13

Дядо Йоцо

преди 7 години

Бойко, остават ти 20 дни

12

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав господин бай Х..

11

анонимен

преди 7 години

Това вече не е цирк,чалга е.Трудно се дава власт,като още има европейски пари за"усвояване".Вижте какво ще стане след 2020 г-вече няма толкова да се натискат за властта,ще оставят една разорена и пълна с дългове държава и ще се махнат.А ние ще стоим тука и ще се пулим -дано тогава се сетим какви глупости сме натворили сега от простотията си.

10

Браво!

преди 7 години

Браво!Така става, когато политиците мислят преди всичко за народа и за стабилността на държавата и когато поставят националните интереси над теснопартийните.Браво!

9

Али Баба и 40-те ...

преди 7 години

Радан влиза и крещи:- Абе, Бай Х*й за какъв се мислиш ти? За какво ни викаш?Боко Трътката:- А, нищо. Ще разпределяме откраднатите 100 милиона от последната седмица. Ти, ако не искаш.. тръгвай си. Радан (вече усмихнат и видимо доволен)- Така кажи, бе Бойко. Мъжко момче си ти, ей. Сядам и няма да преча вече.

8

Анонимен

преди 7 години

Върна се Местан от Турция и хоп - безброй изборни секции, както и преди този избирателен закон. Много пара, много шум и ...пак там, където бяхме! Видя се, че БСП, ДПС, ГЕРБ СА СИ ЕДИН ОТБОР. Родил се в Турция, живее постоянно там, български не знае, но има български документи и гласува ЗА МОЕТО УПРАВЛЕНИЕ. По кърджалийско има записани мъртви души на адрес по къщите на хората и обитателите дори не знаят това! Затова ли нарасна броя на "бежанците" за една седмица, "намек" от Ердоган?

7

Анонимен

преди 7 години

Пуделчетата пах подвиха опашки,а уж издигат свои кандидати за президент.Не им вярвайте.Лъжат ви.И Каракачанов и Трайков са троянските коне на Бойко.Почакайте още малко и ще видите.Само след две,три седмици ще им лъснат голите з...ци.

6

чичо

преди 7 години

Ама туй е ясно.На държавната трапеза всички са единни0

5

Революционер

преди 7 години

ОСТАВКА на мутренското,крадливото,некомпетентното управление на Калинкитееееее...Долу Паричния фронт,Долу Деформаторския блок.....ОСТАВКА и народен съд за националните предатели........СРАМ и ПОЗОР е управлението на националните предатели........ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

4

тука има, тука нема

преди 7 години

Другарят Борисов съобщи, че е променил настроението си и няма да се разбере с РБ и ПФ за Изборния кодекс, и че е променил настроението си и ще се разбере с РБ и ПФ за Изборния кодекс, и че е променил настроението си и няма да се разбере с РБ и ПФ за Изборния кодекс, и че е променил настроението си и ще се разбере с РБ и ПФ за Изборния кодекс и ...

3

Анонимен

преди 7 години

Този месец важна тема ще е СЕТА (т.е.TTIP във овча кожа), и затова цирковете във властта ще са ежедневие само и само да се отклонява вниманието от тази опасна тема.

2

BURZUM

преди 7 години

Тия вече не са ми интересни.......ядът, пият,вадят ножове и после пак на софрата....

1

Баце Рада ядоса

преди 7 години

Рада Дълбоката ти го каза днес, Баце! Прави се на шеф пред Юнкер и Меркел, а не на село пред умрелите кучета от РБ.