30

Анна

преди 8 години

Много злоба и завист в тая мъничка България...

29

Бенонимен

преди 8 години

До Анонимен: Спри хапченцата, по-леко ще ти е

28

да

преди 8 години

горкото момче ще му се подиграват, докато е жив заради това, че на майка му й се е бе, та две не види

27

Анонимен

преди 8 години

На 40 години го виждам като Хинкова...

26

Същия

преди 8 години

До Анонимен 23Синът на едни комшии вече е на около 35 години, със стабилна работа и добри доходи и не ще да се жени, защото вика, че момичетата пушели и пиели повече от него. Не знам, може и да е прав донякъде...Прав е, аз съм същия.Имам и кола и собствена къща и пари да я обзаведа с нови мебели, но жени няма.Жени казвам, не прости чалгарки.

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя арбитурент ако знае кво му мисли на майката Минко пидираса, веднага ше я забели на снимката

24

Анонимен

преди 8 години

Сигурно когато отива на среща мамчето го закичва със скрита камера като разследващ журналист,за да направи анализ,разбор и си състави инфирмирано мнение:-)Тая ще му съсипе психиката с внимание,надзор и "грижи".Казармата навремето може би щеше да среже пъпната връв,но сега освен ако не изкара късмет в стил"клин клин избива"- някоя стабилна мацка да го изкара от орбитата на мама,ще е карикатура на мъжко същество.

23

Анонимен

преди 8 години

Тука работата малко е - Чай шукарие !

22

далай лама

преди 8 години

"Койт ходи с майка си,няя съ ожени!"

21

браво

преди 8 години

Страхотна е, супер....

20

Анонимен

преди 8 години

Лошо, момче, лошо ! Трябваше преди да тръгнеш с нея да се сетиш какво ще си кажат всички като разберат че ти е майка .......

19

няма промяна

преди 8 години

всички мразят красивите и умните!

18

Възмутен

преди 8 години

Ей на това му викам безочливо продуктово позициониране или скрита реклама-над главата на красивата майка,турили логото и знака на един от народните изедници и кръвопийци-ТЕЛЕНОР!Иначе кога наричаме шведите с истинските им имена,резачката играе яко!А иначе болярките са хубави,ама са много космати и мустакати!

17

Томчо Араята

преди 8 години

Къде ви е новината за Слейър и Антракс, *** непоръбени?!

16

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е ***, браво. По-естествено щеше да е с младежът да е с едно добро и скромно момиче под ръка, но такива вече трудно се намират... Синът на едни комшии вече е на около 35 години, със стабилна работа и добри доходи и не ще да се жени, защото вика, че момичетата пушели и пиели повече от него. Не знам, може и да е прав донякъде...

15

Анонимен

преди 8 години

Браво на бащата, жена му изглежда щастлива.

14

Анонимен

преди 8 години

ВТУ е най- женският университет в България.Там са само филологии,социологии,педагогики,социални дейност и все такива специалности.Създаден е през соца за да уравняват заедно с медицинският колеж военното училище( само кочове) в града.Целта е била бъдещите офицери да си намират жени преди да изгърмят към границата.Защо мислите на военните жените им са само учителки и мед.сестри?Та и тоя "боляр" Фройд бая би му се зарадвал.....Скъсай синджира,пич,иначе мноооого ще патиш!

13

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо,жената е в перфектна форма за възрастта си! Детето и също.А на злостно коментиращите,мога да прапоръчам да се огледат около тях,да видят на какво приличат,майките,сестрите,жените или приятелките им!

12

Ха, ха, ха, ха, ....

преди 8 години

Е как да не му .... майката на такъв ? Само ми кажете как ?

11

Минко 47г. ерген

преди 8 години

Този пост ме кара да мастурбирам злобни чайки сабале рано. Аааааа, нема край това ергенство. Класен съм.