80

Край

преди 7 години

Най- важното е че пара има. личи си. Сега дай 70-80 хил. на д-р Енчев - красавица ще станеш-никога няма да работиш.

79

Анонимен

преди 7 години

Поредния кифлоч, който се радва, че е хвърлил пари на вятъра. Това е двигателя на икономиката - сравнително простите хора, даващи пари за глупости.Не виждам причина изобщо да й се обръща внимание, освен да се даде за пример, колко *** може да бъде някой...

78

Анонимен

преди 7 години

Смях... какви са тези благотворителни родители и с какво се занимават, че това дете толкова хуманно и възвисено се е пръкнало??

77

Aleks

преди 7 години

Това селянче не е най-скъпо изглеждащата абитуриентка тази години!!! Казвам го съвсем обективно,имам приятелка,която плати повече за грим,прическа и други дреболии,дори надвиши сумата от 15 000 хиляди,дори без роклята,но там е съвсем друга работата,момичето има класа,докато тази и майка й са пълни селянки,които харчат парите на един балък хаха жената сама каза,че парите идват от втория й мъж и никой не ти завижда медена питко,хората ти се смеят на простотията.

76

Йори

преди 7 години

Профила й във ФБ е Princess KA. Повече едва ли е необходимо да се обяснява. Тя живее с илюзията, че родена, за да ртопа с краче, да се цупи, да се мъчи с граховото зърно и да маха на плебса, докато минава с каляска. Пристъпа на логорея, с който е избухнала да се защитава, само потвърждава тежките комплекси, които я тресат. Смешно, смешно, та чак жалко. Умните момичета, които изтински успяват в живота, изобщо не са такива, но тя откъде да го знае, като си живее в своя розов мехур.

75

цоки

преди 7 години

Това момиче е много зле. Жалко, че от такива като нея сега ще плюват всички подрастващи. Дано го приемат за изключение. Какъв световен мир я подгони, какви тъги, какви войни. Явно се подготвя за някакви конкурси и репетира речите на бившите носителки на титлите.

74

анонимен

преди 7 години

България се превърна в клоака, а ти момиче внимавай да не оцапаш хубавата рокля! Та, нали е 15 бона! Нищо, че около теб цари смрад и мизерия, ти си носи дантелените рокли и ги показвай, иначе няма знаем, че ги имаш!

73

Анонимен

преди 7 години

"А някой поинтересува ли се от мечтите и добродетелите ми?! Забелязахте ли изобщо споменатите животни в статията? Май не?!""Хайде, заминете на война, да се борите за неоправданите и бъдете пример!""А тези, които се изказаха негативно ми показаха, че са много по-малко от тези, които ми мислят доброто и че добротата и красотата ще спасят света!!!"В момента няма връзка с този номер. Телефонът на абоната е изключен или е извън обхват. Тъ-тъ-тът!

72

Анонимен

преди 7 години

само да се замисля - колко от вас знаят коя е ?а на колко им пука?аз пак не разбрах коя е и пак не ми пука :)

71

Нед

преди 7 години

Тия хора не спряха си избиват комплексите.Майката и тя от село ама да се покаже че вече е някоя.Абе и на запад има *** богаташи ама както бях писал под една статия , наемат ПР за да извлече максимума от ситуацията , да изгради стратегия още преди да се е създала ,да облагодетелства по някакъв начин бизнеса на тати , да покаже колко сме добри и предлагаме помощ и чак тогава да наблегне да остналото.Сега се получи селска история как да и се възхити човек.Класата не е в парите а в поведението!!

70

Жоро с моторо

преди 7 години

Тая мома като я гледам, само за едно нещо става. И да се усмихва за хубост.

69

анонимен

преди 7 години

Простотията е на преден план! Защо ли ни занимавате с такива жалки същества?! Роклята и абитуриентският бал ли е най-важното нещо, за което да пишем и говорим по медиите?!

68

Анонимен

преди 7 години

Еййй, много трудно загрявате. Не разбрахте ли,че няма смисъл да носиш рокля за 15 бона,ако другите не знаят,че струва 15 бона.Това е смисълът на цялата акция.

67

Анонимен

преди 7 години

Каролино, кифло.. стил и класа не се купуват. Може да се облечеш семпло и с вкус и пак да изглеждаш в пъти по-стилна. Огледай се в каква беднотия и *** живееш и пак се запитай дали си поне малко адекватна..

66

Анонимен

преди 7 години

Джокович какво каза? Неудобно му е д аговори за милиони, при положение че повечето сърби бачка за 200 евро. А Жокера все пак си ги изкарал сам парите и е здраво стъпил на земята. А тази колко стотинки е изкарал през живота и какво щеше да е постигнала без мама и тате. Ама те родителите и са за е*бан. Тя не е виновна, просто толкова и е възпитанието.

65

Анонимен

преди 7 години

Дотук с мита за умното момиче на мама.

64

Анонимен

преди 7 години

Ама и ПР-а на лейките яко буксува.От години всички всички се грижат за животните и се борят за световен мир.Нищо ново,нищо оригинално. Ако някоя каже,че любимото и занимание е да доказва теоремата на Талес,ще предизвика фурор.

63

Чикън

преди 7 години

Е уважаеми, децата на много забогателите след 89-та вече пораснаха и сега ни учат на морал и ценности. Да ни е честита новата аристокрация!

62

Анонимен

преди 7 години

Поздравления за екипа на dnes.bg! Достигнахте дъното на "журналистиката".Но явно не сте удовлетворени от достигнатите дълбини та решихте да закопаете и в тинята...

61

Анонимен

преди 7 години

Хубавото на Фейсбук е, че всеки може да каже всичко, независимо от диагнозата си. По-лошо е, че има такива, дето го четат - може би като следствие от своите диагнози. А най-лошо е когато медии цитират халюцинациите на разни пациенти и да ги представят за новина. Уважаеми журналисти, не разбрахте ли, че на никого не му пука за тази кифла, роклите и и схващанията и за вселената като цяло? Иначе подкрепям манифеста и ще редувам стачка и война, докато не настане световен мир за животните в клиники.