28

Евала, аферим!

преди 7 години

Ами то Путин неофициално е шеф на Газпром, както и на всички печеливши предприятия в Русия! Не случайно богатството на мужика се оценява на над 55 милиарда $, а бедния руснак винаги е доволен, само цената на водката да не се вдига!

27

TOP SECRET

преди 7 години

При подписването на Санстефанския предварителен мирен договор няма никой от Българрска страна тоест договора е между Османска ипперия и Русия , това означава само едно тоест манупулативното освобождение не съществува а има договор буквално за Покупко-Продажба на Българи

26

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше тиквата, вместо Турция, щяхме да четем България! Факт! Сега горди ли сте, че газовия хъб ще остане като паметник на герберската глупост. Кух като тях.

25

да ама не

преди 7 години

До ПрофесорКолко е бяла и европейска а!?

24

нищо

преди 7 години

Не разбирам какво ни е виновен Путин че нашите политици са предатели и слуги?той ни предлага сделки ни я ги проваляме какво е виновен той?

23

какво стана

преди 7 години

Ние вече участвахме в два проекта с *** и изядохме едно дебело дърво !!!! Първанов, Станишев и Овчаров направиха невиждана далавера и пристъпление за 4 милиарда лева !!!! Прокуратурата си прави оглушки и не вкарва в затвора тези тримата бандити !!! България трудно ще се възстанови от тази кражба ! НЕ НИ ТРЯБВАТ НИКАКВИ МЕГАЛОМАНСКИ, КРИМИНАЛНИ ПРОЕКТИ С ПРИСТЪПНИЦИТЕ ОТ РУСИЯ !!!!!!!!

22

Анонимен

преди 7 години

До БългаринБочко,Чехльото и Къдравата Сю са си оплели отдавна кошниците колега!Само да разберат накъде духа вятърът и газ с 300 в час,ще изфирясат,накъдето им видят очите! А четвъртития с контрагайката,който ни нахендпиха ще го ядеме ние!

21

Анонимен

преди 7 години

A NIE VMESTO DA SI RAZVIEM TARGOVIQTA S TURCIQ KADETO BIZNESA KIPI... SI GI MRAZIM MRAZIM 4E 4AK NA6I NQKOI UMNI POLITICI SMQTAT DA ZATVORQT GRANICATA S TURCIQ. NE 4E E VAZMOJNO NO TEHNITE IDEI I STAPKI NI DOVAR6IHA

20

какво да очакваме ?

преди 7 години

НИЕ ,какво общо имаме с тази чужда среща ?Или , отново ще гледаме в канчето на другите ?защо не гледаме в собствената си *** ?

19

Българина

преди 7 години

Путин отива в Константинопол и се връща с решение на проблемите. Нашия като се върна, вече ни ги пращат с вагоните..... Ама е така щото нарязаха по заповед на щуката САЩ ракетите СС които държаха на мушка стамбулито

18

май не

преди 7 години

А някой от нашите предатели поканен ли е изобщо на този енергиен конгрес в Турция?

17

венета

преди 7 години

И аз да бях на мястото на Путин бих постъпила по същия начин. Безочието и наглостта трябва да получат своето! По-голям ветропоказател-държава няма от България. Но нашите политици забравиха, че вятърът често сменя посоката си.

16

Анонимен

преди 7 години

Е какво да очаквамв? и въобще какво може да прави човек с подибно име в Турция)? Ми ясно е ще става булка

15

Берлин

преди 7 години

Очакваме да извадят благата ракия.

14

лошо

преди 7 години

Кой ни е виновен че нашите"съюзници"все ни пре *ават,всички тръби ни заобикалят никой не иска да си има работа с несериозна странна.

13

даааааа

преди 7 години

Какво то поиска Путин ще го получи той знае как,ни я да му мислим .....

12

Анонимен

преди 7 години

МЪРТ, МЪРТ, САМО МЪРТ ЗА УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

11

123

преди 7 години

Нещете белене, нещете южен поток щото нарушавал европеиските закони, яжте сета на РУСНАЦИТЕ,,,,,,,,,,,,,

10

Анонимен

преди 7 години

ТЕФОРМАТОРИ, ГЕРБЕРИ, ПЛ.ЮВНЬОВЦИ, ДОУНИЩОЖИХА Я БЪЛГАРИЯ. ВЕЧЕ ЗАВИСИМ ОТ ТУРЦИЯ. НА КРАНА МР. ПРЕДАТЕЛИ

9

Анонимен

преди 7 години

България под тиквата въобще отсъства като държава. Географска територия има, но държава - не. Може пък да е за добро, когато окончателно се насели с афганистанци, те едва ли ще си изберат тиквун.