98

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ печелят и когато губят !За град Димово спечелиха кметското място с разлика от 12 гласа .При повторното преброяване се оказа ,че са набутани 80 недействителни бюлетини . Т.е. губеха с около 70 гласа и кво си мислите ,че стана ? Българският независим съд присъди в полза на ГЕРБ . Ей тъй ще стане и с президентските избори. Ще си ги купят !

97

Lindemann

преди 7 години

КАК, КАК по дяволите постоянно пробутвате Цецка като номер 1, при положение че всички анкети, които се провеждат по различни сайтове - от тази на dnes..bg, до спортни сайтове, сочат други претенденти като фаворити?

96

Анонимен

преди 7 години

ПЛАТЕНИТЕ АЛФА РИСЪРЧ ДА НЕ МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА ВЕЧЕ РАЗБРАХА НОМЕРАТА НА КРАДЦИТЕ ГРОБ!!!ЗА ГРОБ ЩЕ ГЛАСУВАТ САМО ПРОСТАЦИТЕ, МОШЕНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ, КАТО ТЯХ!ВСЕКИ ИНТЕЛИГЕНТЕН ИЛИ ПОНЕ СРЕДНОИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК НИКОГА НЕ БИ ГЛАЧУВАЛ ЗА ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ, КОИТО СЕ КЛАНЯТ И ДУПЯТ НА САЩ, ТУРЦИЯ И ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!! ДА СИ ВЗИМАТ МАГИСТРАЛИТЕ И МАГИСТРАЛКИТЕ И ДА СЕ ОМИТАТ, КОКАТО НЕ СМЕ ГИ ПОЧНАЛИ С КАМЪНИ И ТОЯГИ!

95

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Няма значение как гласуват. Цецко вече е подготвил фалшификацията на изборните протоколи.В нашето село например ГЕРБ са навсякъде. Те така са наплашили другите хора, че в изборната комисия ще има само гербери. Дори представителите на другите партии пак са прикрити гербери.Е, питам тогава - какви смятате, че ще са резултатите от протоколите ?Дали няма това да се случи в цяла България ?У ГЕРБ е цялата власт и свободни избори у нас не може да има !Затова Бойко издигна магаре за президент ...:)

94

Един

преди 7 години

До АнонименИ за кого ще гласуват здравомислещите хора?

93

Анонимен

преди 7 години

Бай усеща, че ще изгуби изборите.Всяко начало има край.За съжаление края на ГЕРБ наближава...

92

Вик

преди 7 години

Май байо чешми са прекарани без водомери

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 121Рзликата е следната: гласували са 200 души, но тези с гласовете за ЦЦ определят резултат 100% за нея! Разликата е, че ако другите 100 не бяха отишли да гласуват, шяха да са само 100 гласували, т.е. променя се избирателната активност (избирателна активност над 50% е основа за обявяване на окончателен победител още в 1-ви тур). Така неявно се подкрепя получилия най-много гласове на първия тур, което е и основа за оспорване на резултатите.

90

Анонимен

преди 7 години

Че те герб кога не са били в паника направо гипс

89

Анонимен

преди 7 години

Жалка история, Герб са в паника щом си дават толкова много проценти!

88

Не ясно

преди 7 години

Колеги изразявате се по ясно Б.Б Ц.Ц И ЦВ.ЦВ.

87

Анонимен

преди 7 години

До ВинетуНа всеки следващ избор ГЕРБ привличат по-малко гласове. Нито веднъж досега не са достигнали дори резултата на НДСВ. Максимумът на ГЕРБ е 15% от избирателите, заедно с купените *** гласове. Големият проблем е, че около 60% от избирателите НЕ ГЛАСУВАТ. Поради тази причина тези по-малко от 1/6 гласове им дават повече от 1/3 от депутатските местенца. ФАКТ!

86

Анонимен

преди 7 години

НЕ гласувам за никой, може ли да стане президент ? Или си е същото като с това да не гласуваш ? Т.е. твоят глас на никой не пречи . Купува6 100 рома и гласуват за ЦЦ. И 100 човека не гласуват за никой .Е ква е разликата с от преди ?

85

Анонимен

преди 7 години

Като стане Ц.Ц. президент, това означава, че твърдият електорат на ГЕРБ, като изключим тези които няма да гласуват за нея, пак са повече отколкото здраво - мислещите хора в България, което е меко казано умопомрачително!

84

Анонимен

преди 7 години

Тя именно третата сила ако се задейства ножа ша видите чудо ама трайни още малко те убавите неща бавно ставали

83

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е сигурен победител отново, колкото и да не им се вярва на побеснелите червени плъхове

82

Платени сте и жалки

преди 7 години

Всичко е платено беее! Кого ще лъжете, хората не са прости като преди пет години! Цачева никога не е била първа и няма да бъде!Кой ще гласува за нея, освен бойколизците по държавно партийните службички и облажелите се от държавни поръчки!С каква съвест ще гласуваш за тая подставена жена!Навсякъде Радев води с чудовищна преднина!На хората им дойде до гуша от Герб и изцепките на Бащицата Слънце!

81

Доган

преди 7 години

Те от ГЕРБ могат да издигнат и някой от улицата на едно не ми е ясно защо примерно цоко не вземе мястото на цеца а тя първи министър и цеко президент

80

Анонимен

преди 7 години

Айде стига с тази стъкмистика !Няма нормален човек , на който не са платили и да гласува за ЦЦ .

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63ГЕРБ в управлението е срам и катастрофа за Държавата, доколкото я има. Това е и диагноза, че на атзи територия са останали твърде малко хора с акъл. Основата е слабограмотно и мързеливо население, което си избира овчар(ИН). Култът към личността беше един от големите недостатъци на т.нар. комунизъм. Явно отгледаните телета по това време са добре обучени, щом си търсят "идол" и виждат такъв в една средноразрядна мутра - момченцето, което паркираше колите на баш мутрите!