45

Време е за ОСТАВКА!

преди 7 години

Представленията на цирк Борисов стават все по-аматьорски. Хъб ще прави, ама руснаците не искат да дават газ. Значи ще купуваме руската газ, но от Турция, а тя ще си сложи надценката и ще печели. А можеше да е точно обратното. Ние да определяме правилата. И не става въпрос само за газ. Тиквата куха провали и АЕЦ Белене, въпреки, че 2011 се пенеше, че Белене било приоритет за България и за националната ни сигурност.

44

ДО КЪДЕ ?

преди 7 години

До тук води , политизацията на една държава .

43

Анонимен

преди 7 години

Русия, Турция и ЕС си прокараха интересите а ние останхме на сухо. Така е когато не следваш собствените си интереси а се държиш угоднически. Резултата е логичен ... пак ни го вкараха! Трябва да разберем едно нещо веднъж и завинаги. Приятели сме си само ние на себе си и трябва да си гоним интересите. Всичко е бизнес И геополитика! Русия не ни е приятел и никога не е била, не са ни приятели нито американци, нито Европа!

42

Какво печелим с Хъб?

преди 7 години

Поредния проект, с който ББ омайва българите и ги манипулира, че това е нещо голямо. Общо взето това е един разпределител, с който газта минава като "транзитна магистрала", печели се не като газта минава през страна ти, а като тя ТРЪГВА от твоята страна! Този хъб, е като прах в очите след проваления Южен поток, който въобще не зависеше от БГ дали ще го има или няма. ЕС омайва ББ, че това е мегапроект, а ББ омайва българския народ, а като цяло проекта не е толкова грандомански и печеливш!

41

Анонимен

преди 7 години

До до 22Научи се първо да пишеш на български, а революцията ще почака.

40

Анонимен

преди 7 години

Да оставим русофилията и русофобията за момент на страна, защото всичко е политика и икономически интереси. Какво ще стане ако Турски поток бъде изграден, но ЕС намери начин да забрани на България и Гърция да се свържат към него. Кой ще купи тази газ? С други думи дори маневрата за заобикаляне на ЕС пак не може да стане без благословията на ЕС.

39

аз

преди 7 години

До АнонименЗащо лъжеш за финансирането?! Напротив! Газпром искаше ние да платим газопровода на 100%, а по него да тече само руска газ!

38

Анонимен

преди 7 години

На народа се надявам поне отмалко да му е станало ясно, че от 20 години няма никой който да е работил за интересите и благополучието му.

37

до 22

преди 7 години

Прав си. Само кървава революция ще ни оправи. Тия милярди които откраднаха само с кръв ще ги дадът.

36

аз

преди 7 години

До АнонименНапротив! За нас строежа на газов хъб е много по-изгоден от строежа на газопровод! Ние всяка есен треперим дали няма през зимата да ни спрат доставките по газопровода, който сега съществува! И причината е, че нямаме къде да съхраним достатъчно голямо количество за цяла зима! Ако имаме газов хъб - автоматично получаваме независимост от доставките за продълзително време! Ако е достатъчно голям - можем да имаме газ и за цяла година без да разчитаме на външни доставки!

35

ДС

преди 7 години

Боко. Дано удържиш на думата си да подадеш оставка, когато загубиш президентските избори. РЕФЕРЕНДУМа му е майката.

34

Анонимен

преди 7 години

Гьола Белене, гьола Варна... герберите направиха блато, да се гмуркат при жабите.

33

Анонимен

преди 7 години

До 32. Къде ще го съхранявате, в амфори ли? Айде турците поне могат в Константинополските катакомби. Ние имаме една дупка при Чирен. за около 16 млрд. кубометра годишно. Тоест можем да покрием една тръба. Следващите дупки са чак в Унгария и не са много. В Украйна, обаче има в изобилие. Затова там се води война. Тука война няма да има. Само информационна, просто така за да не се губи тренинг.

32

Анонимен

преди 7 години

Обаче мноо яко сравнение! Кокал без месо, ха,ха, гербески мършояди ха,ха!

31

Жибор

преди 7 години

Няма да проявява интерес та- Путин не иска Бойко да подпише договора,а иска "нашите" русофили да гоподпишат- вие се сетете защо!

30

Анонимен

преди 7 години

Слушайте още Тиквонтий. От това, да ни построят директен газопровод, като финансират 50% от него, сега ще си построим "газов хъб" със 100% вложени от нас и по него вероятно няма да има газ.Лаком г*з - глава затрива. Тиквонтий Великолепни в действие.

29

и още ...

преди 7 години

Бг произвежда , .... кашкавал , сириение , чорапи , луканка , .....И ОЩЕ ,.... ДРОГА , СИЛИКОН , ЧАЛГА , И НА ВСЕКИ ЪГЪЛ ---ОТКАЧАЛКА .Неграмотни люде - калинки , с купени изпити, дипломи , книжки за шофьори , политици на кило , ....и всичко отрицателно което има по целият свят .ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ЦЪФТИ И СЕ РАЗВИВА ПО ''ПЛАН'' ,.....АМА ЧИЙ ПЛАН ?

28

Анонимен

преди 7 години

бг мафията е детска градина в сравнение с руската мафия.колкото за газ нафта и бензин,до 15 години никой няма да се цапа с тях. от 2030-2035 в повечето западно европейски държави ще е забранена регистрацията на автомобили с двигатели на вътрешно горене. в сащ и япония ще стане по рано.всичките тия тръби хъбове да си ги заврат в г..а

27

Анонимен

преди 7 години

До 1. Няма етнически руснаци. Последните ги изтрепаха при Ивайловск. В "зеления" коридор. Същото се е случило и след прословутата битка с татарите. Тогава на руските князе казали, че ако се предадат "капка кръв няма да изтече от тях". Татарите си спазили обещанието - удавили ги. Съвременните татари обаче нищо не спазват.

26

ХЕРАКЛИТ АПОСТОЛАС

преди 7 години

РОССИЯ НЯМА ДА ВИ ПУСКА ГАЗ НА БУЛКАРИА...ГЪРЦИЯ СТАВА НОМЕР 1 ЗА ГАЗА..ТУРЦИЯ ПУСКА ТРЪБА ДО ХЕЛЛАС..И НИЕ ЩЕ *** ГЛАВИ И ЩЕ РЕШАВАМЕ ЗА ГАЗА.