18

Боби

преди 7 години

До Ген. Колев 15Генерале - толкова и си генерал като не знаеш колко от БВП отива за армията и колко за Пенсионерите и прочие области. Още нещо Генерале едно 10% от БВП на РФ е от ВПК и свързаните с него доста производства. Ако армията не ползва нищо от ВПК ще се върнат в 1990 година доказано на собствен опит.

17

Пешко

преди 7 години

До БобиТя Русия и Крим си признава, ама е само тя

16

:)

преди 7 години

Затова колхозниците никога няма да просперират и ще останат изостанали войнствени голтаци с трагичен лайфстайл за населението върху най-големите природни залежи. Съдбата на "Жигула" е тяхната съдба. Колкото по-далеч от тях, икономически и всякак, толкова по-добре!

15

Боби

преди 7 години

До Пешко 8Ю Осетия е призната от Русия по казуса Косово като независима. Сключен е договор за база на РФ там.

14

Ген. Колев

преди 7 години

Джуджето *** си няма друга работа и си играе на войници, вместо да се съсредоточи върху БВП, той изтръсква хазната като брашнян чувал с безсмислени разходи. Нищо важното е *** да се чувстват горди с готовността на армията, нищо че стържат стомасите им. За учения имат средства, но за пенсионерите в заграбения Крим няма пари. Стогодишна съвецка мъка...

13

Боби

преди 7 години

До Руснаците ли? 7Умнико над 65% от армията на РФ са кадрови военни. Въпросът е как ще подготвиш/усъвършенстваш/провериш военен който това му е работата. Става единствено с Учения/Стрелби и проверкикакво е проверка - изнасяш се някъде с бойната си техника и заповядания боекомплект/боекомплекти и след това подред на полигон изпитни стрелби. През това време живееш в бойната машина даже лукса да си опънеш палатка в която да спиш може да го нямаш. Но имаш лукса при всяко спиране да маскираш техник

12

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли защо само в Русия се правят внезапни проверки на армията ?Защото тия пиянки нищо не знаят, не се отчита нищо, всичко се краде.Сащ никога не правят внезапни проверки - всяка армия си знае състоянието във всеки момент.Само в русия не знаят как е армията и държавата и затова правят шумни проверки

11

анонимен

преди 7 години

Интересно защо Русия не се тревожи САЩ като си правят у тях военни учения.Да са напуснали границите на Русия,да са отишли в Америка да ги правят тези учения -не.Значи американците имат право да шарят по цялата Земя,но другите не могат и защо?Американците имат право да си правят бази където им хрумне,руснаците нямат и защо?Самозабравиха се и ще им излезе много скъпо това високомерие.Все по малко държави ги гледат с добро око -мълчат си,но докога ли?

10

соросоиден илюминат

преди 7 години

Параноята и всяването на страх у мужиците е основна задача на всеки руски ЦАР. Дрънкането на оръжие и харченето на безсмислени пари само доубива петролната икономика на хаганата. Но вкарва пара в свирката на пропагандата...

9

Учителя

преди 7 години

Скоро на *** ще му хвръкна ушанkата :)

8

Пешко

преди 7 години

До Б.О.Южна Осетия не е в Русия, друже

7

Руснаците ли?

преди 7 години

Браво, американците накараха руснаците да харчат последни копейки за преместване на армия.Все същия номер от 30 години. И руснаците всеки път се връзват.Кой ще ги напада - ами никой.Защо харчат - защото вечно са пияни и не могатжда мислят.Правят се на силни с 10 $ млрд военен бюджет.Сащ имат 380 $ млрд военен бюджет.38 пъти повече :))))))

6

случайност?

преди 7 години

В Северна Корея също дрънкат с оръжие когато оризът попривършва!

5

Анонимен

преди 7 години

Цял живот пияндурите си играят на война... Това е естественото им състояние....

4

Анонимен

преди 7 години

Внезапна проверка в руската армия започна вчера сутринта в 7 ч. московско (и българско) време по нареждане на президента Владимир Путин и ще продължи до 31 август. В нея участват сили от Южния военен окръг, част от войските на Централния и Западния окръг, както и Северният флот, Въздушнокосмическите сили и на Въздушнодесантните войски. Проверката се извършва в рамките на подготовката за стратегическите учения "Кавказ-2016", които ще се състоят следващия месец.КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ГО ПОВТАРЯТЕ?

3

Б.О.

преди 7 години

До Й.В.С.Ако имаш предвид САЩ, те от 200 години не са спирали да мърдат по целия свят. Руснаците все пак си мърдат у дома си.

2

Й.В.С.

преди 7 години

Империята на злото се размърда, трябва да очакваме всякакви неприятни изненади.

1

Ястреб Великолепни

преди 7 години

Значи каубоите (да не кажа краварите) ги заградиха с НАТО-вски бази отвсякъде и се загрижиха, защо аджеба ще правят учениа руснаците, вместо руската армия да играе прескочи-кобила в далечния изток.