178

ажа

преди 7 години

*** си беше, *** си остана

177

Анонимен

преди 7 години

До 1234А наглеците отишли да го снимат без покана на лично събитие на дъщеря му какви са според теб? За мен точно те отговарят на определенията, които си дал за Ицо? Не той е търсил конфликта с тях, а точно обратното! Чиф са го дирили там наглите псевдожурналя? Да си бяха стояли в почивния ден до фустите на жените си и нямаше да имат проблеми!

176

Стоичков е простак

преди 7 години

Да

175

Биляна

преди 7 години

До ивчоИвчо, кой ти каза че не е имало други журналисти...? Ти там ли беше? Как иначе ще се отрази събитието без журналисти...? Логично е след като е обявено публично да има медийно присъствие. Ако са искали да правят тайна сватба да не са се прибирали в България. Но не знам , защо го защитавате след като това е красиво събитие, а той реагира като пълен ***! Благодаря ти за вниманието :)

174

Злостър

преди 7 години

Трябва още доста да ги бият тия навлеци, докато разберат... Само боят ги оправя!

173

Само Левски!

преди 7 години

Тоя не е мъжкар.Такива се правят на мъже само там,където ще им мине номерът,без риск да ги бият.Като човек и личност не може на Гунди на малкия пръст да стъпи..

172

Анонимен

преди 7 години

Журналистът намя нужда от покана за да снима на улицата пред черквата - това е обществено място. Още по малки пък покана и разрешение от интелигентът Стоичков - всеки има право да снима на обществено място. Като не иска да го снимат интелигентът Стоичков да си беше направил сватба в хола със спуснати пердета.

171

Анонимен

преди 7 години

Постъпката на Стоичков е абсолютно брутална, един нормален човек и публична личност не постъпват така, колкото и да счита че са нарушили личната му неприкосновеност. Но в случая НЕ СА, защото мястото е обществено и то близо до църква. По същият начин преди години един друг комплексар с мутренско поведение.(ама защо все такива са ни "уважаваните" личности?! ) - Слави Трифонов, на едно светско парти забелязал екип на Сигнално жълто да го снима, отишъл до Албена Вулева, полял я с бира и казал на оператора й: Хайде сега, снимай бе ! Тя след това го осъди и Трифонов й плати солидно обезщетение

170

1234

преди 7 години

Сточков е ***, селски тарикат. Пълен ***. ***. Типичен съвременен безмозъчен българин. Самозабравиха се. Сега ще го накажат с усмивка, тъпата българска съдебна система.

169

Прост човек с пари

преди 7 години

Тоя биеше майка си и баща си па на сватбата на дъщеря си ли нема да бие некви журналисти ??? Това жалко подобие на човек навремето се слагаше на ВИС и СИГ, сега се слага на ДПС.

168

Респект

преди 7 години

Респект към Сточков! Чий го дирят тез на сватба, неканени и оня наглец дето вика "ще снимам, продължавам да си снимам"... Бих го пребил в колата на момента натрапника му със ***!

167

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 199щом са завели дело е в техен ущърб всякакви отразявания на събитието по медиите, колко е "виновен" Стоичков?! Явно не целят да спечелят делото, а да получат 5 минути "слава" на гърба на най-известния в момента българин по света!

166

Ганьо

преди 7 години

Ей така сме оцелели 500 години. Бай Ганьовщината НИКОЙ неможе да я утепа. Ристо селяндуркото е доказателството. Да нацапа с кръв сватбата на дъщеря си, която пък дава за невяста на турчин !!!!! Тоя ***, ако бяхме в нормална държава да са го арестували и осъдили по бързата процедура за самоуправство. Като са му нарушили правата да си ги търси в съда, щеше да спечели на 100%. Ама нали е селяндурко, ходил да се бие

165

Анонимен

преди 7 години

Е все едно да отида в магазина и да настоявам да ми дадат стоката, щото съм "кама". Аааа, и да водя 2-3 добре облечени мyтри с 0 грама мозък. Добре, че тоя тюфлeк не иска да се води българин, иначе щеше да ме е срам за него.

164

Господ е бълагарин !

преди 7 години

Когато господ си жени дъщерята е нормално първият срещнат да яде бой !Малее ми това е най ценното за един баща !И повярвайте ми следващият ще е младоженика сега му се е разминало на косъм ...В Пловдив всички бият неканените гости - традицията повелява !Покана нямат нито договор за снимки като искат да вадят пари с репортажи .

163

Анонимен

преди 7 години

До Българин 198Я вземи ни светни с какво ти си "по-българин" от Стоичков? С какво си по-известен от него по света и по-уважаван от хората - някакво постижение в спортна, науката, политиката или какво си постигнал повече от него?

162

Лора

преди 7 години

До Анонимен 193Снима се обществено събитие - мястото е без значение. Журналистие ги канят да отазяват обществени събития, както и частни. Но го КАНЯТ! Те нарушават закона точно толков, колкото го е нарушил и Стоичков. Вие сам си отговаряте на въпроса защо не се държи така в САЩ или Испания - защото там няма псевдо полиция и бабаити бизнесмени, които управляват държавата. Каквото повикало - такова се обадило. Както казват Господарите на ефира "Няма такава държава".

161

Анонимен

преди 7 години

До ВъпросВече са завели дело. Интелигентът Стоичков сега яко ще го одрусат. А може и нарочно да са го провокирали журналистите защото знаят колко е интелигентен, и интелигентът се е хвалнал защото е много интелигентитен. Сега интелигентът хем ще има граждансми иск, хем наказателна процедура, защото интелигентът Стоичков е известен по-цял свят със своята интелигентност.

160

Българин

преди 7 години

Не се гордея че Стойчков е българин,имал е своите звездни моменти - така е ,всеки в работата си е постигал нещо.Но преди всичко те уважават ако си ЧОВЕК,а не ***!

159

Анонимен

преди 7 години

До АмиА пък аз ни пожелавам на твояте сватба или на сватбата на детето ти да стане наводнение или пожар и всичко да се провали.