296

Анонимен

преди 7 години

Турско македонска граница? В смисъл? Имаш ли идея какво говориш или само така си плещиш? За да стигнеш до Македония трябва да минеш през Гърция. Ако ще минаваш през България няма смисъл. Поне картата гледай преди да фъфлиш. То от едно време се знае, че на българските турчета им подаряват оценките в училище, ама сега поне има интернет и можеш поне карта на региона да погледнеш. Иначе, успех с турско - македонската граница ;)) Новата ;))

295

Анонимен

преди 7 години

Щом си харесвате ердоганя, дръжете си го. Ваш си е. Германците и те харесваха Ленин, после виж какво стана. Харесваха и хитлер, виж пак какво стана. От години ти разправят, че се скарахте с всички около вас, а вие не се замисляте. Съседите не ви трябват. Ами като не ти трябват добре. Затваряме границата. Стойте си у вас. Не се месете у нас. Който има проблеми - е де го арменския поп. Ааа, забравих, той попа помнел арменския геноцид и не чувал турчетата... Та, честит ви ердоган.

294

Анонимен

преди 7 години

Ястребче, знаеш ли, че понеже Бойко отказа да прави антируска флота със султана ти, той започна да изпраща мигранти към нашата граница без да спазва споразумението да си ги приема обратно. Знаеш лки, че това веднага може да доведе до затваряне на българо - турската граница от българска страна? През Гърция ли ще ви минатват стоките и гастербайтерите за Гермнания тогава? Или вече са ви поникнали крила на българските турчета и може да прелитате. Ама да летите, пак над България търябва да минете.

293

Ястреб Османлията

преди 7 години

До babana sekidjamВиж сега, бай Сикилмиш, Ердоан ще е още много дълго време начело на Великото Тюркийе! А балканоидният *** може да се гърчи колкото му душа сака, но това нито ни охлажда, нито пък ни грее! Анладън мъ, Сикилмиш??

292

Анонимен

преди 7 години

Велика била Турция... Преди 3 години излезе статия, в която турчетата се гордееха, че за годината продали 1 милион смартфона. В това време само в къщи имаше 3 в употреба и 2 дето ги използвахме като будилник и мепертойка. А и като сметнеш, 80 милионна турция, 1 милион смартфони, сменяте си телефонба веднъж на 80 години... Десетгодишния ми син беше сменил 2 тогава. Смях се много на турското величие. И не само аз. И от тогава няма статистика за продадените телефони... Та за електрическите нещо?

291

Анонимен

преди 7 години

За какво ти е военен преврат в Турция? На украйна ли искаш да се превърне? Аз не искам турците да страдат заради политиката на един татрамут. Набърка се навсякъде и влезе в конфликт със всички. А е никой. Дори Китай не действа като него. А са някой. Скара се с политическата класа в страната. Наруши сигурността и бизнеса на народа си. Ти ми разправяш, електромобили правел... То и аз правя разни неща. ама само аз смятам, че съм велик, щото ги правя.

290

Анонимен

преди 7 години

Ако не бяхте свалили самолетчето, вече щяхте да сте ядрена държава. Щяхте да имате и Турски поток. Строителите ви щяха още да печелят милярди на руските строежи. Щяхте да си продавате доматите и да си клатите рускинчетата по курортите, докато си купуват фалшивите ви злата. И кожената ви индустрия щеше да е ОК. А със Сирия какъв бизнес можехте да имате... Ама си избрахте страданието. Фукай се с икономика сега. Икономика дето я няма, понеже света вече не обича турчетата. И купува от Китай и Индия.

289

до смешковци

преди 7 години

Военият преврат у Тюркието е неизбежен аркадаш, в противен случай Тюркие Йок!!!

288

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, кучетата си лаят, кервана си върви. Умните хора в Европа не са збравили часовете чакане, докато Путин каже, че няма да има апокалипсис след като свалихте самолетчето. Още тогава разбраха, че султана ви не бива. И взеха да го разиграват - Меркел му казва " ше стане твойта", а цял свят му казва "супата е за духане, знаеш какво да правиш". И така добрата Меркел и лошия останал свят. Визи - таратанци. Кюрдистан - да, със САЩ. И със Сирия и с Русия. Никой не ви остана. Само султана.

287

Поп Грую

преди 7 години

Ал санъ аеропландъ патлама! (На ти взривен самолет!)

286

Анонимен

преди 7 години

за нас това е добре !! Нека да се самоунищожават нашите врагове !!! НЕКА ...

285

ДЦ§

преди 7 години

Пишман Султана се взе на сериозно и се заигра с едни "лоши другарчета" от Катар и С. Арабия!Първата му стъпка в погрешна посока беше - Флотилията, която изпрати в Газавтората- Подкрепата на Мусри и "Братята мюсулмани" в Египеттретата- когато подкрепи ИД в Сириячетвъртата -свалянето на Су-24петата-прекратявянето на мирното споразумение с кюрдитешестата-рекета срещу Европа с използването на бежанцитеСултанат му се прищя на Ердоганчо и реши да унищожи наследството на Ататюрк.

284

Анонимен

преди 7 години

На прав път сте. Давайте така ;)))Между другото, и самолети произвеждате. пардон, произвеждахте. По лиценз. Лиценза не е спрял. Ама производството спря. Сега ще налаждате производство с Украйна. Че само тя остана да и се занимава с вас. Занимава и св, ама не може. няма нито какво да предложи, нито какво да вземе ;))ЩомСАЩ се обърнаха към кюрдите смятай... Ердоган е сам. Само службите му останаха. И то не целите. Ако не направи чистка и там ще падне.

283

Анонимен

преди 7 години

"ТУРЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ТУРИСТИ, КРАЙ ВЕЧЕ,"Ахахаха акъла ти е като на 5 годишен полуид.иот, дори най-богатите икономики разчитат на туризма и оценяват високо постъпленията от него. Ама ОК де, нека Турция още утре да обяви, че няма да допуска туристи да видим какво ще стане. :)

282

Анонимен

преди 7 години

"В ТУРЦИЯ ПРОПАДА САМО ТУРИЗМА, ВСИЧКО ОСТАНАЛО РАСТЕ,"Инфлацията в Турция расте, растежа на икономиката се забави, безработицата се увеличава, а турската икономика разчита главно на външен капитал... Бомбата си тиктака. :)

281

анонимен

преди 7 години

Хотела на снимката се намира в Бодрум а не в Анталия , поне да бяхте сложили снимка от хотел в Анталия

280

Анонимен

преди 7 години

Това изобщо не е вярно (заглавието имам в предвид, защото не съм чел останалото). Информацията от преди един ден е че е пълно с руснаци по курортите им. Медийната пропаганда е много лош имидж за страната ни

279

Ангел

преди 7 години

Турция вече е с безвъзвратно разбит Туризъм .ЕС няма да помогне защото беше засегнат от Ердоган .Америка бавно но сигурно променя курса на политиката си спрямо Турция и Исляма.Възхода на Тръмп е знак за това.Ердоган ще откачи защото нищо не му се получава по план.ЕС е специалист във подмолните, двулични и хитри игри.Чакат удобния момент да закопаят Турция.Ердоган толкова ще откачи накрая че сам ще разкопае гроба на държавата му

278

половин турчин

преди 7 години

Хайде като си турчин! кажи ми, какво означава думата религия, в превод!

277

Анонимен

преди 7 години

Даже и във Франция е по-добре от турция. В Румъния, Констанца е много по-близо и приятно. Хората са дружелюбни, отиват с парите си, мадамите им хубави, цените поносими. Всички си карат забавлението, а не като анадолците опулили очи по женско като aчкьoпeци и повсеместно само пpъчoвe. Гнycни шeбeци.