22

до 30

преди 7 години

ама те и сега казват все още че германец го е извършил бе. Това не е бил мюсюлманин, не е бил чужд в тези земи, не е бил мигрант, пише на всяка статия германец, някъде чак надолу съвсем незабележимо се споменава от ирански произход, гледат да не вдигат голям шум, че баба Меркел стана за посмешище в целия свят с нейното неспирно помилване на горките. Официалното и становище по проблема беше че германец бил стрелеца, хората я плюят тя казва че дъжд я вали нейната работа

21

Стара мома

преди 7 години

Лъжаааат

20

Али Сонболи

преди 7 години

Аз съм германец и нацист бе! Също така съм се вдъхновил от Брайвик. Боря се за чиста арийска раса! Аллах Акбар!

19

Анонимен

преди 7 години

Да припомня официално тиражирана от немските власти версия: това е неонацист, окичен със свастики, чист германец и не е терорист, а е извършил престъпление.

18

ист

преди 7 години

Терористичен акт, който правителството прехвърля на луд. Целта е да се запази задни..ка на Меркел. Да намерят убиеца на 1200 метра говори, че германската полиция е гола вода. Щази щеше да го убие на 50тия метър.

17

Анонимен

преди 7 години

Къде са му неонацистките символи да питам немските медии? Прилича ли ви на Брайвик? Терорист ли е или престъпник?

16

взеха ги заканарчета

преди 7 години

Това за "нео нациста" АЛИ вече минава всички граници на либерално т олерастката пропаганда и дезинформация!

15

Меркел ханъм

преди 7 години

Той е мило и кротко момче, което е крещяло алах акбар и е стреляло с патлак по хората. Той не е терорист, той е жертва, веднага го пуснете.

14

Анонимен

преди 7 години

Ах, горкият. Той бил мил, тих и притеснителен, имал проблеми в училище. Той е ЖЕРТВА, а загиналите са терористи. :D

13

пълна забрана

преди 7 години

Хайде забранявайте го тоя ислям най-после и изселвайте всички мюсюлмани от Европа, не може да се избиват хора заради някаква измислица на пустинни д иваци от преди 1500 години...някой изобщо виждал ли го е тоя аллах?!?!?

12

българин

преди 7 години

Не е приел факта, че се е родил в Германия, но не е германец !

11

Бг

преди 7 години

Това за тоалетна хартия с текстове от Корана е прекалено. Нека да си изповядват каквато религия искат, но като са дошли в друга държава, ще се съобразяват с традициите й. Ако не им харесва, да идат другаде, където порядките са според техния вкус.Японците наистина забраниха исляма след един крайно неприятен инцидент.Да се надяваме, че пришълците в Европа ще спрат да устройват кървави бани, иначе сами ще си изпросят големи неприятности.

10

Анонимен

преди 7 години

Аз съм германец (иранец)! Казвам се Андреас (Али) Дитрих (Давид) Саубер (Сонболи)!

9

Анонимен

преди 7 години

Ау, колко невинен изглежда Али на 12 години! Този Али е бил достатъчно нормален за да планира атаката, да се снабди с оръжие, и да публикува съобщение в ФБ. Това е планирано и вероятно координирано с други които са му помогнали за оръжието. Живеел е в т.нар. турски квартал в Мюнхен. Има много депресирани хора. Те не търсят оръжие и не организират атаки срещу други. "Детето" е страдало от друго психическо разстройство.

8

Анонимен

преди 7 години

Всичко е ясно - Али, значи мюсюлманин.

7

Пепи

преди 7 години

То интернета вижте до къде води.

6

Анонимен

преди 7 години

Не всеки мюсюлманин е терорист, но всички терористи са мюсюлмани!

5

Анонимен

преди 7 години

В Германия дори арабите и иранците са неона цисти.

4

От текста правяИзвод

преди 7 години

че е било известно това, че момчето се възхищава на онзи ученик, който преди 6-7 г. извърши масово убийство. Защо тогава не е бил въдворен в лудница?Или се опитват да манипулират общественото мнение, та народът да не скочи спонтанно срещу Меркел и кликата й и да ги измете чрез предсрочни избори?...бил под психиатрично наблюдение през последните седмици заради депресия - там всяко училище си има психолог, който си гледа работата - тийнейджърите вечно са или в депресия, или са свръхвъзбудени!

3

Анонимен

преди 7 години

"Майката и бащата са дошли в Германия през 90-те години."Той не бил бежанец (мигрант), родителите му били мигранти (бежанци). Той е продукт на интеграцията и толерантността на евро тиквите. Сега да погледнем няколкото милиона мигранти, които същите тикви искат да интегрират в Европа.