78

Анонимен

преди 8 години

КОЛКОТО ИМ Е АКЪЛА НА МУНГАЛИТЕ В ИНДИЯ ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА И НА АРАБИТЕ!!!КОРЕНИТЕ ИМ СА ЕДНИ И СЪЩИ!!!!

77

Анонимен

преди 8 години

Анадолски, превъзходството не е най-важното.Важно е какво можем да направим заедно, пич.

76

до 102

преди 8 години

Кажи за какво става дума. Линковете в този сайт не работят.

75

Анонимен

преди 8 години

На ония от север не им пука за теб, искат си само парите по сделките. Отдавна са ни отписали и за нищо не им трябваме. Май беше каквото беше, сега сме оставени на кучетата като сирачета.

74

Revolution_

преди 8 години

САЩ и Русия ще заличат туркито.

73

Ot Turkiye

преди 8 години

Anadolski kade si? Lipsva6 vav foruma :-) Haresvam tvoite komentari.

72

Анонимен

преди 8 години

Турците точно както македонците смело и демократично са се запътили към миналото. Скоро ще станат абсалютни антики и може да се прави добър бизнес, ако още сега някой заколекционира чифт топки. Надявам се до 2 години, стената с Турция все пак да ни спаси. С Македония нямаме ни свестен път ни ЖП и това е добре. Кой ще ни спаси обаче от дивото нашествие од север през Дунава?

71

Анонимен

преди 8 години

Ислям и демокрация! Такова животно няма и не може да има. В тези държави може да има само терор и еднолична власт. Изгубили са се някъде по трасето от седми век във времева дупка и не могат да излязат от нея, докато светът върви напред. Всички терористи са мюсюлмани! А "ислям" означавало "мир". Цялата им работа е такава! Двулична, непочтенна и наглеят ли наглеят.

70

Анонимен

преди 8 години

Както винаги прости, нагли и безскрупулни. Като ви дойде сметката за плащане ще оревете орталъка. Хващайте си шалварките и друм съм Анадола. А забравих, там са кюрдите с които по братски се избивате съвсем демократично!

69

Анонимен

преди 8 години

Та в тоя ред на мисли искам да попитам: Къде беше Европейския Съюз - тези така наречени радетели за демокрация за права и свободи когато думата кюрд беше забранена а днес кюрд е премиер на Турция и има кюрдски телевизии? Къде беше Европа?Защо сега изведнъж след неуспеха на американските зверове които се опитаха да разрушат Турция Европа реве за демокрация в Турция?Аз казвам на Европа и на Америка - вашето време свърши. Ще кажа още неща но ще ме изтрият.Да живее Турция! Слава на Ердоган!

68

Анонимен

преди 8 години

Защо не пишете, че едновременно с този митинг в Кьолн е имало четири контра митинга?!??? И защо турците веднъж завинаги не разберат, че не ги щем никакви?!???

67

Анонимен

преди 8 години

Думата Кюрд беше абсолютно забранена в Турция. Певецът Ахмет Кая когото слушам и днес беше казал, че ще издаде албум в който ще има и няколко кюрдски песни. Той беше народен певец със соц.възгледи. Беше интернационалист. Не делеше хората. Те го paзкатаxa този човек. Само защото ще пее на кюрдски. Почина във Франция. А той не делеше хората. Пееше и Делиормански песни - турски.Ердоган дойде и днес ТРТ има канал на кюрдски. 24 часа.Кюрдите не бяха виждали Рамбо да им говори на кюрдски.Има и частни кюрдски. В парламента има кюрди. Имат партия. Но сепаратистите се избиват.

66

До турчина

преди 8 години

Подозирах , че си от кж , там умните са малко.

65

Анонимен

преди 8 години

Да кажа какво си мечтаех. Мечтаех след военен преврат Ердоган да бъде обесен. Бях много НАТОВСКИ западно настроен. Мразех Иран, Русия, радвах се как обесиха Саддам и т.нт. Но с времето разбрах, че съм бил в голяма грешка. Днес пак съм със Западна култура. Не съм религиозен. Но какво направи Ердоган? Той позволи ако една жена е учителка да може да носи забрадка. Не е задължавал да носи забрадка. Призна кюрдите. Алкохола е свободен. Има порно по турския сателит макар и кодиран. Какъв ислямист е Ердоган?Религиозен е но не е фанатик и не се бърка в живота на нерелигиозните.

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 70 to taka stana che ,,,, mai i bulgarite niamat rabota vav bulgaria ,,,, nashite darjavnici ni prinudiha dobrovolno da napuskame rodinata si ????

63

Анонимен

преди 8 години

Аз въпреки дрязгите по форумите, въпреки, че съм от турски произход не искам да унижавам останалите с Байряка. Даже гледам да ползвам само български когато сме няколко човека турци и един българин. Неуважение е това. Човека да не те разбира. Но си обичам Турция и Турския Народ и преди 3 години мразех Ердоган. Мечтаех си някои неща. Днес имам абсолютно друго мнение за него.

62

Анонимен

преди 8 години

Германците .....приключиха !

61

Анонимен

преди 8 години

Направо да се кандидатира за канцлер и на Германия със сигурност ще го изберат, а защо не и за президент на целият ЕС какво ще си играем, че ужким има демокрация и ние избираме нещо- само излишни разходи!

60

do Anonimen

преди 8 години

a kolko ima zad bat Boiko kato Erdogan ?a i kolko li Balgari ima v BG ?

59

Анонимен

преди 8 години

Като толкова харесват козолюба да се приберат при него в азия