119

Анонимен

преди 7 години

До 147, да, всъщност тази е серийна убийца ***. Ама ако не разполагаш с видео материал или свидетелски показания си *** и носиш наказателна отговорност за клевета.

118

Анонимен

преди 7 години

До 139Никой нищо не мислел - това били факти! :)))))))Виждам че е така! Продължавай! :))))))Защо сам се гърмиш?:)))))

117

Анонимен

преди 7 години

Браво на Момичето проявило смелост да Освободи Светът от Един ИзвергС един Изверг по малко По добър свят

116

браво!

преди 7 години

Сутринта по бтв репоертерката каза е спокойния град бил разтърсен! Кое му е спокойното то да беше само тоя фас! Преди дни най-накрая вкараха в затвора друг рецидивист насилил две малолетни на 13-14 години и ги обрал на детска площадка по сред бял ден! Вчера пък влезе друг индивид в затвора обрал баба с 4годишно внуче заплашвайки с нож в един от паркпвете на града! Тва е в старозагорските новини от последната седмица! Как ли ще изглежда неспокойния град според бтв ако стз е толкова спокоен с. тях

115

Анонимен

преди 7 години

Tъкива като Фаса са за РАЗСТРЕЛдокато си подадът муцуните

114

Анонимен

преди 7 години

Ми ако й е налетял да я изнасилва с насилие естесатвено, че ще го наръга, вие в некъв явно друг свят живеете? За да я вкарат да лежи за убийство трябва да има доказан мотив - обир, ревност и т.н., за което трябват доказателства. Иначе с оглед на миналото на този почетен гражданин ще си излезе за самоотбрана с лекота.

113

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 139Факти! Как го превеждаш на туземски? :))))))))

112

1

преди 7 години

До 135Неандерталското мислене тече с пълна сила.

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 136Щом така си мислиш - дерзай! :))))

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 135За изнасилване също! Просто в случая изнасилвача не е бил късметлия както по-рано! :))))

109

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 130За убийството има причина! Причина и следствие - така върви света!

108

Анонимен

преди 7 години

По-скоро не е заспала! Нали много е искала да се обади в полицията /така обяснява майката/, ама вероятно е трябвало първо да се изкъпе, изпере и да измисли историята със снимките

107

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 129Колко си далеко от истината! :))))))Нека се стигне до Страсбург да видим! Колко съм ги гледал подобни!

106

Анонимен

преди 7 години

Наитина ли си мислите че 18 годишно момиче 50 кила с мокри дрехи може да нареже 60 годишен 100-110 килограмов мъж, минал школовката на затворите ? Вие сте наивни, ако наистина го мислите.Естествено че не момичето е убило фаса, а тая история е измислена от адвоката, за съжаление въпросния адвокат явно неможе много да мисли, и не само че е скалъпил абсолютно неадекватна история, ами с цялата си глупост я разпространи по всички медии

105

Анонимен

преди 7 години

Тя го е убила. Това е престъпление. Законите трябва да важат за всички.

104

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТя е на 18 без криминално минало - той 62 със криминално минало! За съда в Страсбург тя се класифицира още дете!За който и да било съд щом е над 14 години и през ноща е в жилището на рецидивист не е дете ами труженичка която е отишла да заработва. Освен това делото няма да се гледа от съда в Страсбург, там се гледат дела само срещу държавата, а тук става дума за нощна труженичка която е убила клиент който отказал да и плати.

103

1

преди 7 години

До АнонименА ти беше до леглото и и светеше та знаеш спала ли е или не......

102

Анонимен

преди 7 години

До бравоПозволи ми да знам малко повече по този въпрос! От повечето писаници с огрони тенденции на пещерно мислене няма това как да стане! Тя е на 18 без криминално минало - той 62 със криминално минало! За съда в Страсбург тя се класифицира още дете! В Страсбург ме мислят по туземски!

101

Анонимен

преди 7 години

Изнасилвач вече няма, слава богу!Обаче вече има едно момиче, което е намушкало многократно някой, прибрало се е в къщи и е легнало да спи - струвало му се е че е справедливо. Утре нещо друго ще му се стори справедливо.

100

браво

преди 7 години

До 118,О, не се надявай много на Страсбург! По-скоро биха уважили иск пт бшизките на Фаса че не е бил защитен адекватно и биха го изкарали голяма жертва! Познавайки практиката там! спомни си осъдоха Бг да плати на близлите на един стрелял с автомат по полицията!Даже в най-добрия случай Съда в Страсбург може да осъди Бг за някакво обезщетение или да глоби държавата( ще платим аз и ти и вски данъкпплатци)! Но немпоже да отмени решение на нашия съд или присъда колкото и да е несправедлива!