47

за днешната комедия

преди 7 години

с*о*р*о*с*о*и*д*и*т*е!!! Колко ли ви плаща дедо сорос та и тази невинна думичка я сложихте при мръсните!? :-)

46

Анонимен

преди 7 години

До славянин---67;Абе казвал ли ти е някой колко си неграмотен. Типичен русофило --комунист.

45

Слава на Украйна

преди 7 години

Ами руските танкове още не могат да запалят от миналата година..ха.ха Армата седи като памчетник..ха.ха

44

А леля Елка вече...

преди 7 години

и *** не я щат! И то при толкоз напъни...мани-мани!

43

зо фоу

преди 7 години

Слава на Украйна- трябваше руските танкове да ви стъпчат един път завинаги. А Хитлер да ви избие до 2/3 -ти за да мирясате. Избили сте всички полски евреи до крак ,но това не ви прави хора.

42

Слава на Украйна

преди 7 години

Дано изберат Путин. Че кой друг ще фалира така бързо империята на восточната орда..ха.ха Да здрасвует ***..ха.ха

41

Слава труду!

преди 7 години

Винаги може да гласуват за Зюганов!

40

Анонимен

преди 7 години

Истина е, че днес един американски ТВ канал е съобщил, че Хилари е починала, после са се опровергали.

39

Анонимен

преди 7 години

Глас народен - глас Божи!

38

Анонимен

преди 7 години

Американски телевизии и интернет издания тръбят -Хилари Клинтън е починала -залъхват ни с двойник ,..

37

славянин

преди 7 години

Да не са луди руснаците (като нас) да преживеят отново либерасткия ужас от 90-те години!? Затова всички атлантически ''демократи''-либерасти ги мразят, защото не са луди и зомбирани като тяхната електорална биомаса! Затова и денонощно вият, *** и съскат по адрес на Русия, защото руснакът има Дух, не само търбух като тях, а търбухът винаги е виел и квичал срещу Духа!

36

Анонимен

преди 7 години

The Times: Русия отново диктува правилата на международната арена. Само преди две години Западът заплашваше Русия с изолация, обаче сега страната отново дава тон на международната арена, пише Том Парфит в The Times.

35

Анонимен

преди 7 години

България е същата работа - от 25 години в общи линии едни и същи марионетки на Вашингтон и Брюксел се въртят във властта. Разликата е, че в началото на управлението на Путин Русия беше на дъното, а сега е световна сила с която всеки се съобразява, а България продължаваме да копае дъното, от цял свят и се подиграват открито в лицето и българите ги третират като втора ръка хора, и България постоянно е изнудвана и прецаkвана от големите.

34

Цирк

преди 7 години

Вина ги ми е смешно,когато чета статии от петата колона предатели в Русия!

33

Анонимен

преди 7 години

Руската опозиция среща неверие и апатия преди предстоящите избори...puk sega ste im sprut i kintite na grantoedite... mukaa...andreyvadjra.livejournal.C O M/601821.H T M L...kak mozaha ..., i to bash predi izborite da im gepnat zelencika...Losh, Losh Putin...MnOO Losh celovEK...:))

32

Анонимен

преди 7 години

В Дейли Мирър, е публикувана статия в която Путин се заканва да обяви на света истината за 11.09. Дали чака кого да изберат в щатите и тогава да се разприказва

31

Анонимен

преди 7 години

До не манипулирайА бе, тия ШЕЛ много слаба ракия бе, щом кума на бойко ги изнудвал да купуват от Лукойл, бре бре бре, много велик тоя кум, много велик тоя Лукойл.

30

Анонимен

преди 7 години

В САЩ какво е по различно, като там две партии се сменят от десетилетия, а президентите им се назначават от задкулисни сили? Демокрация за лапнишарани.

29

Един българин

преди 7 години

Да бе да!И един мармот пуска бюлетините нали?

28

Анонимен

преди 7 години

Стара истина е, че политиците и памперсите трябва да се сменят навреме. Поради една и съща причина. В нормалните държави има механизми, с които това става/ограничение на броя мандати и т.н./ В не нормалните държави пък измислят различни номера един политик да продължи да управлява като привидно се запазва някаква демократична фасада/Както се менкаха Путин и Медведев, но всички руснаци и целия свят знаеха, че това е фарс/. Но щом си го харесват хак им е. Но те са родени за диктатура.