161

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЩе помагаш на американските си господари.Може и в афганистан да идеш.

160

Анонимен

преди 8 години

Сутринта по Нова тв.най-отявления русофоб Соломон Паси приветства идеята на Румъния и Турция,забравяйки,че ние не сме евреи,а славяни и не евреите са си оставили костите по българските заеми за да ни освобождават от 5-вековно иго,а дедите на същите тези руснаци срещу които сега ни насъскват и които нямат никакво желание да ни нападат.А това,че искат да си бранят територията от все по-агресивно настъпващите към тях основно американци,никой не може да ги вини.Така че по-полека с изстъпленията.

159

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКо ша правя в Сирия бе *** ?Те сирийците оттам бягат заради вашите безразборни б.омбения.

158

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 194Иди в Сирия да се наслаждаваш на американски мир тогава.

157

Анонимен

преди 8 години

Докато не се елиминира и последната уш.анка няма мир по света.

156

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 183Това означава че те трябва да водят война не е ли по добре да ни скарат и да ни гледат отстрани.

155

Анонимен

преди 8 години

Да не се хващаме на турски предложения продиктувани от желанието на султан Ердоган да си отмъсти на Путин. Не са в наш интерес.

154

Анонимен

преди 8 години

Не бързайте да се радвате.Ще видим какво ще произлезе от срещата през юли във Варшава.Ако от ЕС и НАТО го притиснат ,Бойко ще се врътне на 180 градуса и това няма да му е нито за първи,нито за последен път.

153

Анонимен

преди 8 години

До Анонимензащото руснаците могат и няма да се двоумят да унищожат и запада и турция и нас============Ще унищожат те, на Марко Тотев оная работа.

152

Анонимен

преди 8 години

Браво Бойко. Като живееш с лъв в задния двор не му дърпаш опашката независимо дали ги харесваш или не.

151

Анонимен

преди 8 години

До алооооооооооооТи нали съзнаваш какви глупости си написал ???Да си чувал за договорености за ползване на Босфора---------Чували сме за тея договори, също и за договора с който русия щеше да пази Украйна знаем...

150

ГEРБ forever

преди 8 години

До НострадамусДоговорило се е на баба ти фърчилото,конско копито такова!Г-н Борисов води последователна и ясна пронатовска и проамериканска политика в пълен синхрон с Евросъюза и ако някой не може да го разбере значи има вроден *** и пълна духовна тъпота!

149

потресен

преди 8 години

До Анонимен 180 а ще унищожат запада , защото ........не разбирам

148

алоооооооооооо

преди 8 години

До Анонимен 182Ти нали съзнаваш какви глупости си написал ???Да си чувал за договорености за ползване на Босфора , Проливите и т.н кво имаме зад гърба си - дръжки Ние сме от тези държави / като Украйна / , които биват използвани за Краварски интереси и след това захвърляни

147

БРЕЙ

преди 8 години

БРЕЙ !!! ЗА 25 ГОДИНИ ПРОДАЖНИЧЕСТВО И ЛАКЕЙСТВО НАЙ-ПОСЛЕ НЕЩО ХУБАВО....ДАДОХМЕ ВСИЧКО НА КРАВАРИТЕ - ЕНЕРГЕТИКА , ВОЕННИ БАЗИ , ЗЛАТО И ДЕ ЩО МОЖЕШЕ ДА СЕ ЦУЦА - ПОЛУЧИХМЕ СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА НАРОДА И "КОМИСИОННИ" ЗА ВЕЛМОЖИТЕ. ЕЕЕЕ....ХУБАВО Е ДА ПОМИСЛИМ И ЗА НАШАТА БЪЛГАРИЯ !

146

Анонимен

преди 8 години

За първи път да ми хареса Бойко !Да морето е за да има плажове и яхти ,а не военни бази и кораби на нато.Когато се притискат държави да участват в разни ненужни военни действия срещуРусия - нека те самите обявят война на Русия като са толкова умни и силни .Обаче виждате Америка е страх и ползва НАТО !

145

Браво!

преди 8 години

Браво на Бойко за позицията, която зае! Радвам се, че не се подаде на западни пропаганди и не предаде Българският народ и държава!!!

144

Анонимен

преди 8 години

след всичкото зло което герб , боко и демонокрацията причиниха на българския народ,остана само едно зло; физическото унищожение от руските ракети.и всичко това заради западните и турски престъпници.защото руснаците могат и няма да се двоумят да унищожат и запада и турция и нас

143

до 169

преди 8 години

бих ги опердашил по всякакъв начин. поляци румънци и подобни доказаха че са *** нации и *** на световния теровния терорист сащ.а нато е същото като отрочето си ислямска държава.така че путин е прав и е единственната надежда на нормалните хора дац се спасят от американския сатанизъм

142

Анонимен

преди 8 години

do 169 nato trqbvache da bade zakrito sled padane na taka narechenata jelqzna zavesa , togava tova beche ugovorkata no amerika ne izpalnqva nikoga svoite obechtaniq , tova e dqvola v svetoven machtab