207

ХА ХА

преди 7 години

До КракраАбе как 500 танка бе, 1500 са! И 3000 самолета имаме изпратени! В другиден направо тръгваме към Москва! Ха ха!Откъде ви намират такива папагали да ръсите простотии?Те западняците няма да си гледат живота, ами ще тръгнат да нападат Русия, да не са луди?!

206

Ди

преди 7 години

До 296Да и в този договор Русия също гласува за орязване на Българските земи. А не САЩ? Недейте казвате само половината факти.

205

Анонимен

преди 7 години

284, договорът предвижда създаването на автономно, трибутарно княжество България с християнско правителство и правото да има войска. Посочват се и границите на новата държава. Думата Освобождение не присъства, просто защото такъв термин в договорите не се използва, а и всеки полуграмотен би се досетил.Може би с изключение на отгледаните от БКП и ДС далеч преди началото на прехода евроатлантици.

204

Дрън дрън!

преди 7 години

Те руснаците ако не дрънкат оръжие, и не говорят за война, нямат друго какво да правят, освен да се наливат с водка!Те затова и богатите руснаци бягат да живеят на запад!

203

не им ща бананите

преди 7 години

Предпочитам да се откажа от бананите по Коледа ще им върна .и колата втора употреба.Но да си върна всичко което ликвидираха.

202

ПИСАЧ КЪМ ПИСАЧИТЕ

преди 7 години

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, ПИСАЧИТЕ ТУКА СА РАЗДЕЛЕНИ И ЗАВЛАДЯНИ, Я ОТ ИЗТОК Я ОТ ЗАПАД , ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И НЯКОЙ ОТЗАД

201

Di

преди 7 години

То света ако слуша Русия... още трябваше да сме на крушки, крадена нафта и портокали по Коледа. Русия да се съвземе малко и да застане до христианските напреднали държави. А не след време да е васал на Китай.Русия цял живот се държи неадекватно във всичко, което прави. И с държанието си обижда целия християнски свят. Никога САЩ не е нападала русия, че да има такава Дезинформация нон стоп.

200

яжте и пийте

преди 7 години

Война ще има.Няма да има оцелели.Ще оцелеят президентите дърти.Който избяга на Марс ще поживееОще малко

199

Кракра

преди 7 години

Защо да си затваряме очите.Базите на САЩ в Прибалтика базите с ракети в Румъния и Полша.Увеличеният брой на американски войници в България и танковете които докараха тук.От какъв зор трябва да има 500 американски танка в Ново село.Всичко това показва,че янките се готвят за война на територията на Европа.Цялата обстановка напомня на обстановката през 1941год.Вярно сега има малка разлика,че страната също се готви за война.Все пак дълговете на янките трябва да бъдат приписани на някого.

198

до: 286

преди 7 години

От общо 52 Даржави по време на Османска Империя само България празнува освобождение и то по поръчка на Русия

197

Анонимен

преди 7 години

Най-големия Манипулативно-дезинформационен материл на Русия е Хипнозата наречена ''освобождение на България''

196

Анонимен

преди 7 години

Продължавайте да мразите Русия. Силно, всеотдайно, страстно!Всеки психолог ще ви каже, че омразата е функзия на С Т Р А Х А!

195

Анонимен

преди 7 години

Освобождение на България няма и такова нещо не съществува тоест 3 март 1878 е датата на която се подписва Санстефанския предварителен договор между Османска империя и Русия , та този Договор не е освобождение

194

Анонимен

преди 7 години

Ало, сайта, не ви ли омръзна да създавате психоза и да манипулирате така евтинджийскихората? Има опасност с подобна пропаганда да спечелите повече симпатизанти на руснаците! Това ли ви е целта?

193

атомотзад

преди 7 години

Руснаците живеят цял живот с мисълта че натоо ще ги удари ,всеки момент.И в България в чакахме бомбичката.Пък може и да я дочакаме и да се свършва всичко.

192

Анонимен

преди 7 години

Значе всички Факти показват че дефакто Русия ни освобождава а при подписване на Санстефанския мирен договор между Османска империя и Русия никой от българска страна не присъства , така с това Русия си манипулира както си иска с България , и то докатзо Свят светува

191

ТРОЯНСКИ КОН

преди 7 години

Изнасилената 13-годишна рускиня в Берлин се оказа Пропаганда на Русия с помоща на специално изработени уеб-сайтове за Новини , има Док.филм по немската , коментара е излишен

190

TOP SECRET

преди 7 години

Русия е най-големия Манипулатор на материали на Дезинформационна основа , не случайно при подписване на Санстефанския предварителен мирен договор 1878 не присъства никой от Българска страна

189

Анонимен

преди 7 години

Все повече заприличват на Северна Корея!

188

българка в Русия

преди 7 години

Ами, когато чета български новини за Русия, - разбирам че живея в някоя друга страна. Сега ще одену *** и взема балалайка... Май че забравих калашников. И откъде имам компютер и интернет?