132

Булгар

преди 7 години

Остава факта че Русия е най-слабо населената територия на земята. Само Антарктида е по-рядко населена. Причината е че всички рускини разменят лейбия за някой и друг дирхам, рупи и т.н. Те биха разменяли и за долари и евро, ама там не ги пускат. А и никой не иска да се заселва при такъв див алкохолизиран и изпортен народ.

131

памет

преди 7 години

През миналия век три пъти с руски пари са организирани метежи у нас, при които българи са убивали българи

130

Българофил

преди 7 години

5.Русия застава на страната на Сърбия и Гърция по време на балканските войни. Да си припомним урока по история за така наречената спорна зона в Македония,където Руският цар трябваше да бъде неутрален арбитър в спора между България и Сърбия.Уви не стана така.

129

Българофил

преди 7 години

3.Русия извършва преврат против нашия княз Александър Батемберг и го принуждава да абдикира.Слава богу, Председателят на Народното събрание по това време Стефан Стамболов прави контра преврат и спасява България от руска окупация.4.Русия изпраща генерал Каубарс да развращава,подкупва, лъже и вдига бунтове в България-Русе,Сливен,Силистра,Бургас.От тогава в България се появява понятието РУБЛАДЖИИ.

128

Criminals in uniform

преди 7 години

Тези нощни невестулки като искат славянско братство защо първо не си оправят отношенията с поляците и украинците? Лицемеpи путинckи.

127

Българофил

преди 7 години

Защо имам фобия /страх/ от Русия?-русофоб съм.1.Русия застана против нашето свещенно дело-съединението на България от1885г./Великобритания подкрепя съединението и упражнява успешен натиск против Турция -да не ни нападнат/.2.Русия насъсква сърбите да ни нападнат в гръб, когато войската е на българо-турската граница.

126

Анонимен

преди 7 години

ДАНО СИ СТРУВАТ КОПЕЙКИТЕ ЗА ГЛУПОСТИТЕ НА "НАЦИОНАЛИСТИТЕ" И ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ- ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ ДОАН- ДАНЪЦИ ПЛАТЕНИ, ФИСКА ПЪЛЕН И НИКОЙ ГО НЕ ЗАКАЧА. ИНАЧЕ "ВЪЛЦИТЕ" ДОЙДОХА ПОСАДИХА ДРЪВЧЕ, ПОСТАВИХА ЦВЕТЯ И СИ ТРЪГВАТ МИРНО И КРОТКО, НО ТЕАТРИТЕ НАШЕВО БРАТА БЯХА ЖАЛКИ И СМЕШНИ- ХА СЕ СПРЕТЕ ЧЕ НИКОЙ ВИ НЕ ВЕРВА.

125

Анонимен

преди 7 години

Русия е най-голямата държава в Европа - заема почти 50% от територията на Европа, повече от Германия, Франция, Испания, Полша, Италия взети заедно. След разпада на ЕС Русия остава единствената стабилна страна в Европа.

124

Анонимен

преди 7 години

До БългаринМного си "остър"! Не знам, какво ти бръмчи в главата, но всички медии в т.ч. и този сайт писаха, че руснаците не са участвали в боя. Участвали са шепа предатели от аТака.

123

Анонимен

преди 7 години

Ей то пък стано много интересно,руснаци-рокери.Руснак на американски чопър с американски социални идеологии.Ако бяха се нарекали Северни Пияни Мечки и се возеха на ИЖ направо бяха за хлеб и сол.

122

до 213 Ани

преди 7 години

Ти това дето го пишеш, минало ли ти е през мозъка за обработка? Милиарди за анти-руска пропаганда се наливат от запада. За тези 5 моториста ли Путин е налял пари за пропаганда ... не мислите бе хора, не мислите.

121

Анонимен

преди 7 години

До Аниа колко достойно живее българския народ в евроатлантическата ***?

120

до 202

преди 7 години

Точно така като ви.е свършило времето на.СССР и нямате топки и пари..горе в сибир и по тиху. Никой не ви иска в европа, защото сте изостанали, нагли и комплексирани хора. Търсете вината първо.в себе.си после в деугите. Както направиха Германците след ww2.

119

Българофил

преди 7 години

емитиран чрез Банка Париба.[3] До тази дата София издължава на Петербург общо 26 446 000 лева.[2] Изплащането на източнорумелийската част на дълга е отлагано многократно до 1912 година.

118

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ИМА ДРАМИ, ТРИЛЪРИ, ОБАЧЕ НАЙ ВЕЧЕ СМЕХ И САТИРА, ОТИ САМОДЕЙЦИТЕ НА СИДЕРЕНКО СЕ ИЗПРАВЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ПОДОБНО ВЪВ ФОРУМИТЕ И ПОЧВАТ "ДА СЕ КЮТЕЧАТ" И ЩО МРАЗИТЕ РУСИЯ ВЕ, НЕ ВИЕ Я МРАЗИТЕ УУУ- КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ НАШЕТО САМОДЕЙНО АКТЬОРСКО ОБРАЗОВАНИЕ АТАКА НАРЕКЛИ СЕ НАЦИОНАЛИСТИ ЗА ШЕПА КОПЕЙКИ- В ТЕХНИЯ БУРГАСКИ ФИЛМ "БЪЛГАРИ БИХА БЪЛГАРИ"- А ДНЕС ПИШАТ ВЪВ ФОРУМЧЕТАТА КАК СА НАБИЛИ РУСОФОБИТЕ- АДЕ В ЛЕВО ЖАЛКИ И СМЕШНИ САМОДЕЙЦИ.

117

Ани

преди 7 години

"Всичката пара - през свирката" казваме в България.Ако Путин не харчеше толкова много пари за пропаганда, народът му щеше да живее по-достойно.

116

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия! Иначе днес-а са избарали доста провокативна снимка. Нито един от Нощните вълци не е участвал в сбиване от какъвто и да е тип. Типична анти-руска пропаганда от *** медия.

115

Българофил

преди 7 години

След Съединението от 1885 година Княжество България поема и задълженията на Източна Румелия към Русия, с което окупационният дълг набъбва двойно.[1] Частта на Княжеството е обслужвана от 1883 до 1885 година. През 1890 година е направена една вноска, но редовното изплащане е подновено едва през 1896 година, след 10-годишен разрив в дипломатическите отношения между двете държави. Окупационният дълг на Княжество България е окончателно погасен през 1902 година със средства от големия външен заем

114

Анонимен

преди 7 години

Най голямата грешка на Русия е , че е освободила джунгаристан от турско робство

113

Българофил

преди 7 години

"За освобождението"Окупационният дълг на България към Русия е задължение на българската държава да компенсира руската хазна за издръжката на окупационните войски и администрацията от периода на Временното руско управление. Дългът е регламентиран от Берлинския договор (член 22) и фиксиран с финансова конвенция от юни 1883 година на 10 618 250 рубли[1] (около 28 000 000 златни лева[2]). г