38

Анонимен

преди 7 години

До БългаринаПърво руските мекерета не са българи.Второ какви 50 години те тресат? И трето всичко ще приключи когато обесят Асад.

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45 "Сладур" , те американските едно дете не са засегнали !

36

оня от северозападо

преди 7 години

До SpaceX 30 О да ...има разлика в ударите ...те в Белград са демократични въздушни удари ..Руските в Алепо не са...Белградските още се помнят заради раждането на осакатени деца заради обеднения уран..Т.ъ.п.а.к.

35

Българина

преди 7 години

Русия е във войната от 1 г и е напът да я приключи. САЩ са там от 50г и не им се отдава... Явно са просто едни холивудски актьори изпълняващи еврейския сценарии. Като се появи професионалиста разбраха че ще им вземат оскарите. Рано или късно всеки филм свършва и не винаги е със щастлив край

34

РАДИО ЕРЕВАН

преди 7 години

Попитали децата в Египет, ИРАК, Йемен, Югославия, Либия, Сирия - Вие радвате ли се на демокрацията? Децата отговорили: Ние не знаем какво е "демокрация" знаем само че носи много бомби и умират много деца! Не ни харесва!

33

Анонимен

преди 7 години

"Меркел призна, че разговорите с Путин са били трудни. "Това беше ясен и рязък обмен на мнения. Бомбардировките са нечовешки. Те са ужасно изпитание за населението","Ахаааа, американските бомбардировки са хуманни, но руските са нечовешки. Не знаех, че бомбардировките се делят на хуманни и нечовешки.

32

Циник

преди 7 години

За 2 седмици великата хамериканска "армия" освободи Кувейт прегазвайки една от най-добре въоръжените арабески армии ( 5 000 танка, ракетни установки , и т.н.) После обесиха Садам за химични оръжия....които УПС !! Така и не откриха! Сега вече повече от 6 год. Не могат да се справят с 40 хил. Ислямистки хайдуци! Да не говорим за самите арабески - милиони се оставиха да ги е*ат , и обезглавяват братята им друговерци - без борба за отечество, или дом! Хак им е! Оланд Меркел - пълни бо*луци!

31

Анонимен

преди 7 години

Тия счупиха нагломера.

30

до 45

преди 7 години

Ще имате нужда от лекартравматолог.....

29

Анонимен

преди 7 години

Руските военнопрестъпници си имат и почитатели русофили, които изпитват наслада от всяко убито от руските бомби сирийски дете.

28

протиопс

преди 7 години

натискат го,заащото в Алепо има френски,германски,английски наемници които се бият за ИДИЛ,а повечето от тях са и офицери в собствените си армиии....ей за това го натискат...

27

ЗНАЕЩ

преди 7 години

Срещата в БЕРЛИН беше основно за урегулиране кризата в ДНР и ЛНР и Украйна! И междувременно докато продължаваха преговорите укрите от батальона АЗОВ са нападнали опълченците и то по време на среща за урегулиране на мирния въпрос. Сирия тук въобще не е била основната тема! Самата среща се води НОРМАДСКА ЧЕТВОРКА и в нея участва и ПОРОШЕНКО!

26

фен

преди 7 години

Е сега, след като им разрушихме държавите, имат шанса след около 500 години да се оправят.

25

фен

преди 7 години

Да, пропуснах Египет - още една провалена от "АРАБСКАТА ПРОЛЕТ" и САЩ държава!

24

Ален Делон

преди 7 години

Оланд не вижда гредата в своето око, но го дразни сламката в чуждото. А бре Оландкооолуууу, геноцидът и престъпленията срещу човечеството се извършват в собствената ти държава, ти си тръгнал света да оправяш. То не бяха разстрели във френските градове, не беше клане на свещеници, не бяха взривове, не беше газене с камиони..... Сигурно чакаш да отрежат айфеловата кула с ножовки и да ти я нахакат отзад за да се осъзнаеш, франсе педерливо.

23

фен

преди 7 години

И сега сирийският и либийският народи ведро крачат из Европа, в знак на благодарност за подкрепата за тяхното освобождение!

22

BURZUM

преди 7 години

До SpaceXБратко гей мисленето не е от силните ти страни за разлика от навеждането

21

до 29 SpaceX

преди 7 години

Не е ли рано още за друсане ?. Изпийте си кафето, потърпете до към 10 часа пък тогава се упойвайте. Не е здравословно, може да ви изгубиме преди нова година....

20

фен

преди 7 години

А нахлуването в Ирак, свалянето на Кадафи, организирането на метеж срещу Асад.... не са ли военни престъпления?

19

Аз

преди 7 години

А пък ударите срещу Мосул са точно обратното, нали ?Хайде стига с тази пропаганда !