49

Морски

преди 8 години

ОСТАВКА за правителството на *** Борисов!!!ГЕРБ заробиха България за десетилетия напред!

48

Термитите атакуват

преди 8 години

ГЕРБ се прекръстват на ТЕРМИТ. Откъдето минат, 100 години трева не никне.

47

Анонимен

преди 8 години

Нинова, а ще кажете ли защо фалирахте КТБ? Защо тези на които се кланяте в Москава откраданха парите на българите, вложили ги в КТБ? Защомоковските ви другари крият Цветан Василев в Сърбия? Тогава ни разтягайте локумите си....Венецуела е пресния пример какво се случва след всяко социалистическо управление.

46

Мария

преди 8 години

И каква стана тя?! За една година , откакто са управляващи, ГЕРБ се гласи да вземе близо 20 милиарда дълг! За 10 пъти по- малко и при доста по-стабилно финансово управление при правителството на Орешарски, някои *** лежаха по площадите. Защо не легнете и сега!!!!

45

Анонимен

преди 8 години

По моята класация за най-голямо крадене, конкуренти са ГЕРБ и СДС през 1997-2001 години. Има разбира се разлика какво се краде. Докато през 1997-2001 се крадеше главно чрез приватизацията и се приватизираха много милиарди срещу жълти стотинки, а не чак толкова от натрупването на държавен дълг, сега се крадат главно милиардите от нашите данъци и от фондовете от ЕС и се натрупва огромен дълг - просто малко остава криминално да се приватизира.

44

33

преди 8 години

"не образованите" сте в ГЕРБ :)

43

Лаик

преди 8 години

Фондът взема заем, ама държавата го гарантира. Това означава, че държавата взема заем и попълва дупките в банковия сектор. Той пък е частен и приоритетно чужд. Също предлага неприемливи условия на българските си потребители. Ако държавата ще дундурка чуждите бамки поне да изиска от тях същите условия за българските потребители, като тези които съответната бамка предлага на потребителите от своята страна! Също може да ограничи изнасянето на капитал към бамките майки, докато не се покрие масрафа.

42

Факт

преди 8 години

Всеки месец управление на ГЕРБ ни струва 1-2 милиарда, които нямаше да ги има при управление на нормални партии.

41

Анонимен

преди 8 години

Какъв излишък бе Нинова ? Как си представяш ти Тиквата или друг ГЕРБераст да ти остави пари в излишък ? Всичко е опоскано бе !

40

Хризантема

преди 8 години

До 37. Ами....., не позна.

39

българина

преди 8 години

За 1 млр на Орешарски урева остатъка, но когато е за неговите 16 млр и сега още 1 те са обосновано предложени и усвоени. 200 депутата националисти !ние сме следващата Гърция ако не знаете

38

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо по-гнусно от комунист-социалист!

37

Анонимен

преди 8 години

Нинов, Нинов, само бабичките и платените предатели ти се връзват на приказките.

36

Анонимен

преди 8 години

Според мен управлението на Гроб е разклатено от лошото управление на държавата през 14ти век от Иван Александър. Комунистът му с комунист! Мачкай Бойко!!!

35

опетков

преди 8 години

До Анонимен: Понеже си анонимен, приемам че си и страхливец. Понеже си написал и глупости, се вижда и че си ***. Голямата грешка на историята е, че съществуват такива, като теб, които не могат да осъзнаят причините за своите беди. Да, ГЕРБ може би са грешка, но не най-голямата. Те са просто следствие от най-голямата грешка, т.е. крафеца, който вика дръжте крадеца. Нагъл, по-нагъл, комунист, преименувал се на социалист.

34

Анонимен

преди 8 години

Добре щеше да е тази да е в затвора при аверката и!

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38 Искаш да кажеш, че 100 годишната партия-баба е по-малка грешка!?!?!? Ти къде си живял до сега? На луната?

32

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че си отгледахме котило мутраци, ***, които да ни пият кръвчицата.

31

Анонимен

преди 8 години

Герб е най-голямата грешка в историята! А и най-скъпата!

30

Анонимен

преди 8 години

Не е важно инкасаторка или лелка или не знам си каква казва, че герб за пореден път крадат пари от нас! Важно е, че е истина и че боко цвоко и разни подобни недоразумения ги очаква възмездие. 2017 е годината на решетките! Боко, готви се! Обурудвай си килийка, но тя няма са ти трябва много де. За няколко месеца, докато се върнат в сила някои наказания, нарочно отменени, за да крадете безобразно!