10

Анонимен

преди 7 години

Еми то не е задължително да живеете в Европа. Кой ви е казал, че навсякъде по света трябва да се съобразяват с вас. За разлика от вас, ние не ви пребиваме с камъни, така че се наслаждавайте на момента или се прибирайте в Мала Азия.

9

Анонимен

преди 7 години

Първата държава, където бурките са закони е Турция. Прав ви път.

8

Нагло

преди 7 години

Е'ати наглеците! Тия къде смятат че живеят? И изобщо кой дава право на гражданин на Бг да бъде на такъв пост с такива разбирания и да заплашва по този начин? Къде ни е държавата бе хора?

7

Ха-ха

преди 7 години

Открито заявяват, че ако не ги оставят да правят каквото си искат ще правят бунтове. После кой подклажда бунт не знам .

6

До въпросните водачи

преди 7 години

Къде в Корана е казано да се носят бурки?Да ви припомня: Истинското фередже е в очите на мъжа. Знаете кой го е казал, нали? Имал е предвид, че моралът, с който си възпитан е истинската преграда пред разврата, а не някакво си там парче плат!В днешно време е най-лесно да се скрие под бурка някой издирван престъпник или пък терорист(ка) да крие под него бомбите. Това ли искате?В трудни времена всеки жертва по нещо в името на обществените интереси. В случая се иска някои да жертват ината си.

5

Анонимен

преди 7 години

В арабските държави има ли ответна рекция на забраната за носене на къси поли, шорти, потници и т.н?Мюсюлманските водачи да си гледат кадаифа и байряма и да сведат глави.

4

Анонимен

преди 7 години

Истинска мюсюлманска логика: не ни забранявайте бурките или ще ви гърмим. Марш обратно в пустинята!

3

Анонимен

преди 7 години

Франция, Белгия и Турция са единствените страни където бурката е забранена. Но нека се взривят и колят - ние пък ще им забраним бурката. Всяка майка ще бъде горда да види детето си в кръв заклано или с откъснати от взрив крайници в името на забраната на бурката.

2

ХРИСТИЯНИН -БЪЛГАРИН

преди 7 години

"На преден план трябва да излиза убеждаването, облагородяването, а не забраняването или отрязването", категорични са мюсюлманските духовни водачиАБУ *** МОГАТ ЛИ ДА СЕ УБЕЖДАВАТ И ОБЛАГОРОДЯВАТ ?!

1

Анонимен

преди 7 години

Терористите даже и заплашват