56

Ку-Ку

преди 7 години

Тоя кмет ще изглежда много добре набит на кол. Направо ще е произведение на изкуството. Динко, къде си ве!? Държава все едно няма. Поеми случая!

55

Анонимен

преди 7 години

ДЕТЕТО НЯМА ЛИ БАЩА ЧЕ ДА ЗАПАЛИ ТОЗ НАГЪЛ ***!?НАПРАВИЛ Е ДЕТЕТО ИНВАЛИД ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!ТОВА Е НЕПРОСТИМО!БАЩАТА ТРЯБВА ДА НАПРАВИ И ТОЯ ТИП ИНВАЛИД!

54

гаьо

преди 7 години

докато не вземем нещата в свои ръце и *** като тоя не биват претрепвани на момента от гражданите, оправия няма да има

53

Анонимен

преди 7 години

А, така! С тая "българска" "право"раздавателна система отдавна очаквам жертвите да почнат да бъдат наказвани за извършените престъпления срещу тях. И да плащат на престъпниците. А, пък последните ще делят със съдиите.

52

подло и коварно

преди 7 години

Кметът си карал джипката с 50 километра в час. Детето, обаче, искало да го задмине и тичало с 80 километра в час. И за това, подло и коварно, детето блъснало брутално джипката отзад!

51

Анонимен

преди 7 години

Такива като шоп, иван и другата измeт някой ден ще свършат в крайпътна канавка.

50

Анонимен

преди 7 години

Шопът е прав. Такива като шопа трябва да ги запират някъде. Задълго.

49

Анонимен

преди 7 години

Докато се разминавал с училищния автобус, чул удар отзад, т.е както си карал детето го настигнало и се ударило в задния роУбар.

48

ККК

преди 7 години

Е тоя как помни какво се е случило ? Нали е бил пиян тогава .

47

Помнещ

преди 7 години

До Другаря СтанишевАми сещам се за едни в Дупница, пак същите, дето за 50 лева оставиха друг да няма деца ..... И един министър в кабинета на другаря се срещаше с тях.... Та я пак другарю....

46

Предложение

преди 7 години

Понеже тоа, няма да го осъдят, поне да го задържат в килия с некой дърт рецидивист за 24 часа, за да му провери здравината на халката.... То тоа след като е здрав, няма от какво да се притеснява.

45

Ммммммммм

преди 7 години

Това е едно добиче , кроманьонец може и парапитек.

44

...

преди 7 години

Нож в гърлото за тебе !!! скоро!

43

Другаря Станишев

преди 7 години

Аа, ще се сетите отде изгява слънцето. По времето на тройната коалиция такива неща не ставаха. Ще драпате пак БСП да ви спасява от мутрите. Ама айде от нас да мине ще ви помогнем въпреки че ни низвергнахте през 2009-та.

42

Темида

преди 7 години

3 месеца условно и глоба 400лв. Ама за детето де този е невинен.Поздрави: Българската Темида (Наистина е сляпа!)

41

Кмет на ГРОБ

преди 7 години

ГЕРБер ли е не ми го хвали. Като чуя, че някой е от ГЕРБ или БСП, прекъсвам контакти с него.

40

Анонимен

преди 7 години

Този местен феодал се чувства богопомазан и си мисли, че хората около него са ***. Но за такива Бог е приготвил горчиво възмездие. ТежкО му.

39

Анонимен

преди 7 години

Детето се е движело с несъобразена скорост зад джипа, не е спазвало дистанция и си е пукнало далака. Тц тц.. Такива кметове са за турското правосъдие

38

41

преди 7 години

Според декларацията си, Тиквун притежава 20-30 000 лева, спестени от заплата. Толкова за данъчните в тази ***, която наричаме държава.

37

SAKI

преди 7 години

Тия кметове от Герба били енциклопедисти . Разбират от финанси , администрация, освен това дават медицински експертизи като видни доктори за травми на вътрешни органи и диагностицират уверено психични блести .....и всичко това само с един поглед. Невероятно ! Уникални профайлъри .