23

Анонимен

преди 8 години

Тия селяци що не ходят да си горят мръсните газове по родните си места, ами са тръгнали да тровят софиянци

22

Анонимен

преди 8 години

Мотористите са неуважавани участници в движението, защото не спазват дори елементарни повели на закона! От тях си зависи да бъдат уважавани. Докато се завират като суяци между колите, изпреварват на двойна непрекъсната, карат с поне двойно превишена скорост, махат заглушители и т.н. - да забравят за уважение или опазване!

21

Неразбрал!

преди 8 години

"Друг допълни, че докато в колата някои си говорят по телефона и слушат музика, при мотористите всяка грешка може да коства живот." - "Въпреки късния час, на Орлов мост се образуваха задръствания, защото част от мотористите преминаваха на червен светофар." Значи хем ВСЯКА ГРЕШКА МОЖЕ ДА ИМ КОСТВА ЖИВОТА, хем НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА! Това как точно да го разбирам?!? Че УМЪТ ИМ Е КАТО НА 2 - 3 ГОДИШНИ ДЕЦА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПАЗЯТ САМИ И ТРЯБВА ДРУГИТЕ ДА ГИ ПАЗЯТ, така ли?

20

Анонимен

преди 8 години

Ако не е на мотора, пеш да е пак ще ти скочи да се заяжда. Въобще не са толерантни.

19

Анонимен

преди 8 години

Това моторджия си е болест. Както и да апелират, сами си правят разделението на мотористи и другите шофьори. Някой да е видял моторджия да си стои в лентата пред светофар. Те "имат привилегията" да се мушат между колите и да излизат най-отпред, щото били с мотори. Е... какви апели драги мотористи.

18

Анонимен

преди 8 години

Такива са и агресивни с Хората. И не са хич лоялни.

17

Кирил

преди 8 години

След подобна изцепка единствено неприязън се наслоява. Кой *** може да си помисли че мотористи ще получат симпатии като обикалят в 1 през нощта по улиците пречейки на останалите и нарушавайки тишината. Никаква симпатия не мога да изпитвам към вас защото сами сте си виновни.

16

vvv

преди 8 години

И аз бях от участниците. Общината не се беше погрижила достатъчно добре за обезопасяването на маршрута. Масово се минаваше на червено, а светофарите трябваше да бъдат спряни поне докато колоната се изтегли. Мотористите трябваше да избират между това да минат на червено и риска да спрат и някой да ги удари отзад. За шума съм съгласен, че беше ненужен. Някои мотористи караха доста опасно и бързо, но като цяло колоната се движеше с 50-60 км.ч

15

Анонимен

преди 8 години

Простаци!Да ходят в полето да вдигат шум, какво щат през нощта в населено мсто?

14

Анонимен

преди 8 години

Снощи вкъщи беше ад! Рев на мотори 2-3 часа поне! Никаква толерантност за тези! Задължително спазване на норми за шум и глоби! Каква е тази анархия!?

13

до 18

преди 8 години

нощ - нощТа

12

Анонимен

преди 8 години

Всеки моторист се качва доброволно на своя скъп мотоциклет, за да избие комплексите си, като шуми и се натрапва. Нямаме вина, че мотоциклетите са високоскоростни.Аз съм толерантен човек, но това е като свободата - моята свършва там, където започва тази на другите.Всичко лошо, което се случва, е плод на опростачването.Толерантно ли е да се съобразявам с инвалид, който завладя общо помещение и целият вход мирише на зелето му?Има винаги две страни.

11

Анонимен

преди 8 години

Камиона с *** минава, точно в пиков час, кога хората бързат за работа. Кое ти е чудно? В другите страни, това се прави през нощта. Защо, мотористите да не си бръмчат и те през ноща? Двойни стандарти ли, казваш? До кога?!

10

Анонимен

преди 8 години

Да променят Закона. Видят ли моторист спира и му дава предимство. Като при мотрисите.

9

да

преди 8 години

Нетолерантни хора на шествие за толерантност!

8

Анонимен

преди 8 години

Това някаква шега ли е? Да нарушаваш закона, да караш като *** по нощите и вдигаш шум? Много примерно караха - да бе! Към 2 часа да се дереш по улиците и да искаш толерантност? и МВР-то дремА!

7

Анонимен

преди 8 години

Допреди две години и аз бях в отбора на мотористите. Обаче се отказах, защото почти всеки ден се случваха опасни ситуации. Това да излезе някой от странична уличка на 20 м. пред теб, това да се престрои в съседната лента, без да подаде сигнал, това да отворят лява врата, когато минаваш, край спряла кола... Няма нужда да търсим кусурите само на мотористите. Всички сме нетолерантни.

6

Анонимен

преди 8 години

Вдигат ужасен шум, карат като лууди!Те сами не се пазят, искат други да ги пазят !

5

Болен здрав да носи

преди 8 години

Хайде, моля! Да се научат да уважават закона и да спазват ограниченията на скоростта, а не да пилят гуми и нервите на гражданите навсякъде!Ето тогава може да се иска и толерантност!

4

Анонимен

преди 8 години

Затова ли цяла нощ си форсираха някакви *** мотоциклетите?Щото са много толерантни?И сега когато нормалните хора са будни къртят като порове до към 23h.После пак на моторите до 5 сутринта? Мога да им пожелая само по-бързо да стават донори -много хора ще могат да спят нормално и много пациенти ще са щастливи.