно в денят на подписването на СЕТА в Брюксел , силни вторични земни трусове в Италия. От 27-ми до 30 -ти ,10-ти месец на 2016 година силни земни трусове тресът Италия а паднал тухлен зид затвори пътя към света петка , инфоермираха световните агенции. Както се казва , ГОСПОД се обръща в гроба, след като предателите от ЕС се заканихаха и подписаха СЕТА. Какъв ли АД още ни очаква . От както в ЕС сме се "влели" , хубаво не сме видели.

49

Мунчо

преди 7 години

Като почнат банките да ви вземат и парцалите по гърба....друго ще ривете.....защото СЕТА е точно това....банков произвол...

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Не е необходимо да е "останало"! Ако е останало то е много вредно - социалистическо е. А тогава всичко е било ужасно лошо. Питайте Мандреев. Но истински лошото е, че социализмът отгледа и изучи (безплатно) сегашните юди, които, докато ние скачахме по митинги, продадоха святата ни земя, и не за 30 сребърника, а за милиарди. Но сега сме в неспирен възход, имаме ръст 2 %, стабилни сме, безработица - под 7 %, само който не иска да работи, той е безработен... каза вождът. А, *** вЕрно?

47

Анонимен

преди 7 години

русофилския рев да започне сега

46

Анонимен

преди 7 години

браво

45

Българина

преди 7 години

Честита ви демокрация, правителството изтъргува едни визи за цала еднаждържава, без гласуване в парламента като в германия белгия и други 26 държави. Управлява ни най го лемия башибозук след 1878. Кой каквото си направи друг не може. Утре подпишат че Кържали минава към турция заедно с Варна без да ни питат... На предателите децата им у гроба

44

Анонимен

преди 7 години

Господи, помилуй ни моля! Амин!

43

дърт

преди 7 години

До Анонимен 35 Прав си, но има едно "но" и един въпрос - чии икономики?

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Селчо-о, не се казва "хората КЪДЕ говорят езици", а "хората, които говорят чужди езици", невежество... Ама кой ви "назначава" за манипулатори такива ***? И ... гледай да не се удавиш, когато "доларите потекат с по - голяма сила отвсякога към нашата родина". Ама преди това махни интервалите от двете страни на тирето, издаваш трайна, генетично вродена неприязън към знание и грамотност. Ама страхотно корие на агитатор от 50-те години на миналия век си. Щур шаблон. Хи-хи-хи...!

41

Анонимен

преди 7 години

Диктатора Юнкер подписа, а хората дали искат СЕТА, къде ни е референдома.Ще си имаме евтини ГМО банани майната му на родния производител.

40

До 43

преди 7 години

Що не се пробваш да поживееш навън, да видиш колко е лесно? Много обичам разни форумни специалисти да ми обясняват неща, за които само са чели или някой им е разказал и затова вече са специалисти по темата.

39

Анонимен

преди 7 години

За туй ,,благоденствие'' колко хора хора загинаха в лагерите дали аджеба знаеш ? България Румъния Полша Чехия Казахстан Украйна все напреднали държави а немците и битанците скотове ???

38

Не съм в ЕС

преди 7 години

Няма да стоиме в ЕС, щом подписва споразумения дебели 0,5 метра и нип натриса ГМО-та без да ни зачита за нищо

37

край

преди 7 години

Тоя с очилата мноооого обича българите. Толко ни обича че не може да спи от грижа за това да сме по-добре.

36

за 42

преди 7 години

Скрий се бе *** ако не беше СССР сега щеше да си като немеца а не като пияния руснак ех поляк или какъвто искаш го вземи. Демокрация ще има, но не по Меркелски или Станишефски.