28

Ай стига бе,

преди 7 години

До Анонимен "Русия отново е на колене! Клекнаха пред хегемона САЩ!"Ай стига бе,а това знаеш ли го?1. РУСИЯ Е ДЖУДЖЕ И ЩЕ Я ПОСТАВЯ НА КОЛЕНЕ КАРЛ Х, крал на Швеция , 17-ти векрезултат : ШВЕЦИЯ ЗАВИНАГИ Е ЛИШЕНА ОТ СТАТУТ НА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА2. ЩЕ ПОКОРЯ ИЗОСТАНАЛАТА РУСИЯ ФРИДРИХ, Император на Германия , 18 -ти векрезултат: ПРЕЗ 1759г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В БЕРЛИН3. РУСИЯ Е КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА НАПОЛЕОН ,Император на Франция , 19-ти векрезултат: ПРЕЗ 1759г. РУСКА АРМИЯ ВЛИЗА В ПАРИЖ

27

Анонимен

преди 7 години

Хахаха Русия направила щатите бананова плантация, в кое измерение бе драги? И ние чакаме вече пета година, долара да стане ненужна хартийка, американската икономика да фалира, щат по щат да се разцепят, вулкана в Йелостоун да избухне, Тръмп да стане президент та да земете да мирясате вечеА ДАНО, АМА НАДАЛИ!

26

Анонимен

преди 7 години

Ако Асад си беше подал оставката цялата сирийска територия отиваше под контрола на САЩ,ето защо просия не му разреши да се отегли и да запази цялостната територия на Сирия.Просия клекна и се примири със загубата си на влияние над цяла Сирия а утре във учебниците ще ги изтипосат като освободители.Сега до живое сирийският народ ще са под руска окупация и цял живот няма да могат да им се отплатят

25

Ангел

преди 7 години

Руската преса пише че Русия е извоювала голяма победа в преговорите за Сирия .Асад остава на власт докато не бъде избран някой друг.Тук веднага ми почнахте с тъпизмите че хем пише """УГОВОРКАТА ОСТАВА В ПЪЛНА ТАЙНА ЗА ДА НЕ БЪДЕ СЪБОТИРАНА """" хем разбрахте как са се разбрали .Вие по големи от ЦРУ ве днес!!!!

24

0

преди 7 години

До АнонименКАКЪВ ХЕГЕМОН Е БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА САЩ СЛЕД КАТО ПАЛЕНЦЕ СЪС СПАЛЕН ЧУВАЛ ДЕН ПРЕЗ ДЕН БЯГА ПО ПЕТИТЕ НА ЛАВРОВ ДА СЕ ДОГОВАРЯ.

23

Боби

преди 7 години

До Анонимен 10Денги нет?Ано Умни да те светнем малко по въпроса. Т-50 премина държавни изпитания и е приет на въоръжение все още не му е определено име примерно Су-50. Следващата година почва производството на първа серия която ще отиде в Кубинка. Всички бомби и ракети без НУРС реално се свалят от въоръжение от следващата година и остават само тези дето са съвместими със Стелта Т-50Всички запаси от ракети и бомби още от СССР време са на разположение на рашките в Сирия за да подкрепят АСАД.

22

Анонимен

преди 7 години

Асад в дървен костюм при недоклатенотоо кремъслко недоносчее!

21

Анонимен

преди 7 години

Русия отново е на колене! Клекнаха пред хегемона САЩ!

20

герой

преди 7 години

Асад е герой той сам до скоро се бореше с терористите който превърнаха страната в гробище,не избяга и не се предаде и затова САЩ го мразят те не обичат силните и смели държавници.

19

ВЪХХ

преди 7 години

До Анонименегати губещият е тази Русия.И аз искам да съм толкова губещ.зАТВОРИ ЦЕЛИЯТ БЛ.ИЗТОК ,ВЗЕ СИ ИЗТОЧНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ, СЪЮЗИ СЕ С ИРАН И ИЗРАЕЛ НАПЪЛНО ИГНОРИРА И ОБЕЗМИСЛИ КУЦОТО ПИЛЕ САЩ.

18

Турчина Мехмед

преди 7 години

Май и рашъните ще излезнат ***! Толкова по зле за Сирия. Всички бунтовници са ***. До един. Всички те са фанатици. Трябва да бъдат изкоренени и тогава ще има траен мир. Инак няма оправия.

17

Анонимен

преди 7 години

Русия не предава своите съюзници,мухахахахаха,разцепиха Сирия и си я поделиха като чакали ,не била предавала.Ами Сърбия и Милошевич?Просия е една бандитска държава чиято външна политика е ограбването на чужди територии и капитали.Кражбите са основен приход във умиращит руски бюджет

16

хахаххаа

преди 7 години

До Анониментова с денгите кончилис вече го слушаме 5 години ,а през това време Русия направи САЩ на бананова плантация с подхвърляни банани В. дейли телеграф и фокс нюз описаха-така пред Русия САЩ е едно куцо пиле от което нищо не зависи.

15

Анонимен

преди 7 години

От конфликта във Сирия спечелиха турци и кюрди,за едните ще има още територия а другите ще си основат държава а най големият печеливш са САЩ.От конфликта във Сирия най големият губещ на влияние е Просия,това са факти

14

анонимен

преди 7 години

Къде кадето се намесил чичо Сам и има някакви интереси има мир там , къде пък било и то с преговори или не ?

13

До 1

преди 7 години

Пълни глупости.Чети малко!!!Първо уговарката се пази в пълна тайна за да не бъде саботиана .2-ро .Никой не споменавя че товя ще у краят на Асад .Това е тълкование на пишман журналистите от днес Че ,уговорката МОЖЕЛО да доведе до края на Асад .Думи на *** Василева или преписани от някой по пишман от нея И Трето ......Америка и Русия ще обединят сили срещу ИД !!!!Това вече е факт а не журналистическа интерпритация!!!!

12

123

преди 7 години

Русия не предава своите съюзници,не се радвайте кравари....

11

Жигули

преди 7 години

Да живее Просия

10

ха

преди 7 години

От къде го измислихте че идва края на Асад?много им се иска на САЩ но само народа на Сирия ще реши.

9

Анонимен

преди 7 години

Деньги кончились, но Вы там держитесь товарищ Асад, И ВСЕГО ВАМ ДОБРОГО! (Путин и Медведев)