50

до 59 Пуй за Хутин

преди 7 години

Заради такива безмозъчни простотий нищо чудно ако ти направят преструктуиране на скелетната ти система......

49

Анонимен

преди 7 години

Газпром всеки ден увеличава вноса в Европа. Германия има рекордни инвестиции в Русия. Пък вие се радвайте на санкциите. Щото те са за вас, като захарни петлета, ближеш и не разсъждаваш, защо хем санкции, хем сътрудничество.

48

Анонимен

преди 7 години

Да, бе! Оня ден в Ирак каубойците с прецизен прицел утрепаха пешмерги, които заедно с иракски войски освобождават Мосул от ИД, удариха училище и за капак изтрепаха някакви иракски бабички, които извършвали религиозен ритуал. Нещо като нашите, кога правят помен на Задушница, варят жито и раздавки. И изведнъж американски дрон, и тенджерите и месалите им заедно с фереджетата се разхвърчали. Също, както в Алепу!

47

Възродителен Процес

преди 7 години

Руския език , ТВ и радио трябва да бъдат ЗАБРАНЕНИ в България

46

Анонимен

преди 7 години

До Наръчник Вовкина 34Докато не разбие ЕС, няма да миряса жожанкин.Хайде де , разбий го Вовка че ни дойде до гуша от него и чиновниците му.

45

Анонимен

преди 7 години

Бля-бля,бър-бър-бър........!!Празни приказки и разтягане на локуми за оправдаване на едни безбожно големи заплати пред европейският гражданин!!!Парламентаристите от обединената Европа защо никой досега не сложи санкции на руската газ!!Спирайте и да се свършва!!Не,ами даже и "Северен поток-2" пробутахте и мина на гласуване!!Защо??А сега пак се разревахте!!Много ви търпи Русия и Путин при друг щяхте да бършете сополи и вие и вашите икономики!!А санкциите,те са само за хайванчетата на ЕС!!

44

Анонимен

преди 7 години

С Русия бяхме до 1989 години от 26 години не сме с тях , имат си Републиките там да се занимават с тях

43

Анонимен

преди 7 години

Или както се изрази един експерт по въпросите на международните отношения, ние сме се навели толкова ниско, низко и унизително, че дълго след като другите са се изправили и заминали някъде другаде, ние ще продължаваме да стоим с глави забучени в тинята и високо подложени задни части. Който мине, ще се възползва.

42

аз

преди 7 години

Европа има голяма вина за касапницата в близкия изток,и да не се правят на луди защото този номер не минава,Европа трябва да целуват ръцете на Путин че управя кървавата каша която те сътвориха в Сирия.

41

Ади ба,

преди 7 години

В политическата каста на Европа влизат главно хитри мошеници, лъжци и военни престъпници

40

Българин

преди 7 години

Ако Русия реши да тръгне в Алепо със сила, без да зачита човешките права, Алепо ще бъде превзет за няколко дена.

39

Швейк

преди 7 години

Аз не знам защо Путин още ги бави?

38

Стамат

преди 7 години

ЕС ДГД!!!Как се развиват нещата с канадците? ;-)

37

стар номер

преди 7 години

Това са номера да дъртите лидери от ЕП,когато Европа е в тежка криза и превзета от бежанци за което са виновни те,те пускат пушек и мъгла за да изместят напрежението в Европа.

36

9К51

преди 7 години

"Жестокостите в Сирия /Алепо/" .... а жестокостите в Мосул /Ирак/, които сътворяват западняците начело със САЩ!? Вчера беше унищожено училише по погрешка, при което дагинаха 60 души, предимно деца вследствие бомбандировки на коалицията начело с грингосите .... а избитата траурна церемония пак от западняците ... защо и това не се вижда ...? Двойните стандарти в политиката това е най-отвратителното нещо .....

35

Анонимен

преди 7 години

Докато ЕС налага санкции, стокооборота в търговията между САЩ и Русия нараства. Така е било и преди 90 години. Когато най големите радетели за изолацията на СССР видели, че белогвардейците няма да се върнат обратно, спрели да ги субсидират и първи възстановиили отношенията с Москва. Само няколко отстранени от руските пазари пуделчета като нас ще продължават да налагат санкции.

34

ЕНП

преди 7 години

Само една термоядрена бомба в Германия е необходима, за да вразуми световния псевдоелит! От УСАто или ще се кротнат после или ще има финито на цивилизацията и световно унищожение за 10 мин. Нека ционистите и да си имат бункери, нека и да си има прокопани тунели под Земята, общо взето както е по конспирация, ако са решили, че искат да им е интересно да натускат бутоните! Ако ли не, аман от скапаната Германия и ЕНП, която да разкатава мамата на цяла Европа и на нормалните хора!

33

Kакто винаги ...

преди 7 години

Заглавието умишлено е обърнато!ДА СЕ ЧЕТЕ:Путин накрая разбира че в Страсбург отбират само от сила!

32

Анонимен

преди 7 години

"... лидерът на най-голямата ЕЛЕментарна група ЕНП, Манфред Вебер."---Тоя не беше ли оня, дето идваше в България да потупва Тиквата по кратуната, да го хвали като първолак и да го "подкрепя"?

31

Анонимен

преди 7 години

И кой е врещял най много против Русия!? Тамошните герберасти от ЕНП!