128

Анонимен

преди 7 години

кметът на Симитли Апостол Апостолов никога не е имал ан***лна връзка с Б.Б.!!! ... Ама никога!!!!

127

Анонимен

преди 7 години

В Сирия има законно правителство и незаконно американско присъствие, което не е гласувано от Сената. Според конституцията на "демокрация #1 - САЩ" не могат да се изпращат военни сили зад граница без одобрение на Сената. Излишно е да коментирам повече. Всичко казано от тук нататък са пълни глупости и мозъчна промивка.

126

Анонимен

преди 7 години

Шопе, никой не ти обръща внимание на простотиите, играй си с играчките и не се бутай при мъжете.

125

Българин

преди 7 години

Кери вече бил толкова чест гост в Кремъл, че даже като влизал си казвал здрасти с охраната на входа.

124

Анонимен

преди 7 години

До ShoppЗа най-голямата държава в света ли коментираш?

123

без лъжи за шофьора

преди 7 години

До РККАИли Лукойл да намали цената на бензина, или руснаците да си затварят газта в буркани и да си я изнасят. Никакъв газов хъб!

122

Анонимен

преди 7 години

Шопе вече пишеш пълни онанизми... ======А кога е писал нещо различно?Злобясал е защото нищо не е успял в живота. Сега работи за 200 лева като пазач и пръска злоба против Русия. Вие сте виновни, че се връзвате на един пазач.

121

Анонимен

преди 7 години

Свърши се с царуването на САЩ. Минава във второстепенна роля.

120

патриот

преди 7 години

Свърши с партийната тайна и московските опорни точки на националните предатели! Всеки сам може да прочете:за РУСКО-ДУНАВСКА БАЛКАНСКА ОБЛАСТ, която после ОТКУПУВАМЕ С 32,5 ТОНА ЗЛАТО! "Държавен вестник" Указ 1144 януари 1884г.

119

Анонимен

преди 7 години

"Ситуацията е много проста: Кери често казваше, че има нужда от план Б, понякога заплашително, но президентът така и не му даде план Б"Това е защото на Обама трябва да му обясняваш като на децата с примери- с бананчета и кокосчета.

118

Анонимен

преди 7 години

Шопе вече пишеш пълни онанизми...

117

РККА

преди 7 години

тези все повече ми приличат на Рибентроп и ***,а ние пак вземаме страна без никъв килипир от цялата работа само големи приказки от нищожни BG политици за стратегическото ни значение ,ту сме богоизбрания партньор,ту сме парадния портал на Европата,ту сме железната завеса на мигрантите,а ту енергийния разпределител на Европата...а от ден на ден по гладни и по голи....май..ви и гадинни мръсни

116

Анонимен

преди 7 години

Шопе, баба ми е била родена в едно Българско село западно от сръбския сега Димитровград!!! За колко кратко според теб е било българско????? Там има бг църква от 12 век ве и3poде!!!

115

Анонимен

преди 7 години

Днешния Путин-вчерашния Хитлер!Ген.Колев: "Войници, врагът и от където и да иде, отвсякъде е враг!"

114

Анонимен

преди 7 години

Тези разбрахме,че имало по голем от тиквата в България - тоест кмета на Симитли е най - големия! Все пак е еб***л тиквата :)

113

Анонимен

преди 7 години

Упорито се укрива, че Русия не освобождава, а завоюва Задунайска губерния! В Санстефанския договор и след това в руските документи се говори за РУСКО-ДУНАВСКА БАЛКАНСКА ОБЛАСТ, която после ОТКУПУВАМЕ С 32,5 ТОНА ЗЛАТО! "Държавен вестник" Указ 1144 януари 1884г."...Народното събрание прие...КОНВЕНЦИЯ за изплащане от България на Русия разноските по ОКУПАЦИЯТА на Княжеството от Руските..." 32,5 ТОНА ЗЛАТО...Захарий Стоянов:"Не разумявам обаче какво честваме на 3 март?!..."

112

до Space X

преди 7 години

"Светът стана малък . Утре с някой влак на Мъск ще ходиш за половин час до Белград на работа"Стига влакът да не се подпали като теслата му преди 2 седмици или да не се взриви като ракетата му миналата седмица.

111

Въпрос

преди 7 години

Някой може ли да ми обясни защо поддръжниците на САЩ и русофобите са толкова противни в нета. Никога не съм чел по-злобарски, елементарни, плоски, едностранчиви и т ъ п и коментари. Те отблъскват всички мислещи хора от своята теза.Спред вас дали нарочно ги избират толкова противни или самите драскачи искат да отблъснат останалите хора от това, което пишат?

110

SpaceX

преди 7 години

Споко Шопе днес Западни покрайнини са ни полуостров Бретан във Франция или ако щете Западна Ирландия , може и така

109

Анонимен

преди 7 години

"Един чуждестранен дипломат също смята, че "нещо не върви, когато виждаме как Кери и Лавров разговарят с часове и какви са резултатите.""Да, нещо не върви, Кери използва мозъка си и се опитва с помощта на Лавров да закърпи световната обстановка, само че в празните кратуни на кенийския бананояд и Белия дом не протича мисъл и няма грам съдействие към усилията му.