33

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Сигурно половината които пишат тука сега срещу кандидата за президент,не са стъпвали в българска казарма и не са били караул и часови на пост.Ама така е,за това и казармата вече не е наборна,за да се изтрие от съзнанието на младите поколения чувството на дълг към народ и родина.Прав е генералът;Бъглария над всичко,тогава всеки ще ни уважава и почита.Слугинажа принизява нацията и аз не искам слугински управници,наведени и клепащи пред чужди управници.Горе главата българи,да направим верния избор.

32

ае

преди 7 години

Генерал Радев ли си Румен ли си...да го ду...

31

Анонимен

преди 7 години

Не виждам по подходящ от генерал Радев и ще гласувам за него.

30

до 45

преди 7 години

А ти от кои мекерета си ?.

29

Румбо

преди 7 години

За да гласувам за въпросния генерал(аман от генерали-фалшиви и истински),той трябва да ме убеди най-вече,че няма да прави резки движения в каквато и да е посока,да бъде максимално дипломатичен и разбира се България да е по-важна за него от всичко друго.Накратко-да не е като Плевела.Доста е идеалистично обаче....

28

Анонимен

преди 7 години

РАДЕВ ЩЕ ХОДИ ДА РАБОТИ НА СЕЛО ЗАЩОТО Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ***

27

нали така

преди 7 години

Това не е конкурс за красота .Иначе президент щеше да е певеца Орлин ..........

26

небесен генерал

преди 7 години

Радев е прекрасен пилот и отговорен човек .Той никога не е писал статии за ДПС и не е слугувал на Доган .Това го издига в очите на мнозина.Той не е разпасан патриотар или адвокат на убиеца Ставийски .Той не е приватизатор или телевизионен безделник .Радев е пазител на небесата ,за да може даже Сидеров да ходи по шоповете и да се прави на мъж.

25

ЕЛИН ПЕЛИН

преди 7 години

Българи ,нека създадем национално движение НАЦИОНАЛИСТИ и изгоним руските натрапници от България. Тези осакатени от комунизъм и путинщина нещастници се изживяват като някакъв велик народ,държат се нагло в страна ни ,не желаят да се интегрират ,не желаят да научат български език ,разкриват собствени руски училища ,развяват руски знамена сякаш са победители над свещенната ни българска земя Препоръчвам на всички ви ,особено на русофилите книгата на Астолф дю Кюстин-Русия и русите.

24

Анонимен

преди 7 години

Отишъл Сидеров при папата и искал да си купи индулгенция за депесарското си минало .Бенедикт му казал : Добре ,разкайваш ли се .Той казал:Да свети отче .После взе пари от ДПС и купи апартамент на Гаджева дето му роди дете . Ето така действа християнина Сидеров .Отдавна е писнал на всички и затова само Радев .

23

Към Анонимен 27

преди 7 години

Прав си приятелю.Ако Радев стане президент тои ще подпише неподписания договор от Тодор Живков за присъединяване на България към Русия като една от евроазиатските републики. Тогава краи на националната ни идентичност. Краи на българския суверинитет . Краи на българския език. Краи на славната ни история. Краи на свободата . Краи европеиското ни бъдеще.ТОВА НЕ БИВА ДА ДОПУСНЕМ.Защото Радев и Нинова са гробокопачите на България.

22

Анонимен

преди 7 години

България в момента е краварска. Харесва ли ви как се развива и какви висини в културно и икономическо развитие достигнахме? Явно на някой им харесва, а тая година 54 проценат от новородените не са бели, така да го кажем!

21

Волен лъжеца

преди 7 години

Гледахте ли Сидеров.Този човек вече просто е сдал багажа .Развява някакъв списък с добрини дето е направил за да влезе в Царството Божие . Сидеров,там се влиза без реклами .И честно казано ,св Петър не можеш да купиш !

20

Към анонимен 15

преди 7 години

Радвам се че има БЪЛГАРИ ,които обичат родината си повече от всичко. БЪЛГАРИ ,нека не допуснем московските подметки ,лакеи и русофилски мекерета да продадат милата ни родина -България на лакомата и нагла блядовска азиатска ***.Долу русия. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.

19

до 21

преди 7 години

Салед като всички кандидат президенти са минали през сащ на инструктаж, що не коментираш и тях. Защото на нас ни трябва еднакво отдалечен и от сащ и от русия президент. Българин а не послушна подметка, като плевнелиев

18

Анонимен

преди 7 години

Жал за герберските тикви! Защото не могат да подчертаят предимствата на неродения си Петко или цецо за президент

17

не се лъжете

преди 7 години

Радев е истинския кандидат с истинска партия.Другото е лицемерие ,шашмалогия и депесарщини .

16

ПО ПОВОД МАКЕДОНСКИЯ

преди 7 години

Русия му е по-мила на ген Радев от България.Не чакаи от комунист разкаяние ,не чакаи от генерал неподчинение и самостоятелно мнение . Тои винаги ще казва това, което неговата партия -БСП- кърмилница и неговите Путиновски приятели му шепнат .Имаше навремето един израз за ВВС ,които генерал заявява ,че е ръководил. ВВС започва там където свършват уставите. Генерале ,нали в този смисъл ти наруши уставите и предаде ВВС и Българската армия за кариера и служба на Москва.

15

ре

преди 7 години

Ще гласувам за Радев ,защото е войн ,а не мишка като Сидеров .Защото кара самолети в небето ,а не прави ремонти на психично болни.Сидеров е като онзи богаташ дето искал да влезе в рая през иглени уши .

14

За ген Радев

преди 7 години

Далеч от кандидат двойката Каракачанов Нотев ,символ на депесарщината по нашите земиЗа силна България в ЕС и НАТО .