213

време е

преди 7 години

Само на улицата ще се реши кой е управлява, суверена или мафиотските крачетала.

212

Анонимен

преди 7 години

"Не сме народ, а м.ъ.р.ш.а." беше казал Славейков, *** явно в Д.н.е.с.бг на тоя голям българин е наложена цензура, щото заменят думите от цитата със звездички...

211

Време за промяна

преди 7 години

Ако Слави направи концерт пред парламента и веднага ще приемат всички точки от референдума, ония кукли на конци в парламента. А защо конституционния съд заседава един ден преди ваканциите им. За да се замие гнева а хората.

210

Анонимен

преди 7 години

Ако сме народ, сега трябва всички да излязат масово на улици и площади и да покажат кой е суверена. Ама не сме народ, а ***...

209

Анонимен

преди 7 години

Кокала е сладък! Няма да го пуснат доброволно!

208

Шишо

преди 7 години

Така и не разбрах кой е суверена народа или великото народно събрание. Редно е референдум и народното събрание да облече в закон народната воля. Ясно КС няма уважение към българите, нали ние ги храним . Газове искат протести. Но, в протеста не сме единни, затова ни мачкат

207

Анонимен

преди 7 години

По логиката, че народът не може да си каже мнението по въпроси, решени в Конституцията, би трябвало още да е валиден чл. 1 от живковата конституция, който бетонираше управлението на БКП. По същия начин ни заявяват че думата на шепа политици, написали конституционни текстове тежи повече от думата на цял народ. Егати демокрацията!

206

Май не остана друг

преди 7 години

Това вече преля чашата. Не бях фен на Слави, но специално точката от референдума за намаляване броя на депутатите я подкрепях на 1100%. Не му бях фен, ама май вече съм му. На всички ни е ясно, че ония отгоре така са се нагрухали с власт и никога няма да пуснат кокала. Просто не виждам кой друг освен Слави ще има силата да разбие грабливата върхушка.

205

Анонимен

преди 7 години

Оправете си заглавието, защото КС не поряза Слави (лично), а поряза 750 000 българи, които подкрепиха исканията му, целящи да се спре разрушаването на Държавата и ограбването на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД от мутро-олигархията.

204

Zlatena

преди 7 години

До 2013 боко премиерската тиква е печелил изборите но този път президенските избори ще ги загуби просто защото на българския народ му писна от управлението на гроб опс герб и на изборите ще ги накаже .Българския народ търпи но накрая му писва и наказва всички политици и то точно на изборите

203

Анонимен

преди 7 години

Ми гласувайте си за тоя. Пълна зоологическа градина е българския политически живот. След мутра си изберете чалгар. Като почнеш с Жельо всичко е плява, а като се сетя за Жельо, той поне не крадеше до припадък.

202

ОТНОВО 1989?

преди 7 години

Ами освен да си направим още една 1989 година. Тогава вижте колко лесно стана - събраха се 100 000 пред парламента и още на другата година беше свикано Велико Народно събрание и конституцията беше променена СПОРЕД ВОЛЯТА НА НАРОДА.

201

SS

преди 7 години

До АнонименСпрете да се вторачвате в сексуалността на хората. Толкова сте дребнави тези които го правите, а искате големи промени. Та вие не виждате по далеч от носа си. Инициативата си струва да бъде подкрепена.

200

Давай смело напред!

преди 7 години

След тази пед***лска постъпка на Конституционния съд, 100% ще гласувам за Слави, ако се кандидатира на следващите избори.

199

Анонимен

преди 7 години

Славуца ще загуби отново за първи път ;)

198

Анонимен

преди 7 години

Всички плюват, никой не излиза с нещо по добро. Време е да се научите когато нещо не ви харесва да си изразите мнението и да предложите нещо друго в замяна. Но за съжаление сте доста жалки, а и нямате умствения капацитет за разсъждение. Празни приказки и глупости. Това сте вие!

197

Скаапаняци

преди 7 години

Така и не мога да разбера какво противоконституционно има в това да се намали броя на трътляците в Народното събрание. Щом народът иска, ще се направи Велико Народно събрание и ще се промени броя на депутатите.По същата логика промяната на конституцията през 1990 била ли е незаконна?! Че нали тогава именно заради протестите на хората се промениха толкова много неща.

196

Анонимен

преди 7 години

Леле що защитници на властта има тук ? Що бе братя българи така ги защитавате ? дали защото и вие си хапвате от медеца дето не стига за обикновените българи или наистина вярвате че "българските "депутати са по-добри от Слави ? и кои по-точно са по-добрите :може би бат Сали, или другарката Ташева,или Цветанов, или Борисов,или Пеевски,или Цацаров ,или шефа на "етичната" комисия към ВСС Ясен Тодоров ,или Сидеров .......Кой ?

195

До zlatena

преди 7 години

Преди всички избори така казвате, а Бойко печели Всички избори на които се е явил :)Провери - няма загубени избори ;)Комуниста Кадиев е другата противоположност - загубил е всички избори.А всички срещу Бойко са загубвали избори до момента.Тая статистика не е в полза на Славчо ;)

194

Анонимен

преди 7 години

Да го ... и тоя и ония. Бързо забравихте, че точно тоя направи ББ известен. Тогава нямаше много телевизии и гледахме едно и също. Те така.