31

не трии

преди 7 години

АЙ ай ай Елхо АМИ ако стане президент ЛИЧНО ще му пиша за ТЕБЕ и че се опитваш да го изкараш ДИКТАТОР (кажи с кой движиш да ти кажа какъв си) АйййййДали ще те оббесят ?

30

Анонимен

преди 7 години

Румен трябва да бъде съден и разстрелян в бг

29

Анонимен

преди 7 години

Заглавието кърти мифки

28

Един българин

преди 7 години

Еми да, много ясно!Много американски граждани, също както мен, им е дошло до гуша от комунизма и от Русия, и изпитват истински ужас от такива като Доналд Тръмп.Нормално е да гласуват против него!

27

Анонимен

преди 7 години

ФЕД и Американското правителство НЕ са едно и също!Не дължат на себе си. И от изборите се вижда, че население от 320 милиона е разделено на две!

26

Как е другаре

преди 7 години

Ще строим ли светлото бъдеще с Румен Пудела начело?

25

Анонимен

преди 7 години

"В реч на 3 октомври в град Акрън, където живеят хиляди американци, пристигнали от Източна Европа, тя заяви, че Тръмп "изпитва странен интерес към диктатори като Владимир Путин"."Не знам защо цитирате лудата Хилъри. Припадъците й са ясен знак, че не е добре в главата. Не е за Белия дом, а е за дом за психичноболни, където не момчета в черно, а момчета с бели ризи ще я охраняват денонощно.

24

Анонимен

преди 7 години

Истерия започна....................

23

Анонимен

преди 7 години

АЙ ай ай Елхо АМИ ако стане президент ЛИЧНО ще му пиша за ТЕБЕ, че се опитваш да го изкараш ДИКТАТОР (кажи с кой движиш да ти кажа какъв си) АйййййДали ще те оббесят ?

22

до анонимен 9

преди 7 години

Много точно казано. Браво,имаш пълно право.На тях всеки които им пречи да си развяват байряците, моментално раздвижват машината на продажните медий и започват пропагандите. Диктатори,тирани,терористи са всички онези кото им противоречат по някакъв начин. Само се надявам голяма част от зомбираните българи които такава голяма и неразбираема любов имат към САЩ да помислят малко преди да се кланят слугински и да имат малко национално достойнство.

21

Анонимен

преди 7 години

МакеНе съм руска агентура ТЯХ ГИ МРАЗЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.

20

Анонимен

преди 7 години

Но Тръмп няма да бъде избран дори да има повече гласове. Следващият президент на сащ се казва Х. Клинтън. Печатницата продължава ДО взривяване на балона. С което ще изчезне и цялата планета при оръжията които са натрупани на нея. Няма да остане озонов слой. Планетата ще изгори

19

макето

преди 7 години

малииий рускатаагентура за щатскио "дълг" към Фед се притесняват ауууууууу смех у залата

18

Дир

преди 7 години

Само един популист. Нищо повече.Никога няма да управлява САЩ.На този стол са седели велики хора и личности и ще продължи да бъде така.

17

макето

преди 7 години

оти се косите бе москвичи, ясно е и за кьоравите дека буля Клинтон ше е Президенто на Америка, па и на свето де, стига ритале, нема смисъл

16

Анонимен

преди 7 години

когато дължиш на себе си това дълг ли е?

15

Анонимен

преди 7 години

Тия от Ройтерс звучат все по - Ретро

14

Анонимен

преди 7 години

Това което казва Тръмп е истина. При Обама дългът на САЩ скочи от 14 на 20 трилиона$ само за 7 годиниФед Резерв е създаден през 1913 година. От тогава е отпуснал на сащ заем от 14 трилиона. До избирането на мюсюлманина Барак Хюсеин Обама. Тоест ЗА 100 години 14 трлн$!!! ЗА 7 години управление на Хюсеин Обама 6 трилиона долара! Ако управляват още 5-6 години Клинтънови дългът ще стане двоен 28 трилиона без да са минали не 100, не 50 години, а само 13 години. Предстои Огромна война.

13

Боко, Бокоооо,

преди 7 години

Путин защитава руснаците в Украйна, Обама защитава американците по целия свят, а ти кого защитаваш?

12

Патриот

преди 7 години

Путин бил диктатор,абе вие нормални ли сте?Това не е сериозно просто!