149

Анонимен

преди 7 години

Имам си една мечта..то даже не е мечта а пожелание...на всеки един со.росоиден *** в този форум някой "бежанец" да му изнасили дъщерята, жената, лелята, майката....

148

Анонимен

преди 7 години

Къде си бе,Каракачанов?Защо те нямаше на протеста?Или ти е под достойнството да протестираш редом до обикновените българи.Друго си е по телевизията,нали?На сухичко,на топличко и пред цяла България да хвърляш прах в очите на хората,а после да се съюзяваш задкулисно със силните на деня.Толкова добре ви познаваме всички вече,че отвращението ни е безкрайно и завинаги.

147

Анонимен

преди 7 години

Абе тия рашистите много стиснати били бе. Само по патронче мастика раздавали. Можеше да дадат по половинка водка Путьоновская.

146

Анонимен

преди 7 години

до 188 колко си елементарен и ограничен...не е истина! Все едно някой възпитан човек да напсува някой косвено и ти да му лепнеш етикет, че е невъзпитан!

145

ф 15

преди 7 години

Ами и Трифонов е депесарски предател ,то е ясно.За феновете-престъпници и нарко разпространители . Народа няма да ви подкрепи ,защото ви прозря номерата. Просто трябва да чакате червената армия и турския башибозук .Ако го дочакате.

144

Анонимен

преди 7 години

до 185 Не занм, ама никой друг в тази държава не може да породи това революционно чувство както Дългия. Нека от концерта му започне началото! Всички на Орлов мост другата събота с него!!

143

ф 15

преди 7 години

България не е сама ..40 хил американски войски ще отбраняват страната при агресия на Ердоган ,който скоро ще бъде изритан от НАТО. Имаме 30 хилядна армия,не е малко .Отгоре ще ни покрива ввс на топ гъните .Ще е трудно по морето ,корето Путин ще изпепели .Русия и Турция -новия съюз.Просто картинка.Стефан Цанев и Чакъров са нац предатели .Всяка медия оттук насетне която ги кани е на своя отговорност .

142

До 181

преди 7 години

ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН!!!

141

Анонимен

преди 7 години

На мен ми обещаха, че ако дойда на три протеста камуфлажа ще остане за мен.

140

ф 15

преди 7 години

Затова народа ще се вдигне срещу Турция и даже Русия ако ни нападнат както е било преди 100 .........1000 футболни фена на издръжка на мафията на БКП заела удобно медии и футболните клубове не са нацията. И колкото и да се разливате по медиите Жие Цаневци ,Чакъровци сте национални предатели .Заедно с ДС и глупавото ви медийно оперение.

139

Анонимен

преди 7 години

Студено е вече. Патронче мастика е малко. Дайте поне по ока вино!!!

138

мазепа

преди 7 години

До АнонименАко Левски и Ботев видят колко руснаци са дошли от изтока, ще се обърнат в гроба.

137

Анонимен

преди 7 години

"Нема такава държава"Ивайло Вълчев е голям!

136

ВВВ

преди 7 години

Да не мислите че на някой във властта му пука за мирните ви жалки протести.Тея мутри разбират само от дебела тояга,с тея мирни протести освен да ви се подиграват друго няма да постигнете.

135

Анонимен

преди 7 години

Какви патриоти бееее,къде ги търсите?На тях сега не им е до вас.ТЕ СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТ!Валерко обикаляше границата с Боко,за да си правят фотосесии с тоя и оня,само скрепиха дружбата си и ако има втори тур на изборите,ще играят заедно.Нищо,че дрънкат врели-некипели по телевизиите.

134

ф 15

преди 7 години

Но какво ли питам СССР беше готов да предаде Пиричнския край на Тито ,а днес драги ком *** Путин е обещал на Турция половин БГ.Е така ,да си отмъсти на страната ни . Вие сигурно ще го подкрепите.И кой ще му попречи на Ердоган .Ами НАТО май само остана,а вие дружно против НАТО.

133

Анонимен

преди 7 години

В нашия блок живят само мигранти. Не съм ги виждал, но като видя сутрин какво са изхвърлили от прозорците зад блока ми става ясно. Също така ако бяхте видели какво остана край Копринка след някакъв събор щяхте да си помислите, че мигранти са се събирали там.

132

Анонимен

преди 7 години

до 166Ей, тучрчини, едно е да ходиш по света легално...друго е да влизаш през границата ни нелегално представяйки се за бежанец когато те уловят! Правиш ли разлика? От каква война бяга един Афганистанец да речем, че се представя за бежанец? Кажи, бе тъ.пан!

131

ф

преди 7 години

Няма *** тука,има само комунисти и нормални хора.Нормалните хора не искат ислямизация,но са за НАТО.Комунистите не им пука за ислямизацията,но те мразят НАТО. И като сте толкова руски насторени как ще определите предателството към Европа на Путин с пакта му с Турция имащ клаузи за териториални претенции и заграбвания.

130

Анонимен

преди 7 години

Соросо.идни ***, затова ли умряха Левски и Ботев- да гледат бездушието ви, да гледат как държавата им се пълни с *** от Изтока? И най-гнусното е, че вие одобрявате това! Не ви е срам, бок.луци!