137

Анонимен

преди 7 години

България е чудесно място където да си харчиш парите и да прекарваш приятно. За съжаление не става за да ги печелиш тук. Единствения начин да печелиш добре за да има какво да харчиш в България е да работиш в чужбина.Сори за родолюбците ама от тях нищо не зависи. Докато средствата за производство са в ръцете на некадърни бивши комунисти и бивши мутри ще е така.

136

ало, ало

преди 7 години

Ало, слугинажа от чужбина - от злобните ви коментари става ясно, че и там не сте прокопсали. Мразят ви, плащат ви малко, нямате приятели! Изобщо мизерия отвсякъде!

135

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 182Празните места се заемат! Това е природен закон! Но виж падарлъка си е чиста селящина която до никъде не ни е довела! Вардим "михале" за самочувствие!

134

Анонимен

преди 7 години

До ЗАНЗИБАП 177Грешиш! България (в тебе-подобно лице) лиже та смуче каквото е останало по "клончето"! А тези които им е писнало да им е пълна устата с "кюспе" (варена кир и топла гной) намират начин да се махнат от идилията на "интелектуалната зависимост"!

133

Анонимен

преди 7 години

До ЗАНЗИБАР 168Виж ти! Безхаберие като защитен механизъм! Умеем да се залъгваме макар и непохватно! Представете си това - в един момент всички ние българите изключим житейския авто-пилот и почнем да мислим реално без да се крием зад традиционните защитни механизми на ниското ни самочувствие. България ще цъфне!!!

132

ЗАНЗИБАР до анонимен

преди 7 години

Добре, че сте вие, да гласувате за костовисти, герберисти, ръбари и сакскобурготовци. Чергари, които от години не са идвали в България, но си държат паспортчето и даже ми гласуват. Ближи западния зад*ик, бъди поредната 'славянска' *** у великата им татковина и не бери грижи за тук.

131

Анонимен

преди 7 години

До 169Пийнах ги! След 30 минути България ще ми се види като Швейцария! Дано и теб те огрее! :))))))

130

Пенчо

преди 7 години

Чоекът е човек, когато е на път. Другото е мижи да те лажем.

129

Анонимен

преди 7 години

Занзибарецо, куха лейко, ако не са гласовете на българите в чужбина, ще те управляват *** и турци! Но не се тревожи, това време иде с пълна сила...!

128

Анонимен

преди 7 години

До българин 165Църквата ни по времето на турското робство е била под владичеството на гръцката епаршия! От там нищо добро не сме видели и няма да видим!!!А сегашното състояние на Българската Църква е нещо подобно на Содом и Гомор! Христос е казал че църквата е най-вече в нас самите - попове и владики (от мъжки пол чифтосани) не ни трябват!

127

Анонимен

преди 7 години

Там където ми е къщата ,децата и жената .Работата ми ,колеги и приятели .Там ми е наи добре дали е Япония ,Холандия или Лапландия все тая. Един ден родителите ни ще си идат от тоя свят и това ще е краят на нашата авентура наречена България. Ние сме си номади по рождение живеем там където ни харесва ,ако не яхаме конете и на друго място това ни е житието от пан ти век.

126

до 167

преди 7 години

Пийни хапчетата НАЙ-НАКРАЯ

125

ЗАНЗИБАР

преди 7 години

На никой не му пука за "ония" там, освен собствените им семейства-огризки, които са за*бали тук.Че и имат право да гласуват....

124

Анонимен

преди 7 години

Айде да направим едно сравнение между едно село в България и едно в Чехия! (две бивши соц. страни) Какво трябва да ми липсва чак пък толкова от България че да чувствам носталгия та чак се тръшкам от нея?? Все още върлуват някакви "Тошови" криво-заучени химери за "родина" , "народ" и Общество! Айде спрете се вече с това "късогледо" родолюбие, с "него" няма да избиете комплексите! Бъдете реални!

123

Анонимен

преди 7 години

Един българин е казал: ...другите и гледай ти да си добре. Това казвам на всички у нас и в чужбина.

122

българин

преди 7 години

Българите не си знаят родословието, защото червените *** изгаряли архивите не само в кметствата, но и на църквите, където се е записвало кой, кога и къде се е раждал и умирал още от времето на цар Борис-покръстителя.

121

Анонимен

преди 7 години

До 159Обижда се този който иска да прикрие истината! България не е това което би могла да бъде заради такива обидчиви "родолюбиви" натури които са с щрауско поведение и мислене. Кокото по-бързо си лекувате личностните разтройства толкова по-добре ще е за България!!!

120

Анонимен

преди 7 години

До 158Кое по-точно наричаш България? Това което е в момента!? Удачна държава както и хората живеещи в нея!? По-добре неудачник в чужбина отколкото "удачник" в диспансер България! Там всички са удачници но само по разтройствени критерий!

119

Наблюдател

преди 7 години

Родината е там, където ми е добре.Казал го е умен римлянин преди 2000 години.

118

комунист

преди 7 години

До Един българине как бе. спомни си лето господне 1982-83 нали тогава побългарихме турците, а преди това и ***.