108

ъ

преди 7 години

Преди това нека да похапнем

107

Анонимен

преди 7 години

когато кажат че не нужно съфинансиранеот над 5 хил. лева на семействомного хора вече ще са против програматане само Атака

106

Гугъл

преди 7 години

Да живее АТАКА, само те са против санирането. Който санира е червен!

105

f

преди 7 години

Сочите айпи, а прикривате над сто други, свързани с ДС. Въпросното айпи също е заплащано от ДС.

104

Анонимен

преди 7 години

Да вземете да го махнете вече от главната новина, а? Искам да вечерям!

103

Руски изрод

преди 7 години

Санирането, поредния пъклен план за съботиране на добре направените панени жилища. на всеки му е ясно, че санираните блокове падат още на 5-та година. Честито на санираните. През 2020 ще идват под наем в моето не санирано мазе за 300 лв. на месец! Не разбрах те ли!!! Саниране = падане на блока и оставане в бедствено положение на всички живущи !

102

извозен

преди 7 години

Прекалено нагъл стана, трябва да се махне....ББ се превърна от ъндърграунд "мутра" в законова "Мутра".

101

Анонимен

преди 7 години

Боже, дано скоро подаде оставка!

100

BG

преди 7 години

След като прочетаох всички, АМа всички коментраи по-темата, ще обобща! Българина иска да живее в панелното жилище, като превърне терасата на мазе, а мазето на смесен магазин. На никой не му пука за фасадата, всеки е майстор и гледа да се "изсанира" както му се ще и да направи от двустайния апартамент, тристаен. Затова саниране, маниране няма да има скоро. Българина не ще пари за синаране, той иска пари за ДЖИП и за белетчета от националната лотария.

99

Анонимен

преди 7 години

Нека санираме, нека крадем, нека вашите жилища станат наши....Ама да имам акъла на глупавия българин.....кой дава безплатен обяд днес? Адам Смит отдавна е казал, че такъв няма.....та ГЕРБ ЛИ ЩЕ ВИ ГО ПРЕДЛОЖАТ......Ще го усетите когато някога останете без жилището си. Санирайте ***, санирайте "БЕЗПЛАТНО!"

98

тъпоъгълник

преди 7 години

Обичам го тоя Бойко!Лика-прилика сме си!

97

Анонимен

преди 7 години

Някой задава ли си въпроса защо Тиквата всяка седмица не реже лентата на санирана сграда и защо зове кметовете да са "стрикни по европрограмите"? Защото срокът за безплатното саниране изтече и кинти няма. Кинтите ще дойдат от вас, когато ви съобщи неприятната изненада, затова сега се опитва да зариби шарани да налапат въдицата.

96

Анонимен

преди 7 години

Боцко, няма ли да обелиш дума за "съфинансирането" с лични средства от живущите в сградите? Или ти гледаш да набуташ балъците в дългова схема, само и само да не си признаеш, че пропуснахте срока на европрограмата и дърпате от държавния бюджет? Кога ще им кажеш, че ако не си платят ремонтите, съдия-изпълнителите ще дойдат за жилищата им?

95

За сведение

преди 7 години

Облепяне на фасадата със стиропор не се нарича саниране.Само в България може да се види добре изглеждаща 40-годишна панелка, вътре с асансьор убиец

94

Корнелия до 681

преди 7 години

Ти пък глупости говориш.Комунисти и присфояване? Нещо си се обаркал.Нито една комунистическа фамилия не присвоила нищо.Изключвам само,най големите предприятия, фабрики, ВЕИ, иняколко други неща. Ама дребни де.

93

Анонимен

преди 7 години

Форбс": България се управлява от тъпоумен интригант*Бойко Борисов е името на този премиер - дълбоко посредствен, дори тъпоумен оцеляващ интригант, съвсем в примитивните политически традиции на региона.

92

BURZUM

преди 7 години

На мен ми е интересно колко е средната заплата в това градче?И колко промила е естествения прираст?

91

Банкянски толуп

преди 7 години

Нема да стане тая, пипон. Немаме ти доверие никакво.

90

Анонимен

преди 7 години

Баце усеща че края на гепенето наближава и бърза квото може за последно! А защо т***лпата не пресметна че за тоалетна хартия в мешерето отиват повече пари отколкото за саниране на половин квартал?

89

Анонимен

преди 7 години

Борисов иска всички партии да го подкрепят, защото поради некадърността си изтърва срока на европейската програма и ще се плаща 100% от националния бюджет. Тоест, той иска партиите да го подкрепят да смуче от държавната хазна, за да си прави самореклама с обектите.