79

Анонимен

преди 7 години

Ако снимат Репортера и му пуснат снимките в публичното пространство дали няма да умре от рак , питам аз?

78

до 124 читател

преди 7 години

Всичко е постановка за изнудване за пари.

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 123Няма такъв "праг"! Има чл. 32 от Конституцията, който е достатъчно ясен и всеки полуграмотан може да го прочете!

76

Анонимен

преди 7 години

огромната вреда от Стоичков е ,че момчетата и младежите му подражават и искат да усвоят не само головите му умения ,но смятат просташките му изцепки за нещо нормално и даже върховно и ако не станат големи футболисти,то поне за простотията няма граници.....жив пример е Стоичков....

75

читател

преди 7 години

Някой от обвиняващите Стоичков ще обясни ли как е ритал шофьора,как го е удрял по лицето,но следите са вдясно на устата му(дори колата да е с десен волан?!),как бил с насинявания по цялото тяло,но е седял в колата...?

74

Анонимен

преди 7 години

Журналистиката е опасна професия , преквалифицирайте се в нещо друго

73

до 114

преди 7 години

Стойчков ще ги осъди на 100% . Дупе да им яко и на весника и на жураналистите.

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 115Ти от къде знаеш на кого се е "дупел" - бил си там свидител ли бе, мозък?!И за разлика от мен и от теб мнооого повече е направил за България - най-малко навсякъд по света, който чуе България се сеща първо за Стоичков, второ за Бербатов и трето - за Григор!? Други просто няма - политици, певци, артисти, музиканти... всичко това ни е световнонеизвестно... И това благодарение на футболните му умения, с които ни изведе до 4-то място в света, но си бил малък тогава!

71

POLICE

преди 7 години

Репортера го грози до 2 години лишаване от свобода само заради тази снимка горе , вижте сами в Интернет кои са Законите които Забрааняват снимането и филмирането

70

Октомври 2015 г.

преди 7 години

Спомням си как прокуратурата и полицията действаха през октомври 2015 г. в друг подобен случай на ул. "Раковски" в г. София. Ако са последователни, сега хората на Цацаров трябва да поискат от съда да постанови постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" за шофьора и фоторепортера, мотивирайки се с "хулиганство, извършено с изключителна дързост и цинизъм".

69

Анонимен

преди 7 години

Стойчков ще ги осъди за колосална сума и тая медия ще фалира а шофьора и жураналиста у затвора ще ги сцепят.

68

TOP SECRET

преди 7 години

А зашо репортера се обръща към Нова ТВ , защото тази ТВ е най-Манипулативната ТВ в България купува всякакви истории а колко ли човешки живота са почернили с тези снимки и кадри които всъщност са Незаконни по чл.32 и чл.146 от Наказателния Кодекс

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 105Ако Стоичкови са "Селяничкови", според "мъдрия" ти мозък, то тогава ти и такива като теб какви се явявате?! Какво си постигнал в живота повече от "Селяничков", ти, "гражданино"?! Осъзнаваш ли, че в сравнение с него си по-малко от 0 /нула/?! Та те, ако са "селяничкови", ти и твоята фамили сте "Катунарови", "Колибарови", "Махлянови" или нещо такова, селски!

66

до 103

преди 7 години

Защо Стоичков трябва да бие американци и испанци,бе бунак?Те да не би да са тръгнали като нашите нагляри да си навират носовете в личните му работи?

65

Анонимен

преди 7 години

Каквито едните, такива и другите! Не искам да оправдавам Стоичков, защото не редно да бъхтиш хората за добър ден, но дали журналистите не е трябвало предварително да поискат разрешение за снимки на събитието, още преди да "кацнат" там? И дали елементарна комуникация нямаше да спести излишното напрежение и ненужни разправии? Все пак събитието си е съвсем лично и по закон никой не може да бъде сниман, ако не желае това. И пак казвам, не е е редно да бъдат бити журналистите, но безспорно имат вина!

64

до 98 ивчо

преди 7 години

Ивчо, той е сигурно от обратните евроатлантици. Те са дрогирани от сутрин до мрак и постоянно пишат глупости.

63

до 94

преди 7 години

Такива простотий може да надраска човек само под влияние на алкохол и наркотици.

62

Анонимен

преди 7 години

Журналистчетата смотани да си вършат работата като хората, а не да досаждат на хората по сватбите. Ако дъщеря ми се жени и някакви неканени ми досаждат бих направил същото. Има толкова безредици в тази държава, както и хубави неща които трябва да се отразяват вместо да се занимават с клюкарски истории. Евала Ицо !

61

Анонимен

преди 7 години

Колко от вас са отивали неканени на сватба, а дали ще се чувствате комфортно, когато знаете че не сте канен, а и желан? Безочливо нахални списвачи на жълти хроники, които са готови да се влезнат в задните части на човек. Няма по-безполезно същество на планетата от жълтия журналист!

60

Анонимен

преди 7 години

Никакво уважение към хората който прославиха България.Ако някой дойде да ме снима и на мойта свадба ще направя същото.Аз не съм ходил на неговата и не съм ги канел.