127

Анонимен

преди 7 години

Кремълската клика няма никакви извинения за военните си престъпления в Сирия. Със сляпото си подражаване на САЩ тя отблъсква и най-благоразположените към нея страни и народи.

126

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 165Сигурно има училища в освободените Палмира и западен Алепо! Ама от казионните западни медии не правят репортажи от тези райони, защото не е "удобно" за пропагандата им!? Да направят репортажи и от териториите контролирани от "бунтовниците" и ИДИЛ, какви училища има и какво учат децата, ама отново не им стиска...

125

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Катин е отлично изфабрикувано мероприятие на германските тайни служби за оневиняване престъпленията на нацистите и прехвърлянето им на СССР................Абе пиле шарено и Горбачов и путин признаха, че клането в Катин е извършено по заповед на Сталин. Вземи прочети малко да се ограмотиш.

124

Боби

преди 7 години

До Анонимен 165 166Има Училища в зоната контролирана от АСАДРТ не е САЩ медия Умнико. Когато забраниха НПО в Русия забраниха медиите да имат повече от 20% чуждо участие. А на всичкото отгоре има и "Черния Списък" наскоро включиха в него примерно ЛЕВАДА ЦЕНТЪР

123

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1678Русофили ще казваш на майка си и баща си - бившите партийни секретари! И на себе си - бивш виден комсомолски деятел!? Такъв ви е гена на такива, като вашата рода... Търсите да се присламчите към силните на деня и се кълнете във вярност... Оцелявате, не може човек да ви вини в нищо!

122

Боби

преди 7 години

До Анонимен 163 ВЯРНОЧастично съгласен с тебРечта на Путин обаче не съдържаше извинение, както много поляци се надяваха, посочва ДПА. Руският премиер обаче заяви, че и руснаците, и поляците са били жертви на режим, който е убивал без оглед на потекло, раса и религия."Колкото и горчива да е истината, не е по силите ни да променим миналото", заяви Путин. По думите му руският народ, който е преминал през ужасите на гражданската война, насилствената колективизация, масовите репресии от 30-те ...

121

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 163Катин е отлично изфабрикувано мероприятие на германските тайни служби за оневиняване престъпленията на нацистите и прехвърлянето им на СССР. Отлично са си изпекли нещата, като са подкупили висши фактори в управлението на Русия от 90-те години и са изфабрикували фалшиви документи! Има много материали в гуглето, така че не пиши глуписти и не повтаряй, като папагал едни и същи глупости....

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Стига с тоя Катин бе, де.ил?! Това е престъпление на нацистите и го преписват на руснаците! Как си представяш нацистите,.............Знаеш ли русофилче, че Земята е плоска а Слънцето се върти около нея?Този новия посланик само илитерати е назначил за ***!

119

Анонимен

преди 7 години

До БобиРТ

118

Анонимен

преди 7 години

До БобиВ Сирия все още има училища. Така де .. доста по малко са след руските бомбардировки. Ехх .. да зомБобиран е нелечимо!

117

Боби

преди 7 години

До Анонимен 158На Запад няма МЕДИЯ с НАЦИОНАЛНО ИЛИ ГЛОБАЛНО покритие която да не е собственост на някой "Магнат" или Фонд - Тоест те всичките защитават тезата на САЩ правителство. Дай пример за МЕДИЯ с Глобално или Национално САЩ покритие която е НЕЗАВИСИМА?

116

Анонимен

преди 7 години

До Боби....Путин се ИЗВИНИ от името на Руския Народ за престъпленията които са извършени спрямо Полския народ.Отново лъжеш бе Боби! Ти изобщо никога не казваш истината. Също като руснак-путинист.ПУТИН НИКОГА НЕ СЕ Е ИЗВИНЯВАЛ НА ПОЛСКИЯ НАРОД ЗА ИЗВЪРШЕНОТО В КАТИН ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Само съобщи, че "Тези престъпления не могат да имат никакви оправдания, в нашата страна е дадена ясна политическа, правова, нравствена оценка на злодеянията на тоталитарния режим".

115

Боби

преди 7 години

До Анонимен 157Потушени са със СССР Войски Фрапантния случай за САЩ интервенция - ГРЕНАДА - Остров ТОЧКА на картата. Интервенция за да не се разпространи Комунизъма. Подобни примери в Латинска Америка още колко искаш с "Правителствени" и/или САЩ войски

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 155Стига с тоя Катин бе, де.ил?! Това е престъпление на нацистите и го преписват на руснаците! Как си представяш нацистите, изпържили милиони в лагерите да викат... Червен кръст да "види" какви "престъпления" е направил Сталин?! Фалшивите документи за руското "участие" в убийствата са изфабрикувани от корумпирани руснаци след 90-та година!

113

Боби

преди 7 години

До Анонимен 151Джихадистите или тези дето са последователи на ШЕРИАТА не поддържат Училища(особено основни) НА Децата им се набива в главите КОРАНА - до наизустяване. Това се прави в пристройки на джамиите.Еххх научете малко какво е това ИСЛЯМ и след това ще разберете как ви МАНИПУЛИРАТ

112

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 156На Запад има множество и различни медии които не са на хранилка от правителствата както РТ е например на хранилка в Кремъл и извършва пропаганда на Кремъл.

111

Анонимен

преди 7 години

До БобиБунтовете в Германия, Чехия и Полша да не би да бяха подкрепени от САЩ с самолети, оръжие и войници ?! Аман от зомБобирани мозъчета !

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 152Ти какво очакваш.... От СНН, ББС, Ройтерс и т.н. казионни медии да обявят жертвите сред цивилните от хамереканските бомбардировки ли... Ти наивник ли си или какво?! Не се безпокой - ще ги признаят с половин уста, ще има "резследване" и както винаги .... нито един осъден и в затвора! Хамереканска "демокрация" в действие!

109

Анонимен

преди 7 години

До БобиАха .. значи Катин не е единственото руско престъпление към поляците, а ?

108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 151Има многобройни доказателства - снимки, очевидци заставащи с името си за зверствата на руснаците. С широко затворени очи няма как да ги видиш.