261

Анонимен

преди 7 години

Разлютихте се и взехте да кълнете! Истината не е приятна, нали! За ,,Пешев'' и останалото! ФАКТ! Емпатия!!! Ау-уууу, колко сме умни! Много сложна дума, на която аз не би трябвало да познавам значението без нервно щракане по копчетата и търсачките. Брях-ххх! Емпатия, аперцепция, ентропия... Айде, де! Все евроатлантически науки и психологии!Не е за нас, земните хора!

260

габровец

преди 7 години

Търговският баланс м/у България и Русия е 4 млрд. с/у 400млн. Всяка година към Русия изтичат 3млрд. и 600млн. евро. Сами изчислете колко тона злато е това!Цената на петрола падна двойно, а Лукойл увеличават бензина...

259

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 379Ще тича я. Длъжността му е такава. Само в Русия обаче държат на императорското величие на Путин и се държат с него като с цар а не като служител на народа 'избрал' го.

258

Анонимен

преди 7 години

Преди анексирането на Крим ГАЗПРОМ е оценен на 360 млрд. Сега струва около 50 млрд долара.Това е реалността 'братушки'. Яко свободно падане с допълнителни тежести сложени от Путин и режима му.

257

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам какво дьно е ударила ама ВИЖТЕ какво пиш Днес.бг След повече от пет години хаос в Сирия и четири месеца преди края на президентския мандат на Барак Обама неговият държавен секретар Джон Кери тича по петите на руския си колега Сергей ЛавровХАХАХА

256

Анонимен

преди 7 години

Ха ха, пак напрегнахте каскетите:)))

255

Анонимен

преди 7 години

До до ,,Пешев'...............Истинският спасител на евреите в България е Сталинград!.......Ние спасихме евреите от Хитлер, но като дойде червената армия не можахме да си спасим РУСНАЦИТЕ от Сталин. Над 3000 руски емигранти дошли в България през 20-те години са депортирани в Русия и са измрели в лагерите в Сибир. За това защо не говорите бе русофилчета? Или те са неправилни руснаци?

254

българин

преди 7 години

Лъжеш като партиен секретар. Преди бай Тошо обявяваше изселниците за "невъзвращенци" и им конфискуваха имуществото /някои ги убиваха-Г. Марков /А роднините им бяха "врагове на народната власт". Сега ,вече 3 млн. изселили се, ако мислят, че ще им е по добре тук, спокойно могат пак да се върнат.

253

Народният съд

преди 7 години

Франция! Ами там поне за района на Ница и Марсилия, където в Съпротивата участват и българи като Йордан Овчаров - Марсел /загинал/ и Кирил Величков - Раймон Гурден, след дебаркирането на Съюзниците, всички местни *** са задържани, остригани нула номер и задължени да обслужват безплатно американските освободители. За наказание!Щото преди това охотно обслужвали германците. А американските рейнджъри са всякав етност, нали!

252

Анонимен

преди 7 години

Дъното още не е достигнатоПо данни на Внешекономбанк /VEB/, икономическият спад в Русия се задълбочава. Брутният вътрешен продукт /БВП/е намалял през април с 0,6 процента в сравнение с месец март, и с цели 4,3 процента в сравнение с месец април 2014 година. Този спад се дължи главно на влошеното развитие в промишленото производство, транспортния сектор и сектора на финансите. От банката подчертават, че април е бил четвъртият пореден месец, в който руската икономика е отбелязала спад.

251

Анонимен

преди 7 години

Санкции до дупка! Пропаганда и лъжа, хладилник не пълни...

250

До 363

преди 7 години

Това не е вяр о. Земи се ограмоти.

249

Анонимен

преди 7 години

Анализаторите дават различни оценки за развитието на БВП на Русия през 2015 година. Експертите от Capital Economics прогнозират спад от 5 процента в сравнение с 2014 година. Владимир Тихомиров от БКС очаква спад от 3,4%, а в Comerzbank очакват, че през 2015 година икономиката ще се свие с 2,8 на сто. Тяхната прогноза съвпада с официалната прогноза на руското Министерство на икономиката. Владимир Тихомиров предполага, че темповете на спад ще бъдат по-ниски от прогнозираните в началото на годината. "В този смисъл Игор Шувалов е прав, като казва, че "най-лошият сценарий не се е реализирал", допъл

248

Анонимен

преди 7 години

До до ,,Пешев'...............Истинският спасител на евреите в България е Сталинград!........Руснаците са по-големи антисемити от нацистите бе умен! И до днес продължават така. И вие, русофилите все за жидо-масонски заговори бълнувате!

247

asdf

преди 7 години

Уважаеми автори, когато поставяте подобно заглавие е нормално да обосновете тезата си с някакви макроикономически показатели, защото индивидуалното мнение не е показателно за състоянието на дадена страна... още повече предприемач от Калининград, разположен на ничия земя в този "конфликт". По същия начин можете да пишете статии за упадъка на САЩ, дискриминацията и т.н., интервюирайки американски *** от гетото или за разцвета в бг през погледа на Вальо Златев примерно - предприемач и инвеститор

246

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 358 ПРОВЕРИ И ОТ ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ!Вот, первые 100 компаний по капитализации в мире это, прежде всего, 54 американских компании, за ними идет 11 китайских компаний, остальные Германия, Франция, Япония. Никаких российских компаний нету в первой сотне. Вот это, собственно, ИТОГ ПРАВЛЕНИЯ ПУТИНА с 2006-го по 2016-й, всего 10 лет. Страна под названием Россия ее нет в списке стран, в которых есть хотя бы одна входящая в Топ-100 корпораций.

245

Анонимен

преди 7 години

На полицай в Сащ не можеш да предложиш подкуп, но отиди да предложиш подкуп в кое да е българско министерство, даже на самия министър и глей кво става. Ми те за това живеят.

244

Анонимен

преди 7 години

До 356 . Само лудите живеят в Сащ там да те застреля полицаи си е сьвсем нормално явление

243

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 360Само в окупираните от СССР държави след 1944 г е имало масови чистки, разстрели без съд и присъда и измислици като Народен съд осъждащи на килограм и без грам доказателства.

242

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..............а нашата икономика е във вихъра си , хахаха , присмял се хърбел на щърбел.Колко пъти ще ви се обяснява да не сравнявате руската икономика с нашта. Сравнявайте я с тази на САЩ или страни от ЕС. Българската икономика между другото вече е на нивото на руската. Но България не дрънка оръжие, не анексира територии от съседите си и не плаши света с ядрено изпепеляване.