61

Анонимен

преди 7 години

Как е станал генерал-Гоце го направил!Гоце го каза тази сутрин.

60

Анонимен

преди 7 години

Нинова и Гоце родиха Радев-смяяяяях.

59

Анонимен

преди 7 години

Тази кандидатура на Радев е замената с лъжа и заговор.

58

Анонимен

преди 7 години

БСП щом опря до този анонимник значи е много зле.

57

Никога

преди 7 години

Шапкар за президент -никога!!!

56

111

преди 7 години

Радев е ЛЪЖЕЦ!!!

55

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев е уважаван човек с достойнство и е под нивото му да отговаря на нападките на един треторазряден квартален бандит, издигнат от мафията до премиер.

54

Анонимен

преди 7 години

Нормална е невъзпитаната и злобна реакция на Борисов. Той просто усеща, че идва краят му - неговият и на лъжливата, крадлива и престъпна шайка, която представлява.Змията хапе най-силно, когато умира.

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80Каквото кажат големите началници.Б.Борисов

52

"'ANONIMEN

преди 7 години

До АнонименСамо можеш да глупости явно си много ГОЛЯМА МИЖИТУРКА щом се криеш и плюеш по хората без да ги познаваш.Но по коментарите се разбира че си един С.А.П.О.Л '

51

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Госпожа Нинова удари...десетката с кандидатурата на г-л Радев за президент.Тази кандидатура ще обедини честните и изтерзани български граждани за да подкрепят един дълбоко морален и почтен български висш военен,доказал се в професията си,за да оглави Президенството,който да ни представя достойно пред света,като защитава народа и държавата си.

50

Анонимен

преди 7 години

до 70 - Борисов ако загуб персонални избори моменталон следав оставка на правителството....

49

Анонимен

преди 7 години

до 53 - то че по света има училище за политици - има, но не и нас. В Сорбоната например специално го готвят за политици. В Американския университет в Благоевград също имат много добра подготовка, но кадрите оттам не управляват страната ни.

48

Анонимен

преди 7 години

В youtube можете да видите генерал Радев в действие, клиповете се казват:- BGAF Mig-29 DogFight- MiG 29 Fulcrum: Russian Mikoyan Gurevich Fighter Jet by Bulgarian Air Force

47

Мони

преди 7 години

Имам предвид ,че Борисов не губи нищо ако се кандидатира за президент и не успее Партията му продължава да е на власт ,а той нейн лидер.Но генерал Радев може да не успее да го победи на изборите.

46

до 47

преди 7 години

Умен, ти по-добре ни кажи какво работеше Борисов от 1990 до 2005 година преди медиите на Мафията да надуят балона и преди Пашата и Димата да му купят мястото Главен секретар в правителството на Царя ?Това все пак са 15 години. Нали не мислиш, че е бил регистриран в Бюрото по Труда в село Банкя ?

45

Мони

преди 7 години

Мисля ,че се намери един честен човек!Ако е само за представителност той напълно отговаря за поста. Дано не го заблуждават от БСП,че може да постигне кой знае какво от тази позиция.Ще бъде обаче, добър коректив и опонент на премиера.Аз мисля ,че Борисов ще направи отчайващ ход да се кандидатира, защото няма в ГЕРБ друг ,толкова силен кандидат -така не губи нищо, може само да спечели. Но срещу Радев може и да загуби!

44

Бонева

преди 7 години

Борисов по кротко,защото ти също си генерал!И теб може да те питаме какво търсиш в политиката?! Или си забравил от къде си тръгнал?! Като иска човека нека се кандидатира за президент.Радев е голем ас!Мястото му е в авиацията ,но като почти не е останала такава и останаха без изтребители по принуда ще стане политик с надеждата да оправи нещата, вместо да стои и да се тюхка или да псува политиците!

43

Анонимен

преди 7 години

Човек с чисто минало, неомърсен от политиката и безупречна служба към държавата. Как да не го страх Борисов от такъв човек?

42

Анонимен

преди 7 години

*** зелен чорап