26

до 17

преди 7 години

Защо коментиращите цитирате версията на заподозряната? Бил е упоен, приведен в безпомощно състояние и след това е удушен.Инсценирала е сексуалната игра с мишите опашки. Непонятно защо се бави химическия анализ на кръвта за установяване на наличието на упойващи вещества. Макар, че може и с хлороформ да бъде упоен. Освен това вече и прокуратурата е повдигнала обвинение за умишлено убийство...

25

Наблюдаващ

преди 7 години

Е*ати новините и чудото! Да му се додрaйфа на човек. По-добре да чета нещо за поредната нова "игра на Путин" - нещо руско злодейско, или пък нещо по-неполитизирано, като нова пейзажна снимка от седалищните съоръжения на Ким Кардашиян.

24

Анонимен

преди 7 години

Верно са *** - можеха за целта да използват нещо по-безопасно от тея свински опашки. И на малки деца е ясно, че те стегнат ли веднъж - даже и с ножица трудно се свалят, да не говорим да действаш с нож около шията.

23

Тео

преди 7 години

За нея е по-добре да остане в България. Очевидно не е добре с психиката и ще я оправдаят или условно. В най-тежкия случай ще лежи седем-осем месеца и ще я пуснат. Ако избяга и се върне в САЩ, с тези обвинения и при събраните доказателства ще я осъдят както за убийството така и за подкупа и могат да и лепнат едни 70-80 години в затвора. Умеят го това. Цялата ситуация да е обеца на ухото на всички, които предпочитат по-така забавления. Полека щото внимателно - стават и бели!

22

Анонимен

преди 7 години

Никъде не се говори за умишлено убийство, т.е. на прокуратурата й е пределно ясно какво се е случило и че наистина е нещастен случай, произведен от две *** същества занимаващи се с нещо очедидно опасно. За подкупа - ок, да я осъдят. Ама да я оставят в ареста за непредумишлено при чисто съдебно минало и очевидна липса на вероятност да извърши ново престъпление и при положение, че престъплението е с ниска степен на обществена опасност - айде стига. Разни биячи, мафиоти и убийци ги пускат!

21

Анонимен

преди 7 години

Турчина който прегази двама човека го пуснаха под домашен арест и без да има български паспорт а Анита с бълг. паспорт не я пускат!!! Много странно!!!

20

леле

преди 7 години

Абе, тая нема спиране, сметай. Куха като ръждасала водоноска.

19

Анонимен

преди 7 години

Почти сигурно е, че жената има някаква форма на психично отклонение, чиито белег много често е хиперсексуалността. Питайте някой психиатър за да разберете, че съм прав. Някак си е много гадно хора като братя Галеви да са навън, а да вкарат такива нещастници зад решетките. А тоя мъжа й сам си е виновен.

18

Анонимен

преди 7 години

Братя Галеви щото имат постоянен адрес затива българския съд ги пуска и то след присъди, щото после като км звънне полиция на вратата ще тръгнат с мир. няма такива алшиви моралисти и такава показна работа. Много сте строги с една леличка с по-нестандартни предпочитания. Срам срам срам

17

Анонимен

преди 7 години

Лесните жертви на топло, нарко бароните домашен арест или в Израел на лечение. Браво на тоз съд

16

Ръ

преди 7 години

До :)Ееее бива ли сга да сравняваш това великолепно създание с това силиконово подобие на човек?

15

do 17

преди 7 години

Културиста сам се е завързал. От химиите сигуно не е могъл вече да вдига самолета и му е трябвало по-така въздействие и от играчка е станала плачка. Сигурен съм че не е искала да го убива, но се е случило и после простотията с подкупа.

14

край

преди 7 години

Много е грозна пък много от мъжете биха я пробвали. Секса и красотата май нямат много общо.

13

Анонимен

преди 7 години

Защо не каже направо на съдиите, че не блести с интелект? По биха я разбрали.

12

Анонимен

преди 7 години

Вече се досещам коя ще е "Мис Баба Сливенски затвор" догодина!Жалко за нелепо погубения човек...

11

Анонимен

преди 7 години

Тая трябва да я оневинят заради женска тъпотия. Предполагам, 100 тояги на голо, на площада пред паламента ще и стигнат... Може и конфискуване на имуществото и всички парцали от гардероба и

10

Анонимен

преди 7 години

И аз плувнах в сълзи!! :-) :-) :-)

9

Закон и ред

преди 7 години

Незнанието не е оправдание. Не познаването на даден закон също!

8

boby

преди 7 години

Ох жива да я ожалиш. Ама и този, сам си го е изпросил, като се е хванал с такава силиконова бабка...

7

Анонимен

преди 7 години

Поне 30 години да лежи.Като излезе джуките и ще са до колената.