28

199

преди 7 години

Да,когато имаше референдум в Крим и около 90% гласуваха за присъединяването им към Русия, не го признаха, Путин беше агресор. А сега -всички признаваме вота на англичаните! Такова лицемерие, демагогия...! Най-правилното решение взеха британците! И ние трябва да ги последваме. ЕС не ни взеха в Шанген, режат ни парите по изпълнените програми. Докато не им покажем, че имаме мнение, защитаващо интересите ни, НЯМАМЕ изгода от този псевдо съюз. Вижте Унгария...

27

Анонимен

преди 7 години

Да опростиш милиарди евро на която и да е държава значи че си им харизал тонове злато! Някой нормален би ли го направил?

26

ние

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ50имаме нужда от съмишленици а не от турция която иска да забие нож в гърба ни ! а кой е казал , че ес има нужда от нови членове ? ес е християнски и европейски клуб....къде се вписва турция в схемата ? ако ни трябват работници ще вземем от украйна !!

25

bgexit

преди 7 години

Да промяна в ЕС на първо време ще има! Но едвали ще е към добро познавайки мисленето на еврочиновника и апаратчика! Ще стегнат примката още по силно около врата на останалите народи! По строги общи закони,общи банки,общи съдилища пълно обвързване на финансите и капитала! Така че на никой през ум да не му минава! Все пак мисля че още една силна страна ще излезе до карая на 2016!

24

по международни

преди 7 години

До Анонимен46конвенции които е подписала англия НЕ може да гони или връща бежанци . до сега можеше да използва факта , че е в ес и според дъблинското споразумение можеше да връща бежанците в страна от ес където първо са регистрирани но повече това НЕ важи.франсетата им бяха разрешили да извършват проверки преди ламанша и така да спират бежанците в Джунглата но вече защо да им правят тази услуга франсетата?веднъж стигнали английска граница не могат да ги отпратят

23

Анонимен

преди 7 години

гледайте фактите!недейте да си измисляте! а факт е 4е над 17 милиона гласуваха против европейския съюз! а камерън е един превъзходен демократ! издигна ми се в о4ите!

22

СЕГА

преди 7 години

Преди малко в Новините показаха Британски Лекар дошъл в България и с Твърдо Решение да остане в нашата Родина , той беше гневен на сънародниците си англичани за решението .Малка подробност беше че този приличаше на боец от ИДИЛ - брада , косми , тъмна кожа .Също че е дошъл от Афганистан .Но все пак адмирации за Афганистанския Институт за Лекари .

21

Анонимен

преди 7 години

И какот се очакваше започнаха с шикалкавенето ама октомври Камерън щял да подава оставка ,ама и след това се надявали да си запазят част от привилегиите хем извън ЕС ,но да ползват редица отстъпки и облекчения да ама НЕ. Не случайно от Брюксел им казаха още понеделник да подават искане за напускане ,а не идими дойдими и сега да чакаме да видим какво ще стане след време никой не иска да им търпи номерата които въртят вече повече от половин век.Хем да са в Европа ,ама Европа да се съобразява с тях

20

Анонимен

преди 7 години

Англичаните имат позиция и си я отстояват, достойно за уважение. Сге ще се освободят от ненужни регулации, за изгонят бежанците и иимигрантите и ще наложат пълен контрол върху границте си. За съжаление обаче такава държава като България никой не уважава - уж сме в НАТО ама не сме, уж сме в ЕС ама не сме, уж сме славяни ама не сме с Русия. Трябва да си избере - и тако и вако не става.

19

Анонимен

преди 7 години

Когато миналата година Швейцарската централна банка спря да крепи кухото евро и развърза курса евро-франк стана ясно че евросъюза пое пътя към края си.Ще печатат още няколко години евра без покритие -ще ги дават на фалирали страни като Гърция и България и после ще ги опрощават.Мъките ще продължат още малко.

18

Анонимен

преди 7 години

До 25Абе то нека и аз да изкупя половината Лондон като руснаците пък ти ми обяснявай от панелката си какви са ми финансовите загуби и неуспехи. ***.

17

е и ?

преди 7 години

До Анонимен4знаеш ли колко независими държави има в африка например...т.е не зависи нищо от тях ? любопитен съм кога ще започне англия да води разговори с щатите за нещо подобно на това което водят ес ? и как една 60 млн англия ще получи добри условия каквито може да извоюва 440 млн ес ? а когато има разговори с русия по икономически въпроси англетата сами ще трябва да преговарят а не както до сега да имат зад гърба си 500 млн потребители.

16

край

преди 7 години

Някой взе да нарича демокрацията "брутална" друг взе да и вика "популизъм" . Демокрация е да те управлява еврочиновник да решаваш сам това е популизъм. Брех мари божкеле. И Войната е мир нали Оруел.

15

М

преди 7 години

За една нощ *** загубиха 240 милиарда паунда. Това са вноските им в ЕС за 27 години напред. Голяма далавера завъртяха...

14

Анонимен

преди 7 години

Ама как ги излъгаха англетата- такива популисти и доказани лъжци като Фарадж и Джонсън...не случайно и двамата млъкнаха като попарени и дори взеха да дават на заден ходи и да се отмятат от лъжите ,като например лъжата за 350 милн.паунда които щели да спестяват всяка седмица за здравеопазване след като напуснат ЕС -лъжльото Фарадж който обикаляше с червен автобус с гигандски надпис призна че това е глупост.Едно е да лъготиш -друго е сега да поемеш отговорност за лъжите си !!

13

bgexit

преди 7 години

Защи да е брутална! Просто народа така е решил! КРАЙ! Не разни евро гейове да ти казват какво е добро за теб и да решават вместо теб! Има свадби има и разводи нормално!България я омъжиха сложебно за ЕС и служебно ще го напусне пак така, защото нашите нещастници(ръководители и първи хора) немогат да решат нищо и нищо не зависи от тях!

12

М

преди 7 години

Ползата на Путин от отцепването на Англия е точно толкова, колкото анексирането на Крим: спорни ползи и дългосрочни финансови загуби. Изкупиха центъра на Лондон, изкупиха преса и сайтове, футболни отбори...А сега международна изолация и търговски загуби. Политика на натиск, за да се радва лумпенизираната част на човечеството.

11

Анонимен

преди 7 години

Цялата шумотевица около брекзита и проблемите на Великобритания ми доставят огромно удоволствие, но единственото което ме притеснява е дали няма да се вдигне цената на любимите ми шотландски уискита. Дори и така да стане обаче кефът си заслужава.

10

Анонимен

преди 7 години

Доживяхме деня, в който демократите плюят принципите на демокрацията, деня в който ЕС иска диктатура и не иска референдуми, основното демократично право на народа да упражни властта си. Наслушах се на всякакви абсурдни предложения, включително и да се забрани на населението да взема решения от такъв калибър- да бъде или да не бъде в ЕС. Видяхме грозното лице на пишман-демократите.

9

Анонимен

преди 7 години

Сами си го направиха това англичаните. Сега да си сърбат попарата. Оттук нататък ЕС не трябва да им обръща никакво внимание и да не им помага в каквото и да е. Трябва да има ТОТАЛНА изолация на тия ***.