16

Пуйка 2016

преди 7 години

тия азиатски под-човеци са още в 10 век

15

Анонимен

преди 7 години

Аз съм мюсюлманин и не оправдавам такова поведение,всеки избира как да се облича,а това че я е набил няма да промени нейния стил на обличане!Съпругата ми е с кърпа,но това не пречи,когато нейните близки са без кърпа,всеки си носи отговорността сам за себе си!

14

1

преди 7 години

До Анонимен-14,пусни,тогава жена си по вулва на улицата,тогава ще стане особеност на християнската религия,за хомотата в светия синод да не ти пиша,баба ти гица по прашки ли ще тръгне.

13

Анонимен

преди 7 години

Тия азиатски диваци да си стоят в Азия с ислямската си азиатска култура

12

Анонимен

преди 7 години

Особености на ислямската религия и култура...

11

Марсианец

преди 7 години

Много се учудих на написаното в 4-ия коментар?! Това дава отговор на въпроса за простотията в бг-нацията! .......жената да искала разрешение от мъжа?! Тази жена ,собственост ли е на мъжа ?! Тя си има права ,тя си има глава на раменете и би следвало да си поеме отговорност за действията и постъпките ! Този господин явно живее в 19-ти ,а не в 21-ви век! С подобни изказвания разбирам защо сме толкова зле не само по жизнен стандарт! Материала е прогнил!

10

1

преди 7 години

До Анонимен-4,прав си,човека няма да и гледа миризливата вулва,и още ако се е виждала кървавото с крилца,човека е луднал,по вулва,в къщи пред мъжа си.

9

Lavazza

преди 7 години

До 4 Анонимен: Марш обратно в 16 век...

8

Анонимен

преди 7 години

Хайдеее..Изтърва си нервите ястребчето османлийско...

7

Кратун

преди 7 години

Аз може ли да го убия ако не харесвам гнусния му анадолски мустак? ***. Но идеята, че сами могат и трябва да раздават правосъдие идва от религията им. Вярващият е насърчаван да "съветва" или "коригира" грешника, като под корекция се разбира всичко от забележка, през бой до убийство на грешника, за да не се съблазняват другите праведни.

6

Кънчо Путкодеров

преди 7 години

Женомразец ,тесен в гърдите,широк в ханша.

5

Анонимен

преди 7 години

Ето това се казва толерантност! Ако и европейците бяхме толкова толерантни към пингвините с чаршафи сега нямаше да има никакви проблеми с мигранти в Европа!

4

Анонимен

преди 7 години

Не че го защитавам но жените преминаха всички граници, обличат се като ***. Чак шутове е прекалено но няколко шамара може и да им налагат глоби за неприлично облекло. Вече ако мъжа и даде разрешение да може да ходи с пола примерно.

3

Анонимен

преди 7 години

Европейките да си слагат шалварите . Отпаднат ли визите за Турция това ще е ежедневие.Благодарете на Меркел .

2

Язе

преди 7 години

В Турция вече не е безопасно за европейци. По рано се правеха такива работи в дълбоките анадолски провинции и то рядко, макар, че имаше и смъртни случаи. Но вече се започна и в големите градове. Регрес и упадък ги чака комшиите и подозирам, че скоро и те ще хванат пътя към ЕС (България най вече).

1

Plamen

преди 7 години

Novite evropeici !!!