115

Анонимен

преди 7 години

Интересно ако ги нападне глутница бездомни кучета как ли ще реагират?- Хапете приятелчета, вие сте в правото си. Точно така, късайте, късайте!

114

Друго уточнение

преди 7 години

До "до има уточнение""Владее" и "яде", не са ли различни неща.Щото се сещам за разни "владетели"...

113

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Според мен, трябва да се защитят не само животните, а и растенията.Милиони растения се режат и кълцат всеки ден без да им се спазват правата. Бруталното вадене на картофки и моркови е нечовешко. Хора спрете се.

112

вегетарианец

преди 7 години

Мисля, че продуцентите на тази акция съзнават, че толкова агресивна акция има обратен ефект.

111

Анонимен

преди 7 години

Добре, че са спонсорите да кихат яко на медиите, че иначе никой няма да разбере за съществуването на тези ***. Не, че някой ще им обърне внимание де, хората по това време са на работа.

110

Dgjkctmvd

преди 7 години

Vsichki mesari v zatvora!

109

Има уточнение

преди 7 години

До "до анонимен 170"Битие 1:2929И Бог рече: Вижте, давам ви всяка семеносна трева, която е по лицето на цялата земя и всяко дърво, което има в себе си плод на семеносно дърво; те ще ви бъдат за храна.

108

Анонимен

преди 7 години

Защо тези клоуни, вместо да правят кичозни халтури по улиците на София, не се опитат да се преборят срещу безмисленото избиване на диви животни наречено "лов".Човечеството отглежда достатъчно питомни животни за храна,мляко и др. и лова е наистина варварско хоби.Защото ловджийте имат пушки и жулят яко ракия. Представям си група веганчета да се опитат да спрат подпийнала ловна дружинка. Ще ги опукат като вреден дивеч.

107

Анонимен

преди 7 години

Между другото - мозъчните отклонения понякога водят до залитане към вегетарианство, а в такива случаи вегетарианството допълнително уврежда физически нервната система чрез лишаване от изключително важните за мозъка витамини от В-групата. Знаете ли като имате прищипан нерв какво ви предписват - милгама. А милгамата какво е? Обикновени витамини В1 и В12. Каквито има в местото и които регенерират нервните окончания.

106

Анонимен

преди 7 години

Ще сезирам БХК! Смущават ми правото на ядене на месо и носенето на дрехи от естествена кожа. Карат ме да стоя гладна и да се потя в найлонови дрехи!

105

Младши

преди 7 години

Вегетарианците са по принцип хубави хора,но са идеологически врагове на всички лъвове,мечки,лисици,вълци,тигри,котки,пантери и леопарди. Ако се придържаме строго към предписанията на ортодоксалното вегетарианство,ще трябва да заличим от лицето на земята всички тези видове,понеже те се хранят само с месо и без него трябва да загинат. Аз се радвам,че Българските вегетарианци са разумни хора за разлика от вносните и влагат повече разум във всичко,затова по правило не са склонни към крайности.

104

Анонимен

преди 7 години

Трябва да ги наричат тревомани, а не вегани. :D

103

Анонимен

преди 7 години

Само не се каза, на кой човек (името да се цитира!) ще ядат човешкото месо и, като са вегани, как ще ядат месо? Тия зорлем ще докарат канибализма, като нормално явление.Давайте! Още може - това канибализъм, хомосексуализъм, инцест, кръвосмешение, педофилия, ще се превърнат в ежедневие...Къде ми са човешките права да живея в нормален свят?

102

Месояден

преди 7 години

Месото е подходящо за активен физически натоварен живот. Ако водите уседнал живот, трябва наистина да намалите месото. Но точно колко трябва да ядете зависи от собственото усещане. Няма общовалидно правило, както воинстващите вегани искат да ни натрапят.

101

Анонимен

преди 7 години

А кой е бил донора?

100

Анонимен

преди 7 години

Една от Божиите заповеди е "Не убивай!" и няма уточнение "хора".

99

зле

преди 7 години

Като чета коментарите ми се струва, че народът бая е изпростял. Дай му ракийка, плюскане и зрелища / и го мачкай както си искаш.

98

Анонимен

преди 7 години

"Който иска да яде мъpша - да си яде. Никой не ви спира."Глуп.ако, мършата е развалено месо, прясното месо се слага в хладилници и фризери за да се запази свежо. Рупай си треволяка и не философствай по теми, които са ти далечни,

97

Анонимен

преди 7 години

Вегитарианството е секта !!!!!!

96

до 158

преди 7 години

Кой те излъга, че месото е жизненонеобходимо? 80 % от индийците не ядат месо - летят в космоса, топ програмисти ... Месото води до много болести, между който рак на дебелото черво. Да не говорим, че живитните не са по-глупави от човека. Просто са по-добри.