25

Анонимен

преди 7 години

Невероятно но факт независимо че над 90% от бъларите зад граница са на Запад то над 50% от дипломатическите ни консулства е на изток . Като найрака държи Москва а не Брюксел или Берлин . Като ви кават че сте троянски коне змачи е вярно

24

гтф

преди 7 години

какво не е вярно, Бойко - *** даде на 1/2 милион мюсюлмани (предимно мъже) документи. Действията му застрашават пряко националната сигурност, което значи на кратко - национално предателство ! Човек, който трябва да бъде в затвора иска да ни нашие и с членство в еврозоната.. wtf ?

23

Анонимен

преди 7 години

32 буд спокоен герчанците си знаят работата и Мрркел също

22

Анонимен

преди 7 години

И какво лошо видяхте в това, че българският премиер критикува ЕС и се е срещнал с германския канцлер с конкретни искания? Какво лошо има оградата по границата да се довърши с европари и нашите граничари да получат безвъзмездно модерно оборудване? Станишев и Орешарски някога правили ли са подобно нещо? Не, разбира се. Те изпълняваха послушно нарежданията на Доган и Пеевски.

21

Анонимен

преди 7 години

34 Като живееш в Германия защо не си се кръстил Рощок ами Одеса

20

ODESSA

преди 7 години

Само че германците не искат да я виждат повече тантето меркел. Живея във Германия и работя със немци. И до ***, народа искал да живее като немците. Какво произвеждаш? Нула цяло и нищо. И на немците им се скапа стандарта благодарение на тая. Тя си мислеше, че ще докара евтини работници. Тия са алергични към всякакъв вид работа. От джамията върху ханъмата. Да прави себеподобни.

19

Анонимен

преди 7 години

Смятат го за клоун и никой не му обръща сериозно внимание. Може да си иска всякакви неща. На снимката се вижда чудесно. Пуснал е някоя *** шега и Меркел се подхилва...

18

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да влезем в Шенген ако искат да ги пазим както е и нормално заради валутния ни борд да приеме бързо и лесно еврото

17

Анонимен

преди 7 години

Мачкай боце платената *** до искореняване.....

16

Анонимен

преди 7 години

29 Те такава евровалута втората по сила на планетата земя на която пише на български

15

Анонимен

преди 7 години

Борисов отишъл при Ердоган, после отишъл при Меркел, и в кухата му главичка вече се е помислил за голям далавераджия и политически шахматист...буахахаха Боце колко си тъжен

14

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Агент Гоцю определя себе си като успешен президент... - ето някои щтрихи:- За два мандата той прекоси Западната граница два пъти, но за сметка на това направи пътека пред чакалнята на Кремъл.- Държавните ръководители, които бяха на откриването на олимпиадата в Пекин стояха там по два дни, а наш Гоцю - цели 20 забравил за своите задължения.- Нямаше спортно състезание не посетено от Гоцю президентина- Когато горя пътническия влак София - Добрич той не отложи лова с ловната дружинка от Симитли.

13

Анонимен

преди 7 години

ББ е прав да критикува ЕС. Уж съюз, единство..., а при първата криза се видя, че всеки дърпа чергата към себе си. Нарушават се споразумения, затварят се граници... хаос. Или ще сме съюз или по-добре да го няма ако ще бъде само на хартия.

12

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Искай Боко,искай,нали се евроотличник и спазваш всички запетайки на западните евро-пополисти,ще получиш само...усмивка и потупване по рамото.Ние без война,сме колонизирани и западните колонизатори нямат интерес да ни изравнят с тях,защото им трябваме като територия.Взимай пример от авера си Ерсдухан,който яко им извива ръцете и иска ползи за народа си.Ти не си дорасъл за такива действия,в пожарникарската школа на МВР от където си...излюпен такива науки не преподават и се навеждаш яко с...маркуча

11

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакво ЦРУ те гони бе?!?!?!Меркелозата е комунистка от ГДР, Бойко е дърт, червен живковист. Нали затова му викат "малък Тошко".Тези са си баш рубладжии и агентура на фашистчето от кремл.

10

Анонимен

преди 7 години

Следващият президент ще бъде на ГЕРБ. Следващите избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ поради една проста причина. ГЕРБ са всичко което не са БСП,ДПС, Атака, АБВ...ГЕРБ просто работят за народа. Останалите работят за себе си и Русия.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Глупости.

8

681-1989

преди 7 години

До фНе сравнявай Ердоган с нашият Пазвантин!Ердоган може да е всякакъв ,НО прави всичко за страната си..нашият само празни приказки!!В Турция здравеопазването е БЕЗПЛАТНО!Икономиката расте и се полагат грижи за хората в България само *** са хора и власт имащите!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Много плюете, но Орешарски въобще не го допускаха до такива срещи и с право. Никой не иска да говори с кукли на конци.

6

Анонимен

преди 7 години

Очакваме 300 коментара за евронацистите, еврейските милиардери, съветът на седмината, злите НАТО и силата на Империята на Злото - Русия като единствен страж и пазител на морала, етиката и африканските сексробини.