38

Невярно

преди 7 години

До АнонименТова абсолютно не е вярно, пращаш си левов трансфер и той ще се превалутира в евро.

37

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо погледнах че таксата на ДСК е 20 Евро за валутна транзакция.Как да преведа 100лв ако 40лв ще ги глътне банката?Почвам да си мисля, че тая статия е поръчана от банковия бранш !Иначе грехота е хората около Стоян да са така мърляви и незаинтересовани

36

ДАНО БОГ Е СТЕБ МОМЕ

преди 7 години

ИСКРЕНО ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ ВЯРВАЙ ИМА ДОБРИ ХОРА

35

Анонимен

преди 7 години

Оставете тия СМС-и, всеки по40-50 лева и ще се съберат за нула време. Който може-повече.

34

Ина

преди 7 години

За организиране на дарителска кампания с SMS е необходимо представяне на набор от документи, а отговор се получава да 3 седмици, тоест не е опция, ако Стоян трябва да постъпи в болницата на 20 този месец. Нека да помогнем с превод сега - който може, а по-мащабна (и по-удобна за желаещите да се включат) дарителска кампания ще организираме за лечението

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимендзверовете в параламента сега са заети, дърлят се за кокъла

32

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да се махнат здравните осигоровки. На месец се събират милиони от ЗОВ и накрая държавата непомага на болните.

31

еделвайс

преди 7 години

Не знам колко е редно да се размишлява точно в този момент, но според мен все пак е необходимо. Как започна заболяването на този човек, кои бяха причините, лекуван ли е в началото, кой и как?! Питам, защото болестите не идват ей така просто. Усложненията често пъти не се получават ей така просто. Знаем начина на живот у нас, знаем какви лекари има, знаем за бюрокрацията, знаем за страничните ефекти на редица лекарства. На всичко това трябва да се сложи край. Много искам този човек да оздравее.

30

Кристиян

преди 7 години

Дано да се оправиш Стояне, ще помогна с каквото мога

29

Анонимен

преди 7 години

Стояне, не тебе трябва да те е срам, а касапите, които са те довели до това състояние! Оправяй се, момче! Стискам палци и давам своята лепта!

28

T2

преди 7 години

Един съвет - открийте сметка в лева, защото превод в евро в бг банките ще ни съдерат кожите! 1 евро превод може да ви струва 25 евро такса !!! Затова дайте сметка в лева и след това си ги превалутирайте. Аз специално бих дарил, но не на банката!

27

DMS

преди 7 години

Направих справка за даренията с DMS/SMS. За абонатите на договор не се удържа ДДС. Сената е 1лв. За предплатени 1.20лв. Моб.оператори удържат само 5% от сумата.

26

Анонимен

преди 7 години

Дано Стоян се оправи! А аз се чудя на един тънак момент. Често изпадат хора в подобни ситуации и често се провеждат кампании...Тъничкият момент е, ако на лицето му трябват да речем 1000 лева, но хората се активизират и започнат да пращат иии се надсъбере много по-голяма сума - какво става с нея?!Не съм пращал парички по такива случаи и не знам, за това ако някой е наясно, нека сподели.

25

Българин

преди 7 години

Националните предатели и българоубийци от ГРОБ няма ли да помогнат на това тежко болно момче и на много други като него, или само знаят да се бият в гърдите колко са "велики" и как народът се бил "видял" в пари?!Бог да пази и закриля този млад човек и всички българи, само Той е нашето упование!

24

Анонимен

преди 7 години

ДЪЛГЪТ КЪМ БРАТСКИЯ НАРОД Е ВАЖЕН.

23

DMS

преди 7 години

Стояне, ако следиш форума искам да ти кажа как можеш да си направиш да си направиш DMS номер на които да ти помогнем.Влизаш в интернет и пишеш : DMS кампания. Ще го намериш лесно. Влизаш вътре и ще видиж какви документи трябва да изпратиш на посочения imail адрес. Не е сложно, но само ти можеш да го направиж.Иначе бих го баправил аз.Пожелавам ти успех. И независимо от минусите които можеш да видиш тука или злобни коментари, искам да знаеш, че ДОБРИТЕ ХОРА СМЕ ПОВЕЧЕ И ЩЕ ТИ ПОМОГНЕМ !

22

Анонимен

преди 7 години

Приоритета на ДЪРЖАЕАТА Е БЕЛЕНЕ, ИЗПЛАЩАНЕТО МУ.

21

Анонимен

преди 7 години

Моля да се напише името и по поспорт на латиница. За превод в евро трябва да го пишем в платежното.

20

Анонимен

преди 7 години

До някой сиаз писах-дарение

19

Анонимен

преди 7 години

Хора се молят за живот. Майки просят за децата си, деца за майките си. Срам и позор. А в парламента харчат 1 000 000 за тоалетна хартия. Дано му помогнат на момчето.