15

До 15

преди 7 години

Защото след преврата Путин го покани на среща.Интереса клати всичко.

14

Анонимен

преди 7 години

Сега стана ли ви ясно от къде идват партенките за възраждането на ЮП?Всичкото шум е само и само да имат повече доводи в преговорите за ТП.ЮП няма да има.

13

Анонимен

преди 7 години

Южен Поток е спрян (или замразен, без значение), от Русия, България, ЕС или САЩ (също без значение). Обаче фактите са прости: изхарчени са няколко милиона и 36 декара девствен пясъчен плаж около Паша Дере (Варненско) в момента е собственост на офшорна руска фирма, прехвърлен безвъзмездно. Вие си се карайте, докато всичко потъва.

12

маиор томчев

преди 7 години

Всяка тръба която стигне границите на ЕС ще се съобразява с законите в съюза.България е свободна европейска държава и скоро ще бъде прочистена от пияните руснаци които знаят само едно да водят война.Русия никога не предлага нищо ново за човечеството,нищо което да спре глада,войните и да осигори един по спокоен живот на планетата.Руснаците знаят само едно,да са контра на предложенията на запада.Те не искат света да се променя и развива,те искат света да стои на едно място,като тях.

11

Анонимен

преди 7 години

държавната икономическа политика на България, независимо дали са леви или десни, много напомня на Пурко от Господин за Един Ден и търговийката с яйцата. Обещаваме всичко на всеки, започваме и спираме всякакви проекти, ама нямаме нито един лев да участваме. И след всеки път разпродаваме нещо чуждо, т.е. на хората. И най-лошото е, че в т.нар. 'преговори', няма нито един специалист по каквото и да е, само политици, които прибират подкупи и комисионни. Даже и африканците вече са по-образовани.

10

Тиквата и той иска

преди 7 години

След като ние им спряхме всички проекти е нормално да погледнат към Турция.Нали не ни трябва руски газ,руски уран ,руски нефт.Имаме си бол в Черно море според Тиквата .Тиквата нали слушаше ЕС сега да ги викне те да строят АЕЦ.

9

Сталин

преди 7 години

*** сега си умират от кеф! За тях е важно Турция и Русия да направят потока а за България да остане един голям...

8

Фердо

преди 7 години

До АнонименТвърд, колко да е твърд? А защо тогава е на крака при Путин?

7

Ivailo

преди 7 години

Русия води хибридна воина спрямо България !!! Големия шлем е руския коварен план за фалит на НЕК и изкупуването му на безценица от русия заедно с цялата инфраструктура !

6

ХХХ

преди 7 години

Сега е момента тиквата да си размърда семките и да задейства всичко необходимо за Южен поток , а не да слуша Обама и Меркел какво му казват да прави с държавата ни ! ТИКВУНИИИИИ нали се сещаш какво ще стане ако Русия предпочете Турски поток ? Едно че за смях ще станем , друго че ще го д*хаме !

5

до 6

преди 7 години

ей, ***! личи си, че нямаш грам познания и образование. как може да е 'изключително изгоден' проект, за който няма нищо черно на бяло, никакви цифри, уговорки, проценти, срокове? точно в това е въпросът, никой никога не е уговарял конкретни параметри, едните казаха 'да' без да имат най-малка идея какво ще става, а другите казаха 'не' също без никаква идея какво ще се строи. дори руснаците не знаеха откъде ще минава собственото им трасе и колко ще струва.

4

реалист

преди 7 години

До Анонимен 6 щом настояваш и ние ще думнем някое су 24 а хаарлия да ви е гей брака ердоган путин чакаме доган и волен да се гушнат

3

Анонимен

преди 7 години

гладен медвед потоци сънува

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

Близо четиридесет години темата Белене чешеше езиците на поколения червени подлизурковци ,сега Южен поток сигурно ще изхрани още поне две поколения,но крайния резултат е нула, като цялата червена история.

1

Анонимен

преди 7 години

Или пък Русия използва България, за да подплаши Турция да се върнат на масата на преговорите. След всички извращения, които нашето правителство натвори с Русия, не мисля, че те предпочитат да преговарят с нас пред Турция. Още повече сега когато Турция са низвергнати от останалите и ще са по-смирени. А ние освен да изпълняваме нареждания друго не можем.