45

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ДОРИ И БЕЗ НАТО САЩ СА ПО-СИЛНИ ОТ РУСИЯ ! АМЕРИКАНЦИТЕ СА НОМЕР ЕДНО В СВЕТО КОЛКОТО ДА ИМ Е МЪЧНО НА РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ !

44

Анонимен

преди 7 години

"52 Е не съм такъв спец шахтьорчик като теб , но в Пентагона сигурно знаят как"Ако в Пентагона знаеха как да обезвредят руските балистични съоръжения, нямаше да глобяват Русия за Крим. :))

43

Ala_Bala

преди 7 години

НАТО е една архаична организация, която едва не се разпадна през 90 години на и остана поради измислените врагове ( Ал Кайда, Садам, Кадафи и най-накрая ИД ), създадени от службите на САЩ. Основното оръжие на САЩ е $ и лихвите. Където някъде, някой се съпротиви на това коварно оръжие идват морските пехотинци, дронове и по-яки самолети. Русия също е измислен враг.

42

Анонимен

преди 7 години

БВП на Русия е колкото БВП на Бавария. Русия си е един Бангладеш с атомна бомба.

41

Анонимен

преди 7 години

До хйахаахаСАЩ имат около 700млр. долара за въоръжение.Или колкото целия останал свят събран заедно.Колкото до етничесия състав на Русия,около 20 процента са *** ,а около 30-40 не са руснаци.Виж им дръпнатите очички и червендалестите мутри.никой няма да мре За Сталину,Путину и Родину.Няма такива *** вече.Всички гледат телевизия и имат американски интернет и компютри.

40

rusnak

преди 7 години

Бастните за натовските балерини смре ги слушали. Но едно е да се репчиш на бедуини с лъкове, друго, на руснаци. Справка: Монголци, Тевтонци, Шведи, Турци, Немци, Французи, Поляци и много други..;)

39

Odysseus

преди 7 години

52 Е не съм такъв спец шахтьорчик като теб , но в Пентагона сигурно знаят как

38

Анонимен

преди 7 години

До трафоПОСТето читав линк към гробовете на руските солдати, които дори нямат имена:rferl.org/content/russia-ukraine-war-casualties-report-leak/27210762.html

37

Анонимен

преди 7 години

"Те са само за плашене на гаргите , никой няма да посмее да ги използва заради ответния удар"Ответния удар никак не плаши руснаците, шлюзовете на шахтите на балистичните им ракети издържат до 10 последователни ядрени удара, ако въобще някой успее да удари толкова пъти право в целта, а те имат хиляди...

36

трафоПОСТ

преди 7 години

До 20Лъжата, че няма руски войски в Донбас го кажете на майките на загиналите войничета.Ето как свенливо ги погребват на украинска земя, само с номерца, нямат дори имена:rferl.org/content/russia-ukraine-war-casualties-report-leak/27210762.htmlНета е пълен с подобни снимки. Апропо, тези двамцата, които ги размениха за Савченко, вероятно бяха ГРУрчики в отпуск? И в Крим, *** каза, че няма войници, ама след година ги награждаваше.

35

Анонимен

преди 7 години

"Един натовски професионалист" в масовия случай е като българския натовски професионалист - с шкембе, пести боеприпаси по учения и прекарва 2/3 от времето си в писане на протоколи за "стратегия 2070" и как взаимодействаме с партньорите. НАТО е пълна измислица, само Америка ги крепи тия книжни търтеи.

34

Odysseus

преди 7 години

46 Те са само за плашене на гаргите , никой няма да посмее да ги използва заради ответния удар

33

Odysseus

преди 7 години

Колкото до самите армии Русия първо няма логистична възможност да атакува нещо извън Авразийския субконтинент . Да за Европа тя прдствавлява и винаги е представлявала опасност , но не извън Европа , тази мисия днес в Сирия е смешна , при една сериозна война какво са две дузини самолетиЩатите за двете войни в Залива мобилизирахапо ПОЛОВИН МИЛИОННА армия . Русия не е правила това никога през историята си далеч извън територията си.

32

до odysseus

преди 7 години

Есть миллиард - есть проблем. Естъ баллистическая ракета - нет проблем.

31

Анонимен

преди 7 години

До rusnakТъпунгер ти да не мислиш че ще се бият от окопи и в атака НА НОЖ.Един натовски професионалист струва колкото 50 пияни наборни ватенки,които за 2-3 години служба не могат и да се научат да повръщат извън леглото.

30

rusnak

преди 7 години

То и мравояда е сам когато мези милиони мравки..

29

миш-маш

преди 7 години

Някой с умствени смущения ли е правил този тюрлю-гювеч от сравнения? По-разбъркан и непоследователен сравнителен анализ не бях виждал.

28

Odysseus

преди 7 години

39 псевдоруснначе нали се сещаш че вскя една отстраните в случай на война ще мобилизира необходимото количество население и няма как 140 млн Русия да се опре на ЕНОМИЛИАРДЕН НАТО

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГлупендер ,нима мислиш че с предишната армия можеше да се опълчиш на САЩ.Никой нищо не ти е унищожавал.Просто комунистите решиха да не дават пари да хрантутят 250 000 нищо не правещи машинки за *** ,а да приберат парите за себе си.

26

Odysseus

преди 7 години

Първо съотношението между икономиките на страните от НАТО и Русия е 30:1 ,а при една война това е най-важното