18

Де жа вю

преди 7 години

До ОТВРАТКато го гледам този генерал Радев, как се държи като ученичка, защо ли ми напомня за марионетката Орешарски...!?

17

още две седмици?

преди 7 години

Още колко му остава на режима на пожарникаря да е на власт? Още две седмици?

16

онбашия

преди 7 години

Какво е обещал диктатора Ердоган на другаря Борисов? Обещал му е да го направи онбашия на банкянския конак. След като България стане отново част от османския ислямски халифат, или ако повече ви харесва, турската империя!

15

Анонимен

преди 7 години

Борисов работи добре, а васали са социалист-комунистите, които дори по нужда ходят под указания от Кремъл.Борисов започна да води външна политика сам и това не може да се побере в малкия обем над раменете на гореспоменатите. Опитват се, заедно с форумните си клакьори, да са злъчни, но това е поведението на завистници, а не на патриоти и държавници.

14

BURZUM

преди 7 години

Най-големия!99%от българите са му под нивото.....клета майка България!

13

Анонимен

преди 7 години

От поведението му се вижда, че не е добре с нервите, развива мания за величие, лъжите излизат от устата му на талази. Време е да си почине малко от властта!

12

Нед

преди 7 години

Ако не друго видяхме че тролейбусчетата на хранилка при Б.Б. не спят :) явно им дойде кафе паузата в държавната работа и цъкът минусчета :) Карай поне си заработят 10те лева пък ние да им се посмеем на акъла :) Не съм сигурен ако им каже се метнат от някой мост май ще се наредят и скочат за благото на царя-слънце :)Не може да си толкова продажен и да не виждаш какво се случва.

11

нарциса

преди 7 години

На този няма кой да му помогне много е психясъл камо ли не световен ЛИДЕР неговите куковщини ставали решения за Европа тежко и горко на тази Европа пък ЕС УЖАС

10

АНТИ

преди 7 години

Глиган в костюм.Нещо го стяга вратоуйката.

9

fsd

преди 7 години

Ние ще капитулираме само при опасността от някакви невъоръжени, боси афганистанци. С какви неща ни плашат само, а някои хора се надяваха да сме превзели Русия до края на мандата на президента. Иначе българите преди години са мислили правилно и са построили едни язовири в Родопите, които при опасност взривяваме и заливаме всичко надолу.

8

за радев

преди 7 години

Видях един неосъзнаващ човек ,че не сме 2009 и се борим с икономическа криза.Вече сме 2016 и сме пред прага на ТСВ.ДБойко ми говори за фонтани ,когато ние се питаме,де ни е армията ,танковете и самолетите.

7

Аспержа

преди 7 години

С астро елемента директно в Белене, а най-добре директно храна на шопарите.Няма ли психиатри в тази държава?!Няма ли кой да го прибере тоя?!

6

Ясно е

преди 7 години

ГЕРБ се провали това е истината.

5

Нед

преди 7 години

Нещо което медиите упорито прикриват и изрязват от кадър.На срещата между Б.Б. и Ердоган зад нашия премиер трябваше да стои българското знаме ,а то беше само на масичката отпред малко.Зад гърба и на двамата стоеше турското знаме.Та да попитам после Б.Б. защо мрънка след като дава поводи за приказки.Това не е недоглеждане ,а провокация , неуважение или ние вече сме вилает на Турция!!Да попитам медиите защо мълчите за този гаф?

4

Sexileidi

преди 7 години

Човече вземи се скрии някъде.Президент ще ми става.Простотия след простотия.Българския народ съвсем скоро ще измете и тебе и ближните ти от мутрагенската пасмина.Обрахте народа,изгонихте децата и погубвате страната.Намерете си по дълбока дупка и не се показвайте повече.

3

равносметка

преди 7 години

Не го понижавайте излишно ,говорители са ДПС , Местан и тн .Бойко си е булгаристанско васалче .Защо ?Защото от 2014 г той спря изграждането на цялостна ограда по границата ни с Турция.Навремето ,когато си васал на турците си сриваш стените в знак на подчинение,а когато не си васал почваш да си ги правиш .Бойко не е доказал ,че не е васал ,каквито и да ги плещи пил не пил по бтв .

2

ЛЯВ

преди 7 години

Върна разклатеното ми доверие в него. Само да не направи отново погрешен избор (Плевнелиев).

1

СДС-рката Нинова

преди 7 години

БСП явно свършиха парите и сега нямат с какво да плащат за да гласуват за тях ..... смяхх!!