143

Анонимен

преди 7 години

До ВаняТвоя син с тези медали ще има отворени врати по света и много висока заплата. Не се притеснявай. Само гледай да не прегори като онова другото момче. И да ти е жив и здрав.

142

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБългарски спортен тотализатор досега какво е предоставил за болните от рак деца...По твоята логика всички пари от всичко трябва да се събират в общ кюп и от там едни мъдри глави да разпределят по приоритет, кой колко заслужава. Ето ти една по-рационална идея - да се спре източването на НЗОК, да се спрат фалшивите пенсии от НОИ. Така и за децата болни от рак ще има и за достойни старини на родителите ни и няма да ти пречи, че гимнастичките взимат пенсии от тотото.

141

Анонимен

преди 7 години

До ШопаАма .. защо държавата да ти е длъжна и да ти помага? Да не ти е майка? Ти какво правиш за нея освен, че си роден и, че плащаш данъци ? Или може би смяташ, че като плащаш данъци си много специален ли ? Вече не си при мама, вече си част от конкурентния живот на възрастния човек. Ако си глупав или мързелив, ще си беден. НИКОЙ не ти е длъжен ..

140

Ваня

преди 7 години

Моя син е на 17 и има 62 медала от международни състезания по математика и информатика. От държавата до сега е получил 0 лв. Отделно половината разходи за пътни си ги плащаме ние. С какво медалите на моя син са по-маловажни от медалите на момичетата? Той също няма нормално детство, по цял ден чете, решава задачи, учи..

139

Анонимен

преди 7 години

До 169Ти точно с какво си заслужил, че недоволстваш? Би ли ми обяснил ? Освен, че си се родил тук и, че си работил за ... СЕБЕ СИ. Какво точно си направил за държавата, че да имаш висока пенсия ?

138

Бастуна

преди 7 години

Това нашето тото е много зле . По мое мнение то май има социални функции . Вие представяте ли си коя е най мечтаната работа на мързеливеца . Да работиш в тото пункт . Я мине някой я не мине . По цял ден кибичиш . Така се живее 100 години . Нали тотото плаща , а парите за идват от нас играещите . На запад е много по развита системата със залагания и хазартни игри . Трябва да се поучим от техния модел

137

Анонимен

преди 7 години

166, не просто гимнастичка, а медалистка, много деца са гимнастички .. без осигурено бъдеще поради себеотдание.

136

Анонимен

преди 7 години

Екстра като по комунизъма.Заслужили партизани,борци,милиционери,трактористи, спортисти и политици.Останалите да умират в кофите.Българио ,каква перестройка...

135

Анонимен

преди 7 години

Любимата ми българска черта. Да се гледа в чуждата паница и да се злобее. Как може те да взимат пък аз да не взимам! Как може те да са успели пък аз да не съм. Та аз съм супер! Имам ... глава и тяло .. трябва да взимам и аз! Българин съм все пак. Не ми се учеше много, а и съм глуповат ама няма значение, и аз трябва да взимам толкова! :)

134

Анонимен

преди 7 години

"Какво да кажем най-сетне за прочутата масова болест у нас завистта; за тази болест на посредствеността, на несполучилия дребен собственик на морални и материални блага, която е превърнала почти всяка уста в стискало, което дъвче злъчка и пръска. Колцина разбират правилото: комуто много е дадено, много сам раздава?" Бит и душевност на нашия народ - том 1 (1940) Иван Хаджийски

133

Анонимен

преди 7 години

Айде сега им завидяха :)) Ако не си бил гимнастичка няма как да знаеш през какво минават и да съдиш дали заслужават. Просто е невъзможно.

132

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе забравяйте, че парите не тежат нито на НОИ, нито на частните фондове. Предоставят се от българския спортен тотализатор. Не разбирам защо е тази злоба.Български спортен тотализатор досега какво е предоставил за болните от рак деца, които умират всеки ден заради липса на средства за лечение? Ако предостави средства за лечение на умиращи от рак деца, те също няма да тежат на НОИ и на частбите фондове. Децата умират от рак, нямат избор, а тези моми са здрави и могат да работят.

131

Анонимен

преди 7 години

Това звучи толкова примамливо, за трудещите се денонощно по зали и лагери от 2годишна възраст, че чак сега разбирам защо г-жа Робева каза че трябва да има ротация на участниците.

130

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че парите не тежат нито на НОИ, нито на частните фондове. Предоставят се от българския спортен тотализатор. Не разбирам защо е тази злоба.

129

Бастуна

преди 7 години

Добре де ако нашите национали по футбол се напънат на олимпиадата , може и да ги огрее за бронза . Всички знаем какво е нивото на илимпийския футбол и какви футболисти се явяват там . Проблема е че там са около 22 мисля и всички ще са бронзови медалисти . Всички ли ще получават по 1008 лева всеки месец до гроб ?

128

Анонимен

преди 7 години

Ot kade na kade tova sa isbrali tova pravat a lekarite s 258 lv ims i s 158 lv dr pedistsr dr koito spadavat depresiite na gimnadti4kite. I lubovnizite im dr sportisti besobradija pensia na gimnasti4kite

127

дедо Любо Питков

преди 7 години

Оти бре , тия три пъти по-големи гърла ли имат от моето , та да взимат три пъти по-голема пенсия ?Оти и они не работят веке , и я не работим ...

126

Бастуна

преди 7 години

Спирам да играя държавния тотализатор . Има също толкова спортисти които заслужават пенсия .

125

пи

преди 7 години

Абе тука има хора които не са в час-Анди Мъри,лекари,леяри,танкисти-вие в ред ли сте?? Специално първия играе на турнири с голям награден фонд и Кралицата на Англия естествено няма участие -хаха. За лекарите вече коментирах. За танкистите -симпатизирам-стреляйте на 300 м и улучете фиданка ще ви призная .

124

Анонимен

преди 7 години

Едни златни медалисти би трябвало да имат доста добро самочувствие. Какъв е проблема, свършили са добра работа, възнаградени са със златен медал, значи биха могли да постигнат успех и в други области и пак да бъдат възнаградени.