122

Анонимен

преди 7 години

И каква стана тя,сега къде ще се продават Ф-16-17-18,Раптъри,Стелтове,Мелтове?????????Ей тия руснаци ще вземат да срутят и военната ни промишленост.

121

Анонимен

преди 7 години

Евала, ако някой се е съмнявал преди, с това Путин ясно заявява - Русия не възнамерява и няма да клекне на ФАЩ.

120

Анонимен

преди 7 години

Путин си дава прекалено много зор, в действителност който и да стане президент на ФАЩ ще е просто кукла на конци без реална значимост и право на мнение.

119

един там

преди 7 години

До анонимен 146,Така ще е, понеже след разпада на СССР, доскоро американците си правеха каквото си поискат, където си поискат по света! Сега се опитват да правят същото, но вече се появиха страни като Русия, които се опитват да ги възпрепиятстват в тази им дейност!

118

Анонимен

преди 7 години

Току-що Путин подписа договор за продажба на Индия на С-400 "Триумф" на стойност $5млд.

117

Анонимен

преди 7 години

Щом Путин е стигнал до там да поставя условия, значи САЩ е притиснат в ъгъла.

116

Чичо Сам

преди 7 години

Това съветско джудже съвсем се самозабрави... То искало...Кой ви пита вас, ***, к'во искате, бе? От вас искат, и то основно визи, за да посетите някоя нормална държава. ***:)

115

Анонимен

преди 7 години

"Дори ако американската администрация бе неочаквано подготвена да премахне санкции, наложени в отговор на руската агресия в Украйна, дори президентът Доналд Тръмп не би се съгласил на унизителното и нелогично искане за компенсации"Простото човече, което е писало статията не знае, че така се поставят условия- слагаш това, което искаш и слагаш като пълнеж още няколко условия. Част от пълнежа ще отпадне, но ще бъде прието основното условие. Всичко останало, което се приеме от пълнежа ще е бонус.

114

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно ще се договорят нещо,много силно се надявам да не решат да се сбият сериозно защото както сега животът в Бг не е кой знае колко добър изведнъж ще се влоши мноого сериозно.Ядрена война с оръжия с плутоний не е шега работа всичко ще остане отровено за много хиляди години.Отделно как ще почне да няма храна,вода,незамърсен въздух и тн.Дано се договорят нещо.По-принцип уж американците имат по-силна армия като бройка и повече пари ама и руснаците са с много яки.

113

Анонимен

преди 7 години

С излизането на Русия от договора за утилизация на оръжейния плутоний, Путин шибна як шамар на американците. Защото договора гласеше, че двете страни се задължават до 2015 година да намерят начин за утилизация. И руснаците намериха. Превръщат го в гориво за ядрените централи. А американците похарчиха над 20 млрд за завод, който още не е готов. А руснаците за 250 милиона го построиха и вече произвеждат гориво.

112

един там

преди 7 години

не се споменава

111

до 128

преди 7 години

Я ни светни как влезе в Русия? Защото начините са два. Първо с туристическа виза, организирано, второ с приглашение от познати. Понеже специално до Новосибирск няма специално маршрут, значи са те поканили приятели руснаци. А това значи че си примрит ***.

110

един там

преди 7 години

До Мр. Старбуркс,Ти изобщо знаеш ли къде се намира Новосибирск?По темата- те западните *** защо наистина не писаха и, че Путин е поискал и Аляска! Без това са почнали да си съчиняват разни искания!В руските медии се споменават само три искания отстрана на Путин и те са:1)намаляване на американския военен контингент в страните от НАТО в Европа;2)унищожаване, а не заравяне на американския плутоний;3)отмяна на санкциите.За никакви компенсации от санкциите, още повече пък от контрасанкции

109

йехова

преди 7 години

До Mr.STARBUCKSдано плучиш инсулт от преяждане

108

Анонимен

преди 7 години

Да си принуден да избираш между г-жа Клинтън и г-н Тръмп наистина си е като избор между бомбата на Ал Кайда и тази на Ислямска държава-ПЕТЪР ВОЛГИН

107

Анонимен

преди 7 години

До 133Така я върна на световната сцена, че никой не иска да има нищо общо с нея. Поне цивилизования свят.

106

56785

преди 7 години

Дайте на *** малко почивка бе хора! Събота вечер е! Косите им станаха по *** от шефчето им, дето онзи ден гледаше като предрогирал наркоман поредната доза ! Смилете се над тях, все пак малко им остава да папкат.

105

Анонимен

преди 7 години

Чета и се чудя... този толкова лош и зъл човек Путин върна Русия на световната сцена, а нашия прехвален в Европа *** съсипа всички проекти от българският "голям шлем". Благодарение на Бойко, Турция ще бъде енергийния център за Европа. Скоро няма да получаваме пари за транзит на газ а ще си купуваме от Турция. Като затворим АЕЦ Козлодуй, ще купуваме и електроенергия от Турция. Още ли ви харесва да ви управлява *** а?! Скоро ще разберете как се правят избори по Ганьовски.

104

Анонимен

преди 7 години

до 126"че такива са повече от 70% от българите"Тази глупост още ли я въртите из редиците си? То се вижда на избори как 70% уж русофили гласуват дясно. Вижда се и как тези 70% имигрират или ходят на почивка все на запада. Що така бе товориш? Нещо май сметките не ви излизат.

103

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

До Анонимен 124Ми ела да видиш ,дали има глад.Не мога да затворя вратите на хладилниците.Не ми плямпай без да си излизал от последната къща на твоето село.Бях преди седем месеца и половина в Новосибирск, видях за какво става дума.Пътищата , дупка до дупка.Магазините празни.